Coaching, healing, spirituele sessie of karakteranalyse

Creëer via online sessies verandering & ruimte

Ben jij op zoek naar verandering en wil je dat online doen?

Wil je ontdekken wat je nodig hebt om vooruit te kunnen met jouw situatie?

Leren hoe je vanuit bewustzijn naar jouw situatie kunt kijken?

Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties?

Ik, Patricia van Gerwen (energetisch coach), heb jaren lang gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien! De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door.

Door mezelf om te scholen tot life coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn spiritualiteit, heb ik ontzettend veel kennis, ervaring en de nodige technieken en tools in mijn rugzak.

Wat online mogelijk is

Coaching

Persoonlijk traject van 4-6 maanden OF losse brainstormsessies

Healing

Healing op afstand bij fysieke, emotionele, spirituele of mentale klachten

Spirituele sessie

Als je inzicht wilt vanuit mijn waarnemingen is dit een super optie

Karakteranalyse

De Sanmeigaku is een oosterse natuurleer die je blauwdruk en blokkades toont

Foto online coaching energetic flow

Online coaching

Vanuit mijn kennis, ervaring en rugzak vol tools kijk ik met je mee wat stressvol is of veranderd mag worden. Of hoe ik je van punt A naar punt B kan helpen.

Je kunt kiezen voor een traject van 4-6 maanden of losse brainstormsessies. Het mooie van een traject is dat ik met je groei meeloop. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan, waarvan ik waarneem dat ze op dat moment aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.
Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt en sluiten we pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten.

Tussen de sessies in kun je altijd op me rekenen, via Whatsapp of telefonisch sta ik voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.
Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan starten we met een gratis kennismakingsgesprek.

Investering

Online coaching traject: maatwerk prijs
Online brainstormsessie: EUR 90,00 tijdelijk EUR 55,00 (tot 11-11)
Max. 90 minuten per sessie

Healing op afstand

De Merkaba healing is op afstand mogelijk en zorgt ervoor dat ik je ondersteun op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Het mooie is dat het in meerdere dimensies werkt, zodat je healt op dieper niveau.

Je plant je afspraak in en als het zover is, bel ik je op het afgesproken moment. Je laat me weten waar je het liefst verbetering ziet en waar je het op je lichaam waarneemt. Ik start met de healing en bel je terug als de healing klaar is. We kijken samen wat het je al heeft mogen brengen

en plannen een nieuwe datum in.

Investering

EUR 25,00
Max. 30 minuten per sessie

Spirituele sessie

Vanuit mijn waarnemingen kan ik je een spirituele sessie aanbieden. Ik zoom dan in op jouw energie en vertel je wat ik waarneem over jou en je huidige situatie. Daarbij gebruik ik eventueel een kaartendeck.

Wat ik van jou nodig heb is je profielfoto.

We plannen een afspraak in voor de datum waarop je mijn reading ontvangt. Ik heb dan al op jou en je situatie ingetuned en laat je uitgebreid weten wat ik waarnam. Je ontvangt een uitgebreide e-mail, met een verslag, mijn reading over jou.

Inclusief de eventuele afbeelding(en) van de kaart(en) die ik voor je heb getrokken voor extra informatie.

Investering

EUR 40,00

Foto man met kleinkind

Sanmeigaku karakteranalyse

Deze techniek is een oosterse natuurleer die al duizenden jaren gebruikt worden. Het geeft vanuit je geboortedatum via een uitgebreide berekening informatie over je blauwdruk en blokkades. Het geeft je ook inzicht in hoe je rust kunt creëren.

Een karakteranalyse kun je voor jezelf, voor je kind EN als koppel aanvragen. Voor een kind moeten beide ouders akkoord geven.

Als je als koppel een analyse laat maken krijg je inzicht in de do’s en don’ts voor jullie relatie en hoe je het beste met elkaar omgaat, wat struikelblokken zijn, hoe je rust creëert.
Je krijgt bij deze keuze ieder een eigen karakteranalyse EN een combinatierapport. Ieder rapport wordt besproken in een online sessie. Het combinatierapport wordt online besproken met jullie beiden.

Investering

EUR 95,00 per karakteranalyse (vooraf betalen)
EUR 250,00 voor koppel (vooraf betalen)
Max. 45 minuten per sessie

Vraag je afspraak aan