Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Op deze pagina vind je een aantal recensies over natuurgeneeskunde en coaching, KRACHT-tekens en PSYCH-K® bij Patricia van Gerwen, energetisch natuurgeneeskundig therapeut en HSP coach.

Wilma – intuïtie workshop

Mijn zintuigen zijn op scherp gezet op een laagdrempelige, lichaamsgerichte manier. Het heeft me kennis laten maken met werken op energieniveau, vanuit mediumschap. Het heeft me bewust gemaakt dat ik nog meer gebruik kan maken van mijn overige zintuigen in het begeleiden van mensen, vanuit een andere benaderingswijze.

M. – PSYCH-K®

Dankzij de kernovertuigingensessie heb ik meer zelfvertrouwen.

R.A. – PSYCH-K®

Ik voelde me onzeker, niet goeg genoeg en voelde een bepaalde onrust. Na de sessie met kernovertuigingen in balans brengen voelde ik me gelijk al wat lichter.
En ik ervaar nu vooral meer rust en zit lekkerder in mijn vel. Laat me minder snel uit het veld slaan.
Dankje Patricia.

Linda v. G. – energetische therapie

Patricia is oprecht geïnteresseerd in de persoon. Ze is een warme persoonlijkheid en weet de vinger op de zere plek te leggen om je van daaruit inzichten te geven.

Lonneke van Kollenburg – natuurgeneeskundige therapie

Ik heb de adviezen en behandeling als erg prettig ervaren. Patricia heeft mij rust en energie gebracht, op een hele prettige wijze.

Karin – energetische coaching

Ik heb er geen seconde spijt van gehad en heb veel respect voor jouw manier van begeleiden. Je bent warm, spiritueel zonder ‘zweverig’ te worden. Je straalt een rust uit, die heel prettig is.
Heel fijn om telkens aan te kunnen geven waar ik het meeste baat bij had op dat moment. Ik heb geen spanning gevoeld tijdens de sessies, omdat je me snel op mijn gemak stelde en ik de vrijheid voelde om geheel mezelf te kunnen zijn! Je bent een kanjer en zou je zo aanraden bij anderen. Duizend maal dank voor het fijne coachingstraject bij jou!

Selena Ardelean – diversen

Wat ik aan Patricia enorm waardeer is haar capaciteit om naar een ‘verhaal te kijken en luisteren’ en eruit te halen wat er meespeelt zonder in het verhaal gezogen te worden. Haar ‘eagle-eye’ heeft mij verschillende keren op veel verschillende niveaus toegelaten om mijn eigen inzichten te krijgen door gerichte vragen te stellen en de ruimte te zijn om mijn eigen bewustwording op gang te brengen. Dankjewel voor de ruimte te zijn om mezelf te mogen zijn zonder oordeel of verwachtingen.

José H. – PSYCH-K®

Ik heb het gevoel dat ik veel aan de kernovertuigingensessie heb gehad, ben nog niet klachtenvrij maar merk dat mijn spierspanning minder is en dat ik dingen beter kan gaan loslaten. Het doet me minder.

Brigitte – PSYCH-K®

Sinds de PSYCH-K® sessie voel ik me erg goed en vrolijker. Ik ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.

Anja Pairoux – energetische therapie

Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit.

Jolanda – natuurgeneeskunde

Ik voel me momenteel sterk, hoop dat ik me zo mag blijven voelen. Mijn keel voelt nu ook goed, heeft weer goed gewerkt jouw sessie!

Natascha Koken – natuurgeneeskunde

Wat een genot om hier te zijn, een professionele aanpak waar je op je gemak wordt gesteld en alle tijd voor je wordt genomen. Bedankt voor deze zeer effectieve aanpak. Het voelt goed!!

N.B. – natuurgeneeskunde

Ik ben het meest dankbaar voor de nieuwe laag in mijn leven die de behandelingen mij hebben gegeven. Het mag, het kan, het is goed en het doet iets met me! (veel!!) Dankjewel voor jouw energie die bij mij iets heeft laten gaan stromen.

Annemie – KRACHT-teken

Ook ik mocht een KRACHT-teken ontvangen en op het moment dat ik het zag kreeg ik het gevoel ‘dit ben ik!’. Het gaf me een enorm gevoel van rust en dat klopt ook precies bij met situatie en periode waar ik op dat moment in zat. Ik merk dat niet alleen de uitleg klopte, maar het totale plaatje. Hij staat op mijn startscherm van mijn mobiel en laat me herinneren dat ik mijn innerlijke rust op elk moment kan oppakken en ik mijn kracht IN mezelf mag vinden.
Dank Patricia voor dit bijzonder krachtig rust brengend teken.