Inzicht via een kaartlegging

Heb je vanuit je spiritualiteit interesse in een reading of een spirituele sessie?
Ook al ben ik een nuchtere vrouw en groeide ik vooral op met structuur, ik weet dat het spirituele heel veel toevoegt aan je leven als je ervoor openstaat. Ik weet nog goed hoe de nieuwsgierigheid er bij mij voor zorgde dat ik voor het eerst een spirituele sessie had en hoe bijzonder het was.

Even een stuk terug in de tijd om mijn verhaal te schetsen. Uit nieuwsgierigheid ben ik jaren geleden met een engelen kaartenset spelenderwijs kennis gaan maken met het spirituele. Door mezelf tot de engelen en het universum te richten, merkte ik dat ik kaarten trok uit de kaartenset die 100% van toepassing waren op dát moment. Keer op keer klopte het. En het gaf me steun in emotionele vraagstukken.

Het fijne en leuke is, dat kaarten al enorm veel voor je kunnen doen. Spelen met de kaarten kan je al in een lichtere flow van je leven brengen, je kunt het gerust zelf proberen. Bij de meeste kaartenset staat uitgelegd hoe je ze kunt gebruiken.

Na het ‘spelend ontdekken’ ben ik mezelf verder gaan verdiepen in het spirituele via workshops, cursussen en opleidingen. De mooiste was een week bij het Arthur Findley College in Londen, waar ik dag in dag uit in de oefening werd gezet met contact maken met het spirituele, op ontzettend diverse manieren.

Spirituele sessie met kaartlegging

Als je het fijn vindt om je spirituele zoektocht niet alleen te doen, sta ik met alle liefde voor je klaar. Je kunt verderop op deze pagina een sessie met mij inplannen. Het heet een spirituele sessie en wordt ook wel eens een reading genoemd.

Hoe werkt een spirituele sessie

Als je hebt laten weten dat je een reading wilt ontvangen hebben we via Whatsapp/sms contact, zodat ik weet of je een specifieke vraag hebt. Daarna ga ik voor je aan het werk via kaarten of directe afstemming met spirit. Nadat ik de reading klaar heb, laat ik het je weten en ontvang je de reading in de vorm van een document (.pdf) via Whatsapp of e-mail. Als ik kaarten heb gebruikt, zie je een foto van de getrokken kaarten terug in het document.

Investering

Prijs per reading: EUR 40,00

De KRACHT-teken kaarten

krachtsymbool kaartlegging

Wil je zelf de kaartenset aanschaffen? Bestel via de webshop.

Spirituele sessie met kaartlegging

Laat je gegevens achter als je een kaartlegging (kies reading) aan wilt vragen. Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt kan ik snel op je vraag reageren.

    Lees hier de privacyverklaring.

    Lees hoe ik spiritualiteit herontdekte

    Als je wilt weten hoe mijn ontdekkingstocht rond spiritualiteit is verlopen, kun je dat lezen in het boek dat ik daarover publiceerde: Nuchter spiritueel.