Foto Patricia van Gerwen

Als klein meisje werd ik wat verlegen en stil genoemd. Ik groeide op als middelste van drie meiden in een warm nest. Terugkijkend naar mezelf, zie ik een heel bewust meisje dat veel waarnam en het belangrijk vond dat het goed ging met iedereen. Wat mij nog steeds typeert is dat ik mijn voelsprieten gebruik om in te tappen in iemands energie, een luisterend oor bied en het iedereen gun dat het goed gaat. Vooral op mentaal en emotioneel vlak ben ik er voor anderen, en sinds een aantal jaren kan ik daar het lichamelijke ook bij noteren (via lichamelijke healing).

Ondertussen ben ik een stuk boven de veertig, getrouwd sinds 2001 en samen met mijn man heb ik twee pubers (en een schat van een Whippet). We wonen in Veldhoven en sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk. Al was het vroeger nooit mijn intentie om een eigen bedrijf te hebben, ik heb er nooit spijt van gehad.

Mijn weg naar coach en therapeut zijn

Toen onze kinderen nog klein waren, heb ik mezelf ‘over de kop’ gewerkt. Onze dochter werd drie dagen voor de eerste verjaardag van onze zoon geboren. Ondertussen was mijn werk vanuit Eindhoven naar Utrecht verhuisd, waardoor ik 3 dagen per week op en neer naar Utrecht ging. Het waren tropen jaren.

In die periode ging ik vanuit mijn loyaliteit en discipline door en door en door, tot het niet meer ging. Een fulltime collega van mij veranderde van baan en het grootste deel van haar werk kwam er bij mij op mijn bord bij. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat het niet paste op mijn parttime bord. Helaas gaf mijn leidinggevende hier niet genoeg gehoor aan en kwam ik thuis te zitten. En het bizarre is dat ik, achteraf gezien, veel te snel weer re-integreerde en maar weer door ging. Het kwartje was voorlopig nog niet helemaal gevallen.

Het kwartje viel later

Pas jaren later viel bij mij het kwartje toen ik voelde dat het opnieuw niet goed ging. Ondanks mijn kennis en ervaring bekroop me het gevoel weer zoals ik het had toen de kinderen klein waren: dit is niet oké, het moet anders, zo gaat het niet. Op dat moment besloot ik mezelf te laten begeleiden.

Degene die mij begeleidde heeft mij kunnen laten ontdekken dat er een totaal andere wereld is. Een wereld met veel meer gemak. Een wereld waarin ik mezelf mag zijn en mijn grenzen aan mag geven. Een wereld waarin ik mijn spiritualiteit toe mag laten en mag kiezen waar ik voor wil kiezen. Waarin ik mijn pure kern er mag laten zijn en mag openbloeien.

Dat was het moment waarop ik besloot dat ik anderen wilde begeleiden om deze verandering te ontdekken. Samen op pad om te ontdekken waar jouw behoeftes liggen en ontdekken wat jij aan inzichten op mag doen om jezelf op een authentieke en bewuste manier staande te kunnen houden en genieten van het leven.

Mijn eerste stap was mezelf omscholen tot coach. Daarna volgde ik nog een groot aantal opleidingen en cursussen. Met al die kennis heb ik een grote rugzak vol tools om jou te bedienen. Als coach, therapeut en medium.

Een blaasbloem bestaat uit heel veel zaadjes die worden vastgehouden op de knop van de paardenbloem. Wist je dat sinds de 16e eeuw paardenbloem een officieel erkend geneeskruid is? Zelfs dieren eten de paardenbloem om de genezing die het kan brengen.

De bloem is niet voor niets het logo van energetic flow. Ze staat voor mij voor de momenten waarop je als klein kind aan een blaasbloem magie toekent. Je plukt er eentje, doet met je ogen dicht een wens en blaast zo hard mogelijk alle zaadjes van de bloemsteel. Met jou wil ik kijken naar jouw dromen. Naar het pure en authentieke stuk in jou. Naar hoe je jouw mooiste leven zou willen leven en kijken hoe we dat kunnen realiseren. Beslis voor jezelf of jij zoals vroeger een grootse droom durft te bedenken en na te jagen. De zaadjes zijn al aanwezig, zoals in de blaasbloem. Ze kunnen gezaaid worden zodat jij verder kunt openbloeien en resultaten kunt creëren.

Missie

In de huidige tijd is iedereen druk en word je zonder dat je er erg in hebt nogal snel opgeslokt door de dagelijkse dingen. Een dag, week, maand, jaar is zo voorbij. Wat ik vaak tegenkom is dat vooral vrouwen op een gegeven moment een pas op de plaats nemen en om zich heen kijken om te zien waar ze in vredesnaam terecht zijn gekomen.

Mijn missie is om jou te begeleiden als je jezelf, misschien wel zonder dat je het zelf in de gaten had, hebt weggecijferd binnen je werkomgeving, relatie of gezin. Zodat jij kunt (her)ontdekken wie je bent, waar je kracht ligt en wat je plek binnen je relatie, gezin en werk is. Dat je via een eigen authentieke manier je rust steeds weer terug kunt vinden, ongeacht de situatie.

Opleidingen / certificaten / vakgebied

Certificaat E.E.N.® therapeut module A1 en A2 – Instituut voor E.E.N.® – 2021

Diploma Medische Basiskennis (Plato conform, HBO) – Con Amore – 2021

Diploma Coaching bij Hoogsensitiviteit – Civas – 2020

Certificaat Tafeloptstellingen – Ja tegen Nu – 2020

Diploma Meervoudig Merkaba heler (level 5, HBO deeltijd) – Spiritueel Centrum Aurora – 2020

Certificaat PSYCH-K® basic & advanced – Mariëtte Ham – 2017-2018

Diverse licenties en cursussen – Access Consciousness – 2017-2021 (klik hier voor meer informatie)

Licentie Facelift Facilitator – Access Consciousness – 2017

Licentie Bars® Facilitator – Access Consciousness – 2018

Certificaat The Foundation – Access Consciousness – 2018 + 2020

Certificaat Energetic Synthesis of Being (ESB) – dr. Dain Heer, Access Consciousness – 2018

Certificaat Energetic Synthesis of Structural Embodiment (ESSE) Practitionar – Access Consciousness – 2019

Certificaat (3-daagse) Body Process Practitionar – Access Consciousness – 2019

Certificaat Conscious Horse Conscious Rider – Access Consciousness –

Certificaat Business Done Different – Access Consciousness – 2021

Mediumship & spiritual development – The Arthur Findlay college, Stansted – 2017

Certificaat Master Energetisch Therapeut – Janosh – 2016

Diploma Executive level Coach (life coaching) – Inge Rock Coaching Academy – 2015

Aangesloten bij

The Inner Agency

Als partner ben ik onderdeel van The Inner Agency. Daardoor draag ik hun trustmark.

Wat we samen belangrijk vinden is het ondersteunen van mensen vanuit een holistische visie en er écht zijn voor onze klanten. Op de website van The Inner Agency lees je er meer over. Ik ben trost onderdeel te zijn van deze prachtige kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Onze peilers zijn authenticiteit, integriteit, betrouwbaarheid, groei, professie, maatwerk, ondernemerschap en holistisch.

CAT collectief

Het CAT collectief is de beroepsvereniging: Collectief Alternatief Therapeuten. Bij deze beroepsvereniging ben ik aangesloten om de kwaliteit te waarborgen als alternatief therapeut en coach.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl.

Meditaties door Patricia

Naast deze geleide meditatie zijn op het YouTube kanaal van energetic flow meer meditaties beschikbaar.

Favoriete quote van Patricia

Foto favoriete quote Patricia van Gerwen

Producten van Patricia