Foto Patricia van Gerwen

Even kennismaken

“Ik ben Patricia van Gerwen. Ik begeleid voornamelijk vrouwen die zich op bepaalde vlakken instabiel voelen om inzicht en praktische tools te ontdekken. Zo leren ze via bewustzijnsgroei hoe ze op een authentieke manier in hun eigen flow kunnen zijn ongeacht de situatie.”

Patricia is energetisch coach en eigenaresse van energetic flow. Haar praktijk bestaat sinds 2015.

De technieken die nodig zijn, worden gecombineerd in een traject van 4 tot 6 maanden. Een korte reeks van losse sessies kan ook ondersteuning bieden, vooral bij bijvoorbeeld verlichting van lichamelijke klachten of als je iemand zoekt die kort met je meekijkt naar jouw situatie.

Een blaasbloem bestaat uit heel veel zaadjes die worden vastgehouden op de knop van de paardenbloem.
Wist je dat sinds de 16e eeuw paardenbloem een officieel erkend geneeskruid is? Zelfs dieren eten de paardenbloem om de genezing die het kan brengen.

De bloem is niet voor niets het logo van energetic flow. Ze staat voor mij voor de momenten waarop je als klein kind aan een blaasbloem magie toekent. Je plukt er eentje, doet met je ogen dicht een wens en blaast zo hard mogelijk alle zaadjes van de bloemsteel. Met jou wil ik kijken naar jouw dromen. Naar hoe je jouw mooiste leven zou willen leven en kijken hoe we dat kunnen realiseren. Beslis voor jezelf of jij zoals vroeger een grootse droom durft te bedenken en na te jagen. De zaadjes zijn al aanwezig, zoals in de blaasbloem. Ze kunnen gezaaid worden zodat jij verder kunt openbloeien en resultaten kunt creëren.

Missie

In de huidige tijd is iedereen druk en word je zonder dat je er erg in hebt nogal snel opgeslokt door de dagelijkse dingen. Een dag, week, maand, jaar is zo voorbij. Wat ik vaak tegenkom is dat vooral vrouwen op een gegeven moment een pas op de plaats nemen en om zich heen kijken om te zien waar ze in vredesnaam terecht zijn gekomen.

Mijn missie is om jou te begeleiden als je jezelf, misschien wel zonder dat je het zelf in de gaten had, hebt weggecijferd binnen je werkomgeving, relatie of gezin. Zodat jij kunt (her)ontdekken wie je bent, waar je kracht ligt en wat je plek binnen je relatie, gezin en werk is. Dat je via een eigen authentieke manier je rust steeds weer terug kunt vinden, ongeacht de situatie.

Favoriete quote van Patricia

Quote Beauty begins the moment you decide to be yourself