Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Terug in je kracht met natuurgeneeskunde

Herken jij je hierin?

  • Je worstelt met jezelf. Je wil dicht bij jezelf leren blijven. Jezelf herontdekken en inzicht in jezelf krijgen om stabieler te kunnen zijn.
  • Minder stress is wat je graag wil. Je hebt behoefte aan meer rust, in je hoofd of in het algemeen en je wil dat je de rust terug kunt laten keren. Je wil je beter kunnen ontspannen.
  • Je hebt moeite met het verwerken van de vele prikkels in je leven. En je hebt het idee dat je energie wegsijpelt en je wil ontdekken waar het lek zit. Je wil jouw energie en geest in balans brengen zodat je energie weer goed gaat stromen en je weerbaarheid verhoogt in contact met anderen.
  • Je hebt snel last van stress. Je wil leren hoe je ‘nee’ kunt zeggen zonder je daar schuldig bij te voelen. Je wil beter leren omgaan met stress, gedachten en emoties zoals angst, faalangst, onzekerheid, boosheid, frustratie, pijn, verdriet.
  • Je lichaam hapert en binnen de reguliere zorg krijg je niet de verandering die je zoekt. Je hebt behoefte aan het verlichten van je klachten, je vermoeidheid of je wil beter doorslapen.

Hoe ga je van hieruit verandering creëren? Hier kan natuurlijke geneeskunde een uitkomst in bieden.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Als natuurgeneeskundig therapeut help ik, Patricia van Gerwen, je door middel van alternatieve geneeswijzen. Via natuurgeneeskunde breng ik je op een holistische manier weer terug in je kracht. Vanuit mijn gevoel, creativiteit en liefdevolle energie. Het zorgt ervoor dat je struggles verminderen, je meer rust ervaart, je energie minder kans krijgt om weg te sijpelen, je stressbestendiger wordt en je lichaam je minder ongemak brengt.

Ik ondersteun je extra breed door de combinatie van coaching en natuurgeneeskundige therapie. Ook al kan het leven nogal wat impact op je hebben, ik geef je voldoende technieken mee om jezelf staande te houden. Daarbij gaan we ook belemmerende overtuigingen transformeren en lichamelijke klachten bij de kern aanpakken voor een langdurig resultaat.

E.E.N.® THERAPIE

De alternatieve therapievorm die ik toepas in mijn praktijk in Veldhoven is de E.E.N.® therapie. In het kort natuurgeneeskundige therapie. Het is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie.

E.E.N. is een afkorting die voluit staat voor eclectische energetische natuurgeneeskundige therapie. Eclectisch wil zeggen: het beste kiezend uit de verschillende onderdelen. Voor mijn therapie geldt dat ik vanuit Westerse, Oosterse en Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) de beste onderdelen combineer om tot passende resultaten te komen voor jouw uitdagingen of klachten. Ik lever altijd maatwerk, waardoor je brede ondersteuning ontvangt. Als het ondersteunend en passend is, adviseer ik aanvullend o.a. homeopathische middelen of voedingssupplementen.

Mijn eigen visie is dat alles energie is. Met de E.E.N.® therapie bekijk ik je klachten/uitdagingen holistisch, als één geheel: je lichaam, geest en bewustzijn werken samen. Wat zich via je lichaam of via je denken of emoties uit, onderzoek ik zodat we een leidraad hebben om mee te werken. Een uitgangspunt om je energie weer optimaal te laten stromen.

De symptomen bestrijden zoals de reguliere medische wereld het doet, geeft soms alleen tijdelijke verlichting. Als je naar de oorzaken kunt gaan, kun je de klacht met wortel en al weg proberen te halen. Dat is het punt waarop ik in beeld kom als reguliere zorg niets meer voor je kan doen. Ik ondersteun je om juist dat extra puzzelstukje te ontdekken voor verbetering. En met dat puzzelstukje gaan we aan de slag. De ene keer is dat een lichamelijke behandeling, de andere keer meer via bewustwording. Keer op keer zoom ik in op wat ik met maatwerk voor je kan doen om je optimaal te ondersteunen.

Mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via veel verschillende (aanvullende) zorgverzekeringen. Wil je weten of jouw consult vergoed wordt? Check dan jouw zorgverzekering of stuur mij een berichtje!

CONTACT

In mijn praktijk kun je terecht voor persoonlijke natuurgeneeskundige therapie. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt mij bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-14760540. Heel graag tot ziens!

Patricia van Gerwen

VRAAG JE SESSIE AAN