Linda
LindaEnergiewerk

“Patricia is oprecht geïnteresseerd in de persoon. Ze is een warme persoonlijkheid en weet de vinger op de zere plek te leggen om je van daaruit inzichten te geven."

Anja Pairoux
Anja PairouxCoaching & energiewerk

“Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit.”

Cindy
CindyPSYCH-K® KOB

Ik kan bijna niet geloven dat het pas 2 weken geleden was dat ik bij je was: ik voel me echt anders!
Ik heb geen ruis meer in mijn hoofd (geen stemmetje wat overal een maning over geeft) en ik ervaar rust, heerlijk.
Ervaringen die ik voorheen uit de weg wilde gaan zie ik nu als leuke uitdagingen of kansen. Dus het gaat goed met me!

Selena Ardelean
Selena ArdeleanEnergiewerk

"De pijn in mijn schouder en nek zijn nog steeds weg en ik heb sinds 1 maand eindelijk lekker geslapen!"

Annemie van Dongen
Annemie van DongenKRACHT-teken

"Ook ik mocht een KRACHT-teken ontvangen en op het moment dat ik het zag kreeg ik het gevoel 'dit ben ik!'. Het gaf me een enorm gevoel van rust en dat klopt ook precies bij met situatie en periode waar ik op dat moment in zat. Ik merk dat niet alleen de uitleg klopte, maar het totale plaatje. Hij staat op mijn startscherm van mijn mobiel en laat me herinneren dat ik mijn innerlijke rust op elk moment kan oppakken en ik mijn kracht IN mezelf mag vinden.

Dank Patricia voor dit bijzonder krachtig rust brengend teken."

José
JoséPSYCH-K® KOB

“Ik heb het gevoel dat ik veel aan de kernovertuigingensessie heb gehad, ben nog niet klachtenvrij maar merk dat mijn spierspanning minder is en dat ik dingen beter kan gaan loslaten. Het doet me minder.”

Marle
MarlePSYCH-K® KOB

“Dankzij de kernovertuigingensessie heb ik meer zelfvertrouwen.”

Anoniem
AnoniemAccess Bars®

"Ik had niet durven hopen dat het zo fijn zou zijn. Het was zelfs meer ontspannend dan wanneer ik slaap, vanaf het moment dat de sessie begon tot het einde."

Brigitte
BrigittePSYCH-K®

“Sinds de PSYCH-K® sessie voel ik me erg goed en vrolijker. Ik ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.”

Jolanda
JolandaEnergiewerk

"Na de diagnose borstkanker ben ik bij Patricia terechtgekomen. Na haar sessies zijn mijn fysieke klachten aanzienlijk afgenomen. Mijn rugklachten zijn verminderd waardoor ik weer volop kan hardlopen. Ook de rust die werd gecreëerd tijdens de sessies, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Voel me weer helemaal happy. Dankjewel Patricia!"

Natascha
NataschaPSYCH-K® & energiewerk

“Wat een genot om hier te zijn, een professionele aanpak waar je op je gemak wordt gesteld en alle tijd voor je wordt genomen. Bedankt voor deze zeer effectieve aanpak. Het voelt goed!!”

Anoniem
AnoniemCoaching

Patricia heeft veel kennis en past verschillende methoden toe om naar het vraagstuk te kijken! Ze is in staat om snel tot de kern te komen wat ze op een liefdevolle manier doet! Het is fijn om bij haar te zijn...

Vicky
Vickycursus

Patricia is een heel lieve en fantastische vrouw. Ze heeft me weer veel nieuwe inzichten gegeven en me weer een stap verder gezet. Dank u wel Patricia. Ik heb van iedere sessie veel geleerd.

N.
N.PSYCH-K® KOB

"Toen ik thuis kwam te zitten omdat ik het niet meer trok, heb ik een kernovertuigingensessie bij Patricia ingepland. Die sessie heeft mij zo goed geholpen dat ik daarna mezelf weer terug vond en met plezier naar mijn werk kon. Ik heb er echt enorm veel profijt van gehad."