Op deze pagina lees je alles over de persoonlijke ‘KRACHT-tekens’ die ik creëer. Het zijn unieke krachttekens en allemaal gecreëerd vanuit verbinding met de liefdevolle universele energie. Met deze energie verbind ik mezelf tijdens het creatieproces. Daarna kan ik inzoomen op iemands persoonlijke energie of op een thema.

Een persoonlijk KRACHT-teken op maat

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen unieke krachtsymbool? Dan maak ik met alle liefde voor jou een krachtteken op maat. Zie het als een hele bijzondere code die bij jou hoort. Ik maak het op basis van kort telefonisch contact en je profielfoto. Tijdens ons contact heb ik de kans om je energie waar te nemen. Dan heb ik is de basis voor jouw krachtteken.

Treffend symbool

Wat ik veel als reactie krijg bij persoonlijke krachttekens is dat het ontzettend aansluit op het thema waar degene op dat moment IN zit. Dat het echt HUN of hun situatie verbeeldt. Toen bij mij twee oud schoolvriendinnen die elkaar van de middelbare school kennen een eigen teken lieten maken, bleek het krachtsymbool voor ieder zó kloppend, treffend en mooi te zijn. Een van hen liet van haar eigen teken een tattoo zetten.

Vertrouwen vanuit het teken

Bij een ander was het teken zo passend en gaf het zoveel zelfvertrouwen en rust, dat ze het voortaan op al haar presentaties gebruikt. Ze vindt het fijn dat ze altijd als ze voor een grote groep staat het teken bij zich heeft. Het geeft haar rust en vertrouwen.

Als de krachttekens je aanspreken kan het zomaar zijn dat je nog vragen hebt. Bel me dan gerust (0614760540) of stel je vraag via WhatsApp.

Lieve groet,

Patricia van Gerwen

The making of… waarin ik je laat zien hoe de intuïtieve creatie ontstaat.

persoonlijk KRACHT-teken
krachtsymbool persoonlijk
krachtsymbool afgestemd

Wanneer is het interessant?

Herken je dit? We zitten in bijzondere en transformerende tijden, waarin het super fijn is om iets te hebben waar je kracht uit kunt halen. Iets waar je maar naar hoeft te kijken om je op te tillen in je energieniveau. Iets dat je goed doet als je het ziet.

In 2020 heb ik voor het eerst een krachtsymbool ontwikkeld. Het bleek zo bijzonder te zijn en iets in mensen aan te raken via de energie die het uitstraalt dat ik het verder ben gaan ontwikkelen. Het werd een speciaal krachtsymbool op maat, gefinetuned op de unieke persoon.

Geïnterviewd door happinez

Kaartenset

In 2020 heb ik mijn eigen kaartenset op de markt gebracht met 52 unieke KRACHT-tekens. De set kun je online bij mij bestellen. Door de Happinez werd ik over mijn kaartenset geïnterviewd.

Foto happinez astrologie special september 2021

Astrologie special happinez

Onlangs ben ik geïnterviewd door de redactie van het prachtige blad happinez. Zo bijzonder!

In de happinez Astrologie special van september 2021 lees je op pagina 21 het interview over mijn KRACHT-tekens.

Foto interview energetic flow in happinez

Inspirerend

Ze vonden de tekens mooi en inspirerend: reden om mij te interviewen. Ik ben super vereerd en trots.

Er werden vragen gesteld over mijn KRACHT-tekens op maat en over de unieke kaartenset van 52 kaarten met ieder een eigen KRACHT-teken.

Extra informatie

De persoonlijke KRACHT-tekens zijn erg speciaal. Het blijft voor mij een bijzonder, mooi en uniek proces om een teken te creëren.

Ondertussen heb ik al voor veel mensen een persoonlijk teken gemaakt. Hun unieke authentieke eigen KRACHT symbool. Het ondersteunt, geeft rust, inzicht en kracht. Meestal geeft het al meteen herkenning als iemand zijn/haar teken voor het eerst ziet. En vaak brengt het ontroering.

Met je portretfoto ga ik, via afstemming op jouw unieke energie, jouw persoonlijke KRACHT symbool creëren. Door deze pure afstemming is het precies passend bij wat jij op dat moment aan kracht en inzicht kunt gebruiken.

Wat je kunt verwachten bij een persoonlijk KRACHT-teken?

We starten met telefonisch contact of contact via Zoom. Als je het helemaal ziet zitten om mij jouw teken te laten maken, stuur je mij je gegevens door en ontvang je van mij de factuur (EUR 111).

Zodra ik je betaling en portretfoto heb ontvangen ga ik je teken creëren.

Je KRACHT-teken wordt door mij onthuld in een online sessie van ongeveer 20 minuten (alleen als je dit zelf wilt). In deze online sessie geef ik mijn waarnemingen over het teken door en krijg je uitleg hoe je het kunt gebruiken.

Na de sessie ontvang je via e-mail:
– het KRACHT-teken (het teken in het zwart met witte achtergrond)
– je KRACHT-teken kaart (je teken en mijn uitgeschreven waarnemingen in een document)
– een document met toelichting hoe je met het krachtsymbool kunt verbinden
– een gesproken bericht met geleide meditatie om je te verbinden met je KRACHT-teken
Daarnaast ontvang je op je thuisadres je teken als ansichtkaart (10 x 10 cm). Deze is erg fijn om als reminder op een memobord, prikbord of op een kastje te zetten. Op de achterkant van de kaart staat nog een keer de tekst van mijn waarneming.

Wat ik van je nodig heb?

Je voornaam, achternaam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer, woonadres en een duidelijke profielfoto (gezicht goed zichtbaar).

KRACHT-teken als cadeau

Het KRACHT-teken is super speciaal om iemand cadeau te doen!

Zelfs voor een liefdeskoppel is het mogelijk om een gezamenlijk kracht symbool te laten maken. Of een van een dierbare overledene.

Lees meer over cadeau mogelijkheden

EUR 88,00

Het is inclusief:

  • Het authentieke KRACHT symbool
  • De KRACHT symbool kaart, inclusief online onthulling sessie van 20 minuten
  • Een document met uitleg over verbinding met het teken
  • Een gesproken bericht met geleide meditatie voor verbinding met het teken
  • Een ansichtkaart (10×10 cm) met het teken

Zodra de betaling is ontvangen, creëer ik het teken en neem ik contact met je op om de onthulling in te plannen.

Wat ik nodig heb?

Wat ik nodig heb over de persoon of personen:

  • De voor- en achterna(a)m(en)
  • Het adres
  • Het mobiele telefoonnummer
  • Het e-mailadres
  • Een profielfoto (gezicht(en) duidelijk zichtbaar)

Persoonlijke recensies

Ik ben blij met het teken. Als ik eraan denk of het zie weet ik meteen wat het voor mij betekent. De cirkel eromheen en het woord backflip samen met goed gedaan zijn voor mij krachtig. Bijzonder is dat ik mij er in herken. Het klopt helemaal zonder dat je mij kent.

Daniëlle van der Ploeg

Deze week voelde het goed om een krachtteken te gaan bestellen. Het voelde nodig voor mij, iets waar ik extra kracht uit kan putten. Patricia heeft vanmorgen uitgelegd hoe het tot stand was gekomen en natuurlijk gebeurde er iets wat normaal niet hoort te gebeuren. Ja dat heb en hoor ik vaker zei ik al lachend tegen haar! Maar wauw wat een mooi teken. Ik kon mij van tevoren geen voorstelling maken wat er voor mij uit zou komen, volledig blanco erin gegaan. Zoveel herkenning nu al, de verbinding ermee gaat nog komen. Ik voel nu tijdens het schrijven al mijn hart. Bedankt Patricia van dit mooie teken.

Lisa Oerlemans

Ik ben erg blij met het KRACHT-teken, voelt helemaal als ‘mij’. Dat maakt het meteen ook zo bijzonder. De tekst klopt zo ontzettend en het teken verbeeld dat goed. Vind ook mooi dat er in het teken een combinatie zit van sierlijkheid/liefde en kracht, die combinatie maakt het voor mij zo kloppend. N.b. Saskia heeft later het teken als tattoo op haar arm laten plaatsen.

Saskia van Klaarbergen

Na een paar dagen ontving ik het krachtteken. Wow! Wat is die mooi! Een beschrijving erbij gekregen hoe je t kon gebruiken. Kheb het gelijk als achtergrond ingesteld. Hierdoor zie ik m dagelijks. Dit teken helpt me nóg meer in ondersteuning om bij mezelf te komen, en om te komen naar de dingen die belangrijk zijn voor mijn ziel. Dank je wel lieve Patricia! Dit is echt een meerwaarde!

Sandra Koster

Lieve Patricia, Ik heb jouw kracht teken kaartendeck en ben daar zo van onder de indruk! De werking van de kaartjes gaat zo diep, het is meer dan alleen een plaatje. Dat heeft mij doen laten besluiten, om een persoonlijk kracht teken door jou te laten maken. Vorige week was de onthulling en wat was dit magisch zeg! Vanaf het moment dat ik mijn authentieke kracht-teken zag gloeide mijn hart direct. En dit is niet meer weg gegaan, het gloeit nog steeds. Woorden zijn moeilijk te vinden ervoor. Maar jij weet wat ik bedoel. Dank je wel voor dit mooie geschenk en de werking laat ik elke minuut tot me doordringen in elke cel! De korte, maar krachtige boodschap doet ook heel veel met mij! Ik hoop, dat je nog heel veel mooie mensen blij mag maken met hun authentieke kracht-teken. Hartestralen van mij voor jou! Liefs Farisa

Farisa van Dongen

Ook ik mocht een KRACHT-teken ontvangen en op het moment dat ik het zag kreeg ik het gevoel ‘dit ben ik!’. Het gaf me een enorm gevoel van rust en dat klopt ook precies bij met situatie en periode waar ik op dat moment in zat. Ik merk dat niet alleen de uitleg klopte, maar het totale plaatje. Hij staat op mijn startscherm van mijn mobiel en laat me herinneren dat ik mijn innerlijke rust op elk moment kan oppakken en ik mijn kracht IN mezelf mag vinden. Dank Patricia voor dit bijzonder krachtig rust brengend teken.

Annemie van Dongen

Wist je dat ik ook een kaartenset heb gecreëerd? Het is een set van 52 inzichtkaarten met elk een uniek KRACHT-teken. Elk teken heeft een eigen thema.

De set zit in een luxe doosje van 10 x 10 cm en er is een boekje van 68 pagina’s bijgevoegd met informatie over hoe je de kaartenset kunt gebruiken. Per kaart kun je in het boekje teruglezen wat de waarneming van Patricia van Gerwen is. Via bonusmateriaal krijg je uitgelegd hoe je jezelf kunt verbinden met de kaarten voor je eigen waarneming.

Prijs: EUR 34,95 incl. verzendkosten (binnen NL)

Daarnaast zijn er nog een aantal andere KRACHT-teken mogelijkheden.