Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

krachtsymbool kaartlegging

INZICHT VIA KAARTLEGGING

Heb je vanuit je spiritualiteit interesse in een reading of een spirituele sessie?
Ook al ben ik een nuchtere vrouw en groeide ik vooral op met structuur, ik weet dat het spirituele heel veel toevoegt aan je leven als je ervoor openstaat.

Ik weet nog goed hoe de nieuwsgierigheid er bij mij voor zorgde dat ik voor het eerst een spirituele sessie had en hoe bijzonder het was. Hoe het mij kracht gaf in lastige situaties.

Even een stuk terug in de tijd om mijn verhaal te schetsen. Uit nieuwsgierigheid ben ik jaren geleden met een engelen kaartenset spelenderwijs kennis gaan maken met het spirituele. Door mezelf tot de engelen en het universum te richten, merkte ik dat ik kaarten trok uit de kaartenset die 100% van toepassing waren op dát moment. Keer op keer klopte het. En het gaf me steun in emotionele vraagstukken.

Het fijne en leuke is, dat kaarten al enorm veel voor je kunnen doen. Spelen met de kaarten kan je al in een lichtere flow van je leven brengen, je kunt het gerust zelf proberen. Bij de meeste kaartenset staat uitgelegd hoe je ze kunt gebruiken.

Na het ‘spelend ontdekken’ ben ik mezelf verder gaan verdiepen in het spirituele via workshops, cursussen en opleidingen. De mooiste was een week bij het Arthur Findley College in Londen, waar ik dag in dag uit in de oefening werd gezet met contact maken met het spirituele, op ontzettend diverse manieren.

SPIRITUELE SESSIE MET KAARTLEGGING

Als je je spirituele zoektocht niet alleen wil doen, sta ik met alle liefde voor je klaar. Plan verderop op deze pagina een sessie in. Het heet een spirituele sessie en wordt ook wel eens een reading genoemd. Het raakt datgene aan waar je op dat moment aandacht aan mag geven om inzicht te krijgen. Zodat je jezelf verder ontplooit. Vaak zet het je ook in je kracht, zodat je vanuit vertrouwen verder durft te gaan.

Hoe werkt een spirituele sessie

Als je hebt laten weten dat je een reading wilt ontvangen, hebben we via telefoon/Whatsapp/sms contact, zodat ik weet of je een specifieke vraag hebt. Daarna ga ik voor je aan het werk via kaarten of directe afstemming met spirit. Nadat ik de reading klaar heb, laat ik het je weten en ontvang je de reading in de vorm van een document (.pdf) via Whatsapp of e-mail. Als ik kaarten heb gebruikt, zie je een foto van de getrokken kaarten terug in het document.

Investering

Prijs per reading: EUR 50,00

De KRACHT-teken inzichtkaarten

Wil je zelf de kaartenset aanschaffen? Bestel ze voor EUR 34,95 via de webshop.

VRAAG JE READING AAN

Laat je gegevens achter om je reading aan te vragen. Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt, reageer ik het snelst op je vraag.

    Lees hier de privacyverklaring.

    Lees hoe ik spiritualiteit herontdekte

    Wil je weten hoe mijn ontdekkingstocht rond spiritualiteit is verlopen? Lees het in mijn boek dat ik daarover publiceerde: Nuchter spiritueel.