Personeelsbegeleiding

PERSOONLIJKE BEGELEIDING MEDEWERKERS

Faciliteer persoonlijke groei en breng ziekteverzuim omlaag

Als ik kijk naar de ideale situatie voor een bedrijf en haar personeel kan ik een paar punten opnoemen die van groot belang zijn. Ten eerste zouden alle medewerkers lekker in hun vel zitten. Ten tweede zouden ze geen onrust of wrijving op de werkvloer moeten ervaren.

We weten allemaal dat iedereen een eigen karakter, achtergrond en privé situatie heeft. We weten ook dat karakters kunnen botsen, waardoor medewerkers onrust, stress of wrijving ervaren.

Thuissituatie van invloed

De medewerkers die thuis een instabiele situatie hebben, kunnen daardoor mentaal en emotioneel onder druk staan. Niet ideaal voor de werkgever.

Als je ervoor zorgt dat de medewerker leert omgaan met de thuissituatie, heeft het natuurlijk direct effect op de inzetbaarheid.

Merkt u dat één van uw medewerkers zich niet zo goed voelt? Of dat hij/zij vastloopt op een bepaald vlak? Of niet goed uit de verf komt? Biedt dan vooral tijdig begeleiding aan en voorkom daarmee uitval of onderpresteren. Het mes snijdt daar aan twee kanten. De medewerker leert zich thuis goed staande te houden en u voorkomt onnodige problemen op het werk.

Onrust, stress of wrijving

Kijkend naar de individuele medewerkers die onrust, stress of wrijving ervaren, kunt u ze ondersteunen via coaching en het transformeren van belemmerende overtuigingen of situaties. Als zij de rust binnen zichzelf kunnen creëren en leren hoe ze dit in stand kunnen houden, ervaren ze vanzelf meer werkplezier en kunnen ze hun werk gemotiveerd en met een helder hoofd uitvoeren.

Mogelijkheden voor personeelsbegeleiding

Samen met uw medewerkers (en eventueel met u) kijk ik, Patricia van Gerwen, wat passend is om verandering te creëren. U kunt daarbij denken aan:

  • sparren en begeleiden voor persoonlijke groei
  • overtuigingen transformeren
  • inzicht geven in stressoren en hoe stress te reduceren
  • tafelopstellingen
  • efficiënte aanpak door combinatiemogelijkheden
    (coaching + tools + karakteranalyse + overtuigingen transformeren)
  • verstrekken van bruikbare handvatten

DIGIFOLDER

Om meer informatie te lezen, kunt u hier de digifolder downloaden.

CONTACT

Neem contact met mij op voor nadere toelichting over personeelsbegeleiding. Direct een afspraak inplannen kan natuurlijk ook. (info@energeticflow.nl / 0614760540)

Energieke groet,
Patricia van Gerwen