Foto coaching als sleutel

Energetische coaching bij hooggevoeligheid

Heb je het idee dat je klem zit in sommige situaties? Kom je niet vooruit ondanks allerlei pogingen? Krijg je er maar niet de vinger op gelegd waarom je jouw situatie niet veranderd krijgt of waarom je energie als een malle weglekt? En ben jij op zoek naar net die ene manier om juist WEL de verandering te kunnen creëren? Via energetische coaching kijk ik breder dan je situatie en wat je vertelt. Via o.a. symboliek en analyseren, ontdek ik wat voor jou nodig is voor de juiste energie flow.

Creëer meer gemak en ruimte

Als je hooggevoelig / hoogsensitief bent, neem je prikkels uit je omgeving eerder waar en verwerk je ze op een dieper niveau. Daardoor hebben situaties en mensen meer impact op je. Het gevoel dat je daarbij krijgt, kan langer bij je blijven plakken. Met energetische coaching in mijn praktijk in Veldhoven ga ik met je meekijken hoe we meer gemak en ruimte kunnen creëren in je leven. Ik neem jou en je situatie waar vanuit de holistische visie: alles is energie en alles is met elkaar verbonden.

Dus… Wil je kijken naar wat je nodig hebt om vooruit te kunnen met jouw hooggevoeligheid? Leren hoe je op een bewustere manier naar jouw situatie kijkt? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties? Dan sta ik als energetisch coach in Veldhoven voor je klaar en ga ik vanuit volledige commitment met je aan de slag. Stap voor stap in jouw tempo.

De enige stap die je hoeft te zetten is contact met mij opnemen.

Patricia van Gerwen, Energetisch coach

Mijn verhaal

Ik ben geboren met goed ontwikkelde voelsprieten. Mijn waarnemingen waren anders dan bij andere kinderen en dat is voor mij als volwassene nog steeds zo. Ik heb zelf jaren lang gezocht naar het op de juiste manier leven met mijn hooggevoeligheid. En dat kun je breed zien. De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door. Ik wilde rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Op een gegeven moment wist ik het echt niet meer en nam ik een coach in de arm om verandering te creëren. Dat was het meer dan waard! Het zorgde ervoor dat ik zelf coach wilde worden en nu sta ik totaal anders in het leven.

Door mezelf om te scholen tot coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn hooggevoeligheid en spiritualiteit en wat je kunt doen als je beter op de energetische wereld let, heb ik ondertussen een rugzak boordevol kennis, ervaring en de nodige technieken en tools beschikbaar. Die kan ik voor jou inzetten als jij eraan toe bent. Het is mijn passie om te ontdekken hoe ik met maatwerk precies de verandering op gang kan brengen die je nodig hebt voor meer gemak en rust in je leven. Daar kan ik met energetische coaching en met natuurgeneeskunde een toegevoegde waarde voor jou zijn. Daar sluit ik aan vanuit invalshoeken die je wellicht niet eerder hebt onderzocht.

In 2022 rondde ik mijn HBO registeropleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut af, waardoor mijn consults gedeeltelijk vergoedbaar zijn via een aanvullende zorgverzekering.

Lees meer over vergoeding.

Het energetische geeft informatie welke precies aanwijst waar je verandering mag creëren in je leven. Het zijn cadeautjes die we uit gaan pakken. Of je nu voor coaching kiest of voor natuurgeneeskunde, wat in mijn rugzak zit zal ik voor je gebruiken.

Lees meer over mij.

Aanpak via energetische coaching

Ik werk bij energetische coaching via een traject van 6 sessies (periode van 4 maanden). We starten eerst met een kennismaking. Bij mij in de praktijk in Veldhoven hebben we het over de reden waarom je begeleid wil worden en kijken we of we samen verder willen. Als je met mij wil starten, plannen we meteen je eerste afspraak in. Daar start je traject van persoonlijke begeleiding, op weg naar anders omgaan met je hoogsensitiviteit.

Ik kijk met je mee naar alles wat stressvol is of veranderd mag worden. We kijken naar alle gebieden in je leven. Stap voor stap gaan we in jouw tempo kijken hoe je inzichten op kunt doen. Ik geef je teachings, waarmee ik je theorie uitleg over hoe bijvoorbeeld een comfort zone werkt en waarom het moeilijk kan zijn om veranderingen aan te brengen in je leven.

Het mooie van een traject is dat ik tijdens je groei met je mee beweeg. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan, waarvan ik waarneem dat ze op dat moment aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt. De handvatten waarmee jij jezelf kunt stretchen zonder jezelf kwijt te raken. Dicht bij jezelf blijven én ontdekken hoe je in elkaar zit.

Energetische coaching

Persoonlijke begeleiding

Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten. Een vast onderdeel van een traject is de Sanmeigaku karakteranalyse, waarmee je inzicht krijgt in je eigen blauwdruk.

Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je voldoende inzicht of handvatten hebt om vooruit te kunnen. Tussen de sessies in kun je ook op me rekenen, ik sta telefonisch voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar welke situatie dan ook kunt kijken. Ongeacht of het om zakelijk of pirvé situaties gaat. Ik wens je dat je geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.

Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan starten we met een eerste kennismakingsgesprek.

Plan je afspraak voor energetische coaching hieronder in. Ik maak graag kennis met je, zodat je weet wie ik ben en ik weet waar jou behoefte ligt. Daarna beslis jij hoe je verder wilt.

persoonlijke begeleiding

Kosten intake

De kosten voor het kennismakingsgesprek – waarin we meteen een begin maken – zijn EUR 85.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Bel naar 0614760540.

Heb je vooraf al wat vragen? Stuur dan een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf je afspraak in via het boekingssysteem. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.

Ervaringen van anderen

Anja Pairoux (Coaching & energiewerk):

“Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit.

Anoniem (Coaching):

“Patricia heeft veel kennis en past verschillende methoden toe om naar het vraagstuk te kijken! Ze is in staat om snel tot de kern te komen wat ze op een liefdevolle manier doet! Het is fijn om bij haar te zijn…”

Anoniem (Coaching):

“De mooiste verandering van mijn traject is rust vinden en kunnen loslaten als perfectionist zonder schuldgevoel. Af en toe de boel de boel laten en genieten.
Je bent een fijne en toegankelijke coach. Ik voelde me vanaf dag 1 vertrouwd en veilig om al mijn emoties te tonen en te delen wat mij dwars zit.”