Nuchter en spiritueel tegelijk

Ook al ben ik een nuchtere vrouw en groeide ik vooral op met structuur, ik weet dat het spirituele heel veel toevoegt aan je leven als je ervoor openstaat.

Uit nieuwsgierigheid ben ik jaren geleden met een engelen kaartenset spelenderwijs kennis gaan maken met het spirituele. Door mezelf tot de engelen en het universum te richten, merkte ik dat ik kaarten trok uit de kaartenset die 100% van toepassing waren op dát moment. Keer op keer klopte het. En het gaf me steun in emotionele vraagstukken.

Het fijne en leuke is, dat kaarten al enorm veel voor je kunnen doen. Spelen met de kaarten kan je al in een lichtere flow van je leven brengen, je kunt het gerust zelf proberen. Bij de meeste kaartenset staat uitgelegd hoe je ze kunt gebruiken.

Na het ‘spelend ontdekken’ ben ik mezelf verder gaan verdiepen in het spirituele via workshops, cursussen en opleidingen. De mooiste was een week bij het Arthur Findley College in Londen, waar ik dag in dag uit in de oefening werd gezet met contact maken met het spirituele, op ontzettend diverse manieren.

Als je wilt weten hoe mijn ontdekkingstocht rond spiritualiteit is verlopen, kun je dat lezen in het boek dat ik daarover publiceerde: Nuchter spiritueel.

Inzicht via een sessie

Als je het niet ziet zitten om zelf inzicht op te doen, sta ik met alle liefde voor je klaar.

Je kunt een sessie met mij inplannen. We hebben dan via Whatsapp/sms contact zodat ik weet of je een specifieke vraag hebt. Daarna ga ik voor je in contact met het universum via kaarten of directe afstemming met spirit. Dit noem ik voor het gemak een reading.

Nadat ik de reading klaar heb, laat ik het je weten en ontvang je de reading in de vorm van een document via Whatsapp of e-mail. Als ik kaarten heb gebruikt, ontvang je een foto van de getrokken kaarten.

Een andere optie is dat je naar mijn praktijk in Veldhoven komt voor een live reading.

Investering

Voor de reading krijg je vooraf een betaallink.

Prijs reading via WhatsApp/mail: EUR 25,00
Prijs spirituele sessie in de praktijk: EUR 40,00

Sessie aanvragen

Laat je gegevens achter als je een sessie aan wilt vragen.

Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt kan ik snel op je vraag reageren.

    Lees hier de privacyverklaring.