Creëer verandering & ruimte

Heb je het idee dat je klem zit in sommige situaties? Kom je niet vooruit ondanks allerlei pogingen? Kun je er maar niet de vinger op leggen waarom je jouw situatie niet veranderd krijgt of waarom je energie als een malle weglekt? En ben jij op zoek naar net die ene manier om juist WEL de verandering te kunnen creëren?

Dus… Wil je kijken naar wat je nodig hebt om vooruit te kunnen met jouw situatie? Leren hoe je vanuit bewustzijn naar jouw situatie kunt kijken? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties? Dan sta ik voor je klaar en ga ik vanuit volledige commitment met je aan de slag. Stap voor stap, in jouw tempo.

De enige stap die je hoeft te zetten is contact met mij opnemen.

Patricia van Gerwen, Energetisch coach

Mijn verhaal

Ik heb zelf jaren lang gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien. De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door. Ik wilde rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Op een gegeven moment wist ik het echt niet meer en nam ik een coach in de arm om verandering te creëren. Dat was het meer dan waard! Het zorgde ervoor dat ik zelf coach wilde worden en nu sta ik totaal anders in het leven.

Door mezelf om te scholen tot life coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn spiritualiteit en wat je kunt doen als je beter op de energetische wereld let, heb ik ondertussen een rugzak boordevol kennis, ervaring en de nodige technieken en tools beschikbaar. Die kan ik voor jou inzetten als jij eraan toe bent. Het is mijn passie om te ontdekken hoe ik met maatwerk precies de verandering op gang kan brengen die je nodig hebt voor meer gemak en rust in je leven. Daar kan ik een toegevoegde waarde voor jou zijn.

Aanpak van de energetische coaching

We starten eerst met een gratis kennismaking. Bij mij in de praktijk hebben we het samen over de reden waarom je begeleid wil worden en kijken we of we samen verder willen. Als je met mij wil starten, plannen we meteen je eerste afspraak in. Daar start je traject.

Ik kijk met je mee naar alles wat stressvol is of veranderd mag worden. We kijken naar alle gebieden in je leven. Stap voor stap gaan we in jouw tempo kijken hoe je inzichten op kunt doen. Het kan zomaar zijn dat ik je teachings geef, waarmee ik je theorie uitleg over hoe bijvoorbeeld een comfort zone werkt en waarom het moeilijk kan zijn om veranderingen aan te brengen in je leven.

Het mooie van een traject is dat ik tijdens je groei met je mee beweeg. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan, waarvan ik waarneem dat ze op dat moment aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.

Energetische coaching

Het verloop

Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten. Een vast onderdeel van een traject is de Sanmeigaku karakteranalyse, die je inzicht geeft over je blauwdruk.

Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je Tussen de sessies in kun je altijd op me rekenen, ik sta telefonisch voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.

Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan starten we met een gratis kennismakingsgesprek.

Plan je afspraak voor persoonlijke begeleiding hieronder in.

persoonlijke begeleiding

Plan je afspraak in

Kijk in de agenda welke dagen en tijden beschikbaar zijn en plan zelf je afspraak in. Kies voor ‘persoonlijke begeleiding’ nadat je een datum hebt gekozen. Het kennismakingsgesprek voor coaching is EUR 85.