Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Op deze pagina lees je alles over de KRACHT-tekens die ik op individueel niveau creëer. Het zijn unieke krachttekens en allemaal gecreëerd vanuit verbinding met de liefdevolle universele energie. Tijdens het creatieproces verbind ik me met deze energie om op een zuivere manier jouw teken en een omschrijving daarbij waar te kunnen nemen. Daarna kan ik inzoomen op jouw persoonlijke energie of op een thema.

Het krachtsymbool is maatwerk en geeft je inzicht in je situatie. Het sluit aan bij wat jij op dat moment mag ontdekken om jezelf verder te ontplooien om in je kracht te komen. Je ontvangt bij het krachtsymbool mijn waareneming in de vorm van een korte reading. Via de bijgeleverde geleide meditatie ervaar je zelf wat het krachtteken je wil laten ontdekken.

De ‘making ofvideo

Bekijk hoe de intuïtieve creatie ontstaat. Stap voor stap bouwt het teken zich op. Daarna tune ik in op de boodschap die ik door mag krijgen bij het teken.

Een persoonlijk KRACHT-teken op maat

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen unieke krachtsymbool? Dan maak ik met alle liefde voor jou een krachtteken op maat. Zie het als een hele bijzondere code die bij jou hoort. Ik maak het op basis van kort telefonisch contact en je profielfoto. Tijdens ons contact heb ik de kans om je energie waar te nemen. Dan heb ik is de basis voor jouw krachtteken.

Investering

Ik maak jouw unieke teken voor EUR 88,00 incl. btw.

Copyright energetic flow 
krachtsymbool
Copyright energetic flow persoonlijk KRACHT-teken
Copyright energetic flow
Copyright energetic flow
Copyright energetic flow
Copyright energetic flow

Treffend symbool

Wat ik veel als reactie krijg bij persoonlijke krachttekens is dat het ontzettend aansluit op het thema waar degene op dat moment IN zit. Dat het echt HUN of hun situatie verbeeldt. Toen bij mij twee oud schoolvriendinnen die elkaar van de middelbare school kennen een eigen teken lieten maken, bleek het krachtsymbool voor ieder zó kloppend, treffend en mooi te zijn. Een van hen liet van haar eigen teken een tattoo zetten.

Lees verderop de pagina recensies van klanten.

Vertrouwen vanuit het teken

Bij een ander was het teken zo passend en gaf het zoveel zelfvertrouwen en rust, dat ze het voortaan op al haar presentaties gebruikt. Ze vindt het fijn dat ze altijd als ze voor een grote groep staat het teken bij zich heeft. Het geeft haar rust en vertrouwen.

Lees recensies, wat je kunt verwachten, wanneer het interessant is en meer over de persoonijke KRACHT-tekens op de volgende pagina.