online begeleiding

Coaching, healing en meer

Creëer via online sessies inzicht, verandering & ruimte

  • Ben jij op zoek naar verandering en wil je dat online doen?
  • Wil je ontdekken wat je nodig hebt om eindelijk weer vooruit te kunnen met jouw situatie?
  • Wil je vanuit bewustzijn naar jouw situatie leren kijken?
  • Is het de hoogste tijd om dé handvatten te ontvangen bij wie jij bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties?

Ik, Patricia van Gerwen (energetisch natuurgeneeskundige), heb jarenlang rond mijn hooggevoeligheid gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien! De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door. Ondertussen ben ik er om jou online te begeleiden, zodat jij stappen maakt naar in je kracht en in je flow komen.

Door mezelf in eerste instantie om te scholen tot life coach en mezelf (eindelijk) te verdiepen in wie ik echt ben, inclusief mijn spiritualiteit, heb ik ontzettend veel kennis, ervaring en de nodige technieken en tools opgedaan voor in mijn rugzak. In 2022 rondde ik mijn HBO registeropleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut af, waardoor ik gedeeltelijk vergoedbaar ben via aanvullende zorgverzekering.

Op deze pagina lees je wat vanuit mijn brede expertise en ervaring online mogelijk is.

Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt kan ik snel op je vraag reageren.

Energieke groet,
Patricia

Plan zelf je afspraak in

Wat online mogelijk is

Online begeleiding

Online coaching

Vanuit mijn kennis, ervaring en rugzak vol tools kijk ik met je mee wat stressvol is of veranderd mag worden. Of hoe ik je van punt A naar punt B kan helpen via online begeleiding.

Je kunt kiezen voor een traject van 4-6 maanden of losse brainstormsessies. Het mooie van een traject is dat ik met je groei meeloop. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan. Deze kies ik via wat ik waarneem op dat moment. Daardoor kan ik aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.
Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt. We sluiten pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten.

Tussen de online begeleiding sessies in kun je altijd op me rekenen, via Whatsapp of telefonisch sta ik voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.
Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan start je met het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Healing op afstand

Healing op afstand

Wist je dat het mogelijk is om op afstand healing te ontvangen? Het zorgt ervoor dat ik je ondersteun op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Het mooie is dat het in meerdere dimensies werkt, zodat je healt op dieper niveau. Het enige wat nodig is, is dat we een datum en tijd afspreken.

Vraag een afspraak aan via de knop. We stemmen een moment voor de healing af en als het zover is, bel ik je op. We hebben het dan nog even opnieuw over de punten waar je het liefst verbetering ziet. Ik start daarna met de healing en bel je terug als de healing klaar is. We kijken samen wat het je al heeft mogen brengen en plannen een nieuwe datum in voor een vervolgafspraak.

Spirituele sessie online

Spirituele sessie

Vanuit mijn waarnemingen kan ik je een spirituele sessie aanbieden. Ik zoom dan in op jouw energie en vertel je wat ik waarneem over jou en je huidige situatie. Daarbij gebruik ik eventueel een kaartendeck.

Wat ik van jou nodig heb is je profielfoto.

We plannen een afspraak in voor de datum waarop je mijn reading ontvangt. Ik heb dan al op jou en je situatie ingetuned en laat je uitgebreid weten wat ik waarnam. Je ontvangt een e-mail, met een uitgebreide verslag over mijn reading voor jou.

Inclusief de eventuele afbeelding(en) van de kaart(en) die ik voor je heb getrokken voor extra informatie.

Karakteranalyse online begeleiding

Sanmeigaku karakteranalyse

Deze techniek is een oosterse natuurleer die al duizenden jaren gebruikt worden. Het geeft vanuit je geboortedatum via een uitgebreide berekening informatie over je blauwdruk en blokkades. Het geeft je ook inzicht in hoe je rust kunt creëren.

Een karakteranalyse kun je voor jezelf, voor je kind EN als koppel aanvragen. Voor een kind moeten beide ouders akkoord geven.

Als je als koppel een analyse laat maken krijg je inzicht in de do’s en don’ts voor jullie relatie en hoe je het beste met elkaar omgaat, wat struikelblokken zijn, hoe je rust creëert.
Je krijgt bij deze keuze ieder een eigen karakteranalyse EN een combinatierapport. Ieder rapport wordt besproken in een online sessie. Het combinatierapport wordt online besproken met jullie beiden.