online begeleiding

Coaching, healing en meer

Ik, Patricia van Gerwen (energetisch natuurgeneeskundige), heb jarenlang als meisje met extra goede voelsprieten gezocht naar de juiste manier. En dat kun je breed zien! De juiste manier van omgaan met anderen, met mezelf en ontdekken wat ik zelf belangrijk vind. En hoe ik daarin mezelf staande kan houden op een manier die niet gepaard gaat met stress, angst, frustratie, ongemak en ga zo maar door. Ondertussen ben ik er om jou online te begeleiden, zodat ik jou in je kracht zet.

Op deze pagina lees je wat vanuit mijn brede expertise en ervaring online mogelijk is.

Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt kan ik snel op je vraag reageren.

Energieke groet,
Patricia

Starten

Plan zelf je afspraak in

Weet je wat jij wil kiezen? Plan dan je afspraak in en laat bij opmerkingen weten wat voor afspraak je wil.

Wat online mogelijk is

Online coaching

Vanuit mijn kennis, ervaring en rugzak vol tools kijk ik met je mee wat stressvol is of veranderd mag worden. Of hoe ik je van punt A naar punt B kan helpen via online begeleiding.

Je kunt kiezen voor een traject van 4-6 sessies of losse brainstormsessies. Het mooie van een traject is dat ik met je groei meeloop. Je zet steeds stapjes en groeit in bewustzijn. Ik loop met je mee en reik je de handvatten en tools aan. Deze kies ik via wat ik waarneem op dat moment. Daardoor kan ik aansluiten bij wat jij nodig hebt of zoekt.
Tijdens elke sessie kijken we waar je behoefte aan hebt. We sluiten pas af zodra je weer vooruit kunt met de nieuwe inzichten en handvatten.

Tussen de online begeleiding sessies in kun je altijd op me rekenen, via Whatsapp of telefonisch sta ik voor je klaar.

Ik zou het super vinden om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat jij meer en meer vanuit bewustzijn naar elke situatie kunt kijken. Dat jij geborgenheid en vertrouwen in jezelf kunt vinden.
Zie jij het ook zitten om jezelf voortaan goed staande te kunnen houden? Dan start je met het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Healing op afstand

Wist je dat het mogelijk is om op afstand healing te ontvangen? Het zorgt ervoor dat ik je ondersteun op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Het mooie is dat het in meerdere dimensies werkt, zodat je healt op dieper niveau. Het enige wat nodig is, is dat we een datum en tijd afspreken.

Vraag een afspraak aan via de knop. We stemmen een moment voor de healing af en als het zover is, bel ik je op. We hebben het dan nog even opnieuw over de punten waar je het liefst verbetering ziet. Ik start daarna met de healing en bel je terug als de healing klaar is. We kijken samen wat het je al heeft mogen brengen en plannen een nieuwe datum in voor een vervolgafspraak.

Overtuigingen of stress transformeren

Soms weet je zelf waar je stress van hebt. En soms is aan die oorzaak niets te veranderen. Zo kan het tenminste lijken.

Ik kijk met jou welke oorzaak het is en transformeer deze met jou. Na de sessie merk je letterlijk dat de situatie zachter aanvoelt.

Als we weten of samen ontdekken dat er een belemmerende oude overtuiging onder je stress of ongemak ligt, zoomen we daarop in. We voegen een positieve overtuiging aan je onderbewustzijn toe, die de belemmerende overtuiging overruled. Na de sessie merk je dat je meer in je kracht staat.

Spirituele sessie

Vanuit mijn waarnemingen kan ik je een spirituele sessie aanbieden. Ik zoom dan in op jouw energie en vertel je wat ik waarneem over jou en je huidige situatie. Daarbij gebruik ik eventueel een kaartendeck.

Wat ik van jou nodig heb is je profielfoto.

We plannen een afspraak in voor de datum waarop je mijn reading ontvangt. Ik heb dan al op jou en je situatie ingetuned en laat je uitgebreid weten wat ik waarnam. Je ontvangt een e-mail, met een uitgebreide verslag over mijn reading voor jou.

Inclusief de eventuele afbeelding(en) van de kaart(en) die ik voor je heb getrokken voor extra informatie.

Sanmeigaku karakteranalyse

Deze techniek is een oosterse natuurleer die al duizenden jaren gebruikt worden. Het geeft vanuit je geboortedatum via een uitgebreide berekening informatie over je blauwdruk en blokkades. Het geeft je ook inzicht in hoe je rust kunt creëren.

Een karakteranalyse kun je voor jezelf, voor je kind EN als koppel aanvragen. Voor een kind moeten beide ouders akkoord geven.

Als je als koppel een analyse laat maken krijg je inzicht in de do’s en don’ts voor jullie relatie en hoe je het beste met elkaar omgaat, wat struikelblokken zijn, hoe je rust creëert.
Je krijgt bij deze keuze ieder een eigen karakteranalyse EN een combinatierapport. Ieder rapport wordt besproken in een online sessie. Het combinatierapport wordt online besproken met jullie beiden.

DNA geboorteprofiel

Geboorteprofiel

Dit unieke profiel toont jou je energetische blauwdruk. Daardoor weet jij hoe jij jezelf goed staande kunt houden.

Het profiel is opgebouwd uit facetten van numerologie en Sanmeigaku waardoor het veel inzicht geeft in hoe jij in elkaar zit.

Het bevat naast de hoofdlijnen vanuit Sanmeigaku informatie zoals je levensmissie, waarop je blokkeert en wat je in dit leven mag leren.