Foto door Flashback fotografie

Creëer verandering & ruimte

Ben jij op zoek naar verandering? Wil je kijken naar wat je nodig hebt om vooruit te kunnen met jouw situatie? Leren hoe je vanuit bewustzijn naar jouw situatie kunt kijken? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties?

Ik (Patricia van Gerwen, energetisch coach), heb jaren lang gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien. De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door.
Door mezelf om te scholen tot life coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn spiritualiteit en wat je kunt doen als je beter op de energetische wereld let, heb ik ondertussen een rugzak boordevol kennis, ervaring en de nodige technieken en tools beschikbaar. Die kan ik voor jou inzetten als jij eraan toe bent.

Aanpak

Ik kijk met je mee naar alles wat stressvol is of veranderd mag worden. We kijken naar alle gebieden in je leven. Stap voor stap gaan we in jouw tempo kijken hoe je inzichten op kunt doen. Het kan zomaar zijn dat ik je teachings geef, waarmee ik je theorie uitleg over hoe bijvoorbeeld een comfort zone werkt en waarom het moeilijk kan zijn om veranderingen aan te brengen in je leven.

Het mooie van een traject is dat ik met je groei meeloop. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan, waarvan ik waarneem dat ze op dat moment aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.

Het verloop

Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten.
Een vast onderdeel van een traject is de Sanmeigaku karakteranalyse, die je inzicht geeft over je blauwdruk.

Tussen de sessies in kun je altijd op me rekenen, via Whatsapp of telefonisch sta ik voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.


Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan starten we met een gratis kennismakingsgesprek.

Vraag je afspraak aan

Lees de privacyverklaring