Inzicht in relaties en dynamieken

Wil je inzicht in jezelf? Waarom je bijvoorbeeld bepaald gedrag vertoont? Heb je al pogingen gedaan om iets aan jezelf te veranderen zonder resultaat? Of snap je niet waarom je houding in het leven is zoals die is?

De methode

De methode is inzetbaar voor iedereen. Het kan ingezet worden voor hoe jij in het leven staat, maar ook binnen een organisatie. De mensen waarmee je privé of zakelijk te maken hebt kun je een systeem noemen. Binnen dat systeem heb je een houding/rol. Daar kun je inzichten over ontdekken via opstellingen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Aan het begin van je afspraak hebben we een kort gesprek over het thema dat je wilt bekijken. Daarna gaan we met houten poppetjes aan de slag die jouw familieleden en jouzelf representeren.

Uit hoe je de poppetjes neerzet en wat we al pratend kunnen ontdekken, gaan we kijken wat de belemmering is die je ervaart. Soms speelt deze belemmering al van generatie op generatie.

Vanuit wat we samen mogen ontdekken gaan we interventies doen, zodat jij een eerste verandering op gang kunt brengen in jouw thema. We creëren een stukje heling en inzicht, zodat je zelf beetje bij beetje je leven kunt gaan veranderen.

Vraag je afspraak aan

Lees hier de privacyverklaring