Natuurgeneeskunde en coaching

Vanuit mijn achtergrond als natuurgeneeskundige en coach kijk ik op een holistische manier mee naar jouw wensen. Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor een consult voor natuurgeneeskunde. Mijn ervaring als coach neem ik daar vanzelf in mee.

Heb je bijvoorbeeld lichamelijk ongemak of mentale uitdagingen?

Pieker je veel of ben je snel emotioneel uit balans?

Ik begeleid je via een reeks van een aantal consulten, waarbij ik steeds kijk hoe ik de beste maatwerk oplossing kan bieden. Vaak is dat een combinatie van natuurgeneeskundige behandelingen, bewustwording en homeopathische druppels. Zo zijn Bach bloesemremedies, voedingssuplementen en energetica bijvoorbeeld ondersteunend in te zetten binnen de natuurgeneeskunde consulten.


Ultrakorte zelftest

Wil je snel inzicht krijgen waarin je mag groeien?
Start dan de korte test die ik heb gemaakt via de knop hieronder.


Plan zelf je eerste consult in