Op deze pagina lees je alles over de persoonlijke KRACHT-tekens die ik creëer. Het zijn unieke krachttekens en allemaal gecreëerd vanuit verbinding met de liefdevolle universele energie. Met deze energie verbind ik mezelf tijdens het creatieproces. Daarna kan ik inzoomen op iemands persoonlijke energie of op een thema.

Het krachtsymbool is maatwerk en geeft je inzicht in je situatie. Het sluit aan bij wat jij op dat moment mag ontdekken om jezelf verder te ontplooien om in je kracht te komen. Je ontvangt bij het krachtsymbool mijn waareneming in de vorm van een korte reading. Via de bijgeleverde geleide meditatie ervaar je zelf wat het krachtteken je wil laten ontdekken.

Een persoonlijk KRACHT-teken op maat

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen unieke krachtsymbool? Dan maak ik met alle liefde voor jou een krachtteken op maat. Zie het als een hele bijzondere code die bij jou hoort. Ik maak het op basis van kort telefonisch contact en je profielfoto. Tijdens ons contact heb ik de kans om je energie waar te nemen. Dan heb ik is de basis voor jouw krachtteken.

Treffend symbool

Wat ik veel als reactie krijg bij persoonlijke krachttekens is dat het ontzettend aansluit op het thema waar degene op dat moment IN zit. Dat het echt HUN of hun situatie verbeeldt. Toen bij mij twee oud schoolvriendinnen die elkaar van de middelbare school kennen een eigen teken lieten maken, bleek het krachtsymbool voor ieder zó kloppend, treffend en mooi te zijn. Een van hen liet van haar eigen teken een tattoo zetten.

Lees verderop de pagina recensies van klanten.

Vertrouwen vanuit het teken

Bij een ander was het teken zo passend en gaf het zoveel zelfvertrouwen en rust, dat ze het voortaan op al haar presentaties gebruikt. Ze vindt het fijn dat ze altijd als ze voor een grote groep staat het teken bij zich heeft. Het geeft haar rust en vertrouwen.

krachtsymbool
persoonlijk KRACHT-teken
krachtsymbool Annemie

Investering

Ik maak jouw unieke teken voor EUR 88,00 incl. btw.

The making of… waarin ik je laat zien hoe de intuïtieve creatie ontstaat.

Lieve groet,

Patricia van Gerwen

Lees recensies en meer over de persoonijke KRACHT-tekens en bekijk een ‘making of’ video op de volgende pagina.