Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

KRACHT TRAJECT OF LOSSE SESSIES

Als energetisch natuurgeneeskundige ondersteun ik jou als je tegen uitdagingen aanbotst: mentaal, emotioneel en fysiek. Deze 3 onderdelen vormen namelijk vanuit de holistische visie samen 1 geheel. Daarbij komt het continu van pas dat ik als coach ben opgeleid.

In mijn praktijk gaan we vanuit deze holistische visie aan de slag om in je kracht te komen. Daarvoor kun je het kracht traject of een reeks van losse sessies volgen. Losse sessies zijn ook online mogelijk. Wat je ook kiest het is altijd maatwerk begeleiding.

Kom in je kracht in 5 stappen. Beauty begins the moment you decide to be yourself. Kies om te beginnen voor jezelf. Omdat je het waard bent om voor jezelf te gaan staan.

Herken je dit?

𓄼 Je hebt lichamelijke klachten die plotseling of vooral bij stress de kop opsteken
𓄼 Je zit klem in sommige, steeds terugkerende situaties
𓄼 Je hebt last van stress, burn-out of hooggevoelighed gerelateerde klachten
𓄼 Je vindt van jezelf dat je zelfstandig de situatie moet kunnen oplossen
𓄼 Je komt ondanks meerdere pogingen niet vooruit
𓄼 Je krijgt er maar niet de vinger op gelegd waarom je jouw situatie niet veranderd krijgt en waarom je energie als een malle weglekt
𓄼 Je bent het beu om steeds moe te zijn, wil rust creëren en wil makkelijker omgaan met alle prikkels die je binnenkrijgt
𓄼 Je bent op zoek naar net die ene manier van persoonlijke begeleiding om juist WEL de verandering te kunnen creëren

NAAR JE KRACHT

Dat is wat je wil: naar je kracht! Want de vermoeidheid en de klachten ben je inmiddels meer dan beu. Je wil je innerlijke balans herstellen.

Je wil minder stress, burn-out of hooggevoeligheid gerelateerde klachten. Zodat je meer rust in je lichaam en je leven ervaart. Weer kunt genieten en genoeg energie hebt.

En het goede nieuws is dat ik je daar op een aandachtige, liefdevolle manier in begeleid. Vanuit mijn expertise heb ik een speciaal traject ontwikkeld. Het is een combinatie van energetische coaching en andere technieken voor persoonlijke begeleiding die er samen voor zorgen dat we breed naar je uitdagingen kunnen kijken en ze grondig aan kunnen pakken. Zelfs oude belemmerende patronen gaan we onderzoeken en doorbreken. Want jij verdient het om in je kracht te staan en daardoor meer gemak en rust in je leven te ervaren.

IN 5 STAPPEN NAAR JE KRACHT

Met deze ingrediënten zet ik je via persoonlijke begeleiding in je kracht.

  1. Energetische natuurgeneeskunde: vanuit deze expertise analyseer ik wat je nodig hebt om nog steviger in je kracht te komen. Via healing en homeopathie zetten we je transformatie in.
  2. Patronen: we doorlopen samen een sessie van ongeveer 2 uur om je kernovertuigingen te analyseren. Zo ontdekken we wat herstel behoeft en we herstellen dat direct tijdens de sessie.
  3. We geven in twee sessies aandacht aan overige patronen en gedachten die je als belemmerend ervaart en transformeren deze direct in je onderbewustzijn.
  4. Energetische coaching: ik onderzoek je situatie vanuit een holistische visie. Via o.a. symboliek en analyse ontdek ik wat voor jou nodig is voor de juiste energie flow en daarop coach ik je.
  5. Geboorteprofiel (inclusief een intuïtief ontwikkeld persoonlijk KRACHT-teken). Het profiel maak ik vanuit verbinding met jouw energie, informatie vanuit je geboortedatum over yin en yang, dierenriemtekens, rusttekens, de elementen, de Maya kalender en numerologie. Het profiel geeft extra inzicht in hoe je in je kracht komt en geeft handvatten tijdens het traject.

Dit brengt het je

Na de 5 sessies kun jij je makkelijker staande houden. Al dan niet als hooggevoelig persoon. Je neemt je prikkels uit je omgeving nog steeds eerder waar dan anderen en verwerkt je ze op een dieper niveau. Toch hebben situaties en mensen minder snel impact op je dan voor je traject. Je ervaart minder snel stress en beweegt met meer gemak door het leven. Je bent minder snel uit het veld geslagen.

Dus… Wil je aan de slag om in je kracht te komen? Leren hoe je op een bewustere manier naar jouw situatie kijkt? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties? Dan sta ik als energetisch coach in Veldhoven voor je klaar en ga ik vanuit volledige commitment met je aan de slag. In 5 stappen naar jouw kracht!

De enige stap die jij nu hoeft te zetten is contact met mij opnemen. Ik bel je zodat we alvast telefonisch contact hebben.

AFSTEMMEN & KIEZEN

Voor het ‘kracht traject’ van 5 stappen hebben we eerst telefonisch contact. Daarna beslis jij of je start en plannen we de eerste afspraak in. De telefonische afspraak is gratis.

Volledig in je kracht in 5 stappen

KRACHT TRAJECT

Voor brede een snelle ondersteuning raad ik het kracht traject aan. Je komt 5 sessies naar mijn praktijk in Veldhoven.
Het tarief is €800,00.

Vooraf maken we kort telefonisch kennis (15 minuten, kostenloos).

Ultracompact ondersteund worden

‘OMARM JE KRACHT’ SESSIE

Klop gerust bij me aan voor een losse omarm je kracht sessie. Je komt dan naar mijn praktijk of we ontmoeten elkaar online.
Het tarief voor losse sessie is €170,00.

Ervaringen van klanten

MIJN VERHAAL

Ik ben zelf hooggevoelig en weet er alles van dat je lang op zoek kunt zijn naar persoonlijke begeleiding om op de juiste manier in je kracht te komen. Op meerdere vlakken in je leven kun je zoekende zijn en met jezelf struggelen. Als dochter van, partner van, collega van, buurvrouw van, nichtje van… Overal wil je het goed doen, want jij bent de pleaser die empathisch is en vanuit je voelsprieten rekening wil houden met wat anderen nodig hebben. Dat vind je als HPS-er (hooggevoelige) belangrijk. En nee zeggen of een ander in de arm nemen, tja dat is lastig. Met als gevolg veel momenten vol stress, onbegrip, twijfelen en piekeren of wellicht zelfs een burn-out.

Ik ben geboren met goed ontwikkelde voelsprieten. Mijn waarnemingen waren anders dan bij andere kinderen en dat is voor mij als volwassene nog steeds zo. Ik heb zelf jaren lang gezocht naar het op de juiste manier leven met mijn hooggevoeligheid. En dat kun je breed zien. De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door. Ik wilde rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Op een gegeven moment wist ik het echt niet meer en nam ik een coach in de arm om verandering te creëren. Dat was het meer dan waard! Het zorgde ervoor dat ik zelf coach wilde worden en nu sta ik totaal anders in het leven.

Door mezelf om te scholen tot coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn hooggevoeligheid en spiritualiteit en wat je kunt doen als je beter op de energetische wereld let, heb ik ondertussen een rugzak boordevol kennis, ervaring en de nodige technieken en tools beschikbaar. Die kan ik voor jou inzetten om je in je kracht te zetten. Het is mijn passie om te ontdekken hoe ik met maatwerk precies de verandering op gang kan brengen die je nodig hebt voor meer gemak en rust in je leven. Ik sluit bij je aan vanuit invalshoeken die je wellicht niet eerder hebt onderzocht. Juist die invalshoeken gebruik ik om je in je kracht te zetten.

Lees meer over mij.

RECENSIES

Anja Pairoux:

“Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit.

R.A.:

“Ik voelde me onzeker, niet goed genoeg. Na de sessie met kernovertuigingen in balans brengen voelde ik me gelijk al wat lichter. En ik ervaar nu vooral meer rust en zit lekkerder in mijn vel. Laat me minder snel uit het veld slaan. Dankje Patricia.”

Anoniem:

“Patricia heeft veel kennis en past verschillende methoden toe om naar het vraagstuk te kijken! Ze is in staat om snel tot de kern te komen wat ze op een liefdevolle manier doet! Het is fijn om bij haar te zijn…”

Anoniem:

“De mooiste verandering van mijn traject is rust vinden en kunnen loslaten als perfectionist zonder schuldgevoel. Af en toe de boel de boel laten en genieten.
Je bent een fijne en toegankelijke coach. Ik voelde me vanaf dag 1 vertrouwd en veilig om al mijn emoties te tonen en te delen wat mij dwars zit.”