Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Op deze pagina kun je lezen hoe je eerste consult eruit ziet.

Natuurgeneeskunde

Je plant bij mij in de praktijk een afspraak in voor een natuurgeneeskundig consult. Nadat we een afspraak hebben ingepland, ontvang je van mij een link naar een formulier dat je invult voorafgaand aan je eerste afspraak. Tijdens je eerste consult kijk ik vanuit mijn expertise als energetisch natuurgeneeskundig therapeut op een holistische manier mee naar jouw uitdagingen en wensen. Mijn overige kennis en ervaring als gediplomeerd coach en healer neem ik daar vanzelf in mee. Het kan zijn dat je tijdens je eerste consult ook al een healing ontvangt.

Ik begeleid je via een reeks van een aantal consulten, waarbij ik steeds kijk hoe ik je de beste maatwerk oplossing biedt. Vaak is dat een combinatie van natuurgeneeskundige therapie, bewustwording en homeopathische druppels. Bach bloesemremedies, supplementen en energetica zijn ter ondersteuning in te zetten bij de therapie. Na 3 tot 5 consulten merk je duidelijke veranderingen.

Als je maar één of twee keer voor een afzonderlijke klacht behandeld wilt worden plannen we -indien het passend is- een kort consult in van ca. 30 minuten. Daarbij vul je vooraf een intakeformulier in en is er geen intakegesprek nodig. Tenzij mijn inschatting is dat bredere ondersteuning nodig is.

Mogelijk krijg je via je aanvullende zorgverzekering een gedeelte van mijn consulten terug. Lees meer over de tarieven en vergoedingen op de tarievenpagina.

Eerst iets afstemmen?

Wil je afstemmen of je bij energetic flow aan het juiste adres bent voor jouw uitdagingen of klachten?

𓄼 Heb je bijvoorbeeld lichamelijk ongemak of mentale uitdagingen?
𓄼 Pieker je veel of ben je snel emotioneel uit balans?
𓄼 Ben je steeds moe zonder aanleiding?
𓄼 Wil je leren hoe je jouw weerbaarheid verhoogt in contact met andere mensen?
𓄼 Ervaar je veel stress en wil je je energie, emoties en gedachten weer in balans krijgen?

Plan een gratis afstemkwartiertje in: stuur een WhatsApp berichtje of bel naar 0614760540.

Afspraak inplannen

Plan zelf je eerste consult in