Een traject voor groei in bewustzijn

Foto plant in hand

Creëer verandering & ruimte

Ben jij op zoek naar verandering? Wil je kijken naar wat je nodig hebt om vooruit te kunnen met jouw situatie? Leren hoe je vanuit bewustzijn naar jouw situatie kunt kijken? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties?

Ik, Patricia van Gerwen (energetisch coach), heb jaren lang gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien! De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door.
Door mezelf om te scholen tot life coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn spiritualiteit, heb ik ontzettend veel kennis, ervaring en de nodige technieken en tools in mijn rugzak.

Aanpak

Vanuit mijn kennis, ervaring en rugzak vol tools kijk ik met je mee wat stressvol is of veranderd mag worden. Het mooie van een traject is dat ik met je groei meeloop. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan, waarvan ik waarneem dat ze op dat moment aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.
Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten.

Tussen de sessies in kun je altijd op me rekenen, via Whatsapp of telefonisch sta ik voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.
Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan starten we met een gratis kennismakingsgesprek.

Vraag je afspraak aan