Met PSYCH-K® je stress verminderen en overtuigingen transformeren

Als je in een vervelende situatie zit of onrust ervaart, is verandering in je leven creëren of stress verminderen belangrijk. Vooral als je wil dat jouw leven verandert.

Heb jij ook wel eens dat je gedachten of bepaalde herinneringen je belemmeren? Die gedachten en herinneringen komen uit je onderbewustzijn steeds naar voren.

Wil jij je leven merkbaar veranderen? Met een PSYCH-K® sessie creëer je direct positieve verandering. Vraag een sessie aan door je gegevens achter te laten of bel me (06-14760540) om direct een afspraak in te plannen.

De methode om stress te verminderen

De methode die ik rond belemmerende overtuigingen gebruik heet PSYCH-K®, en is een methode die door Robert Williams (VS) is ontwikkeld. Het heeft raakvlak met onder andere NLP, mindfullness, kinesiologie, yoga, meditatie. Het mooie en bijzondere van deze methode is dat je op een zachte, snelle en liefdevolle manier overtuigingen kunt transformeren die tegenhouden dat je voluit kunt groeien naar jouw hoogste potentie.

Je leeft naar wat je gelooft dat mogelijk is. Wat jij gelooft dat mogelijk is, is afhankelijk van je overtuigingen. Het zijn namelijk je overtuigingen die jij gelooft. En vanuit die overtuigingen leef je jouw leven. Jouw overtuigingen vormen jouw grenzen, die je tegenhouden om voluit te leven vanuit je hoogste potentie. Deze overtuigingen en grenzen zijn merkbaar in je leven. Je kunt ervoor kiezen ze te veranderen.

stress verminderen

Gedachten die je ontplooiing tegenhouden?

Alle gedachten zijn overtuigingen. Als je merkt dat je gedachten je eigen ontwikkeling of ontplooiing tegenhouden, is het een ideaal moment om een PSYCH-K® sessie te doen. We gaan in een sessie samen aan de slag met overtuigingen die overbodig zijn geworden en die je wilt transformeren in je onderbewustzijn. Het verbetert je levenskwaliteit en vermindert de stress in je leven tot een normaal niveau.

Aangezien je onderbewustzijn je automatische piloot is, zul je absoluut effect merken. Het is zelfs zo dat je bewustzijn na de sessie nog even achter zal lopen ten opzichte van je getransformeerde onderbewustzijn (waarin tijdens 1 sessie maar liefst 1 miljoen cellen transformeren).

Het is ook een ideale manier om herinneringen aan een pijnlijke situatie zachter te maken, zónder opnieuw door die pijn te hoeven gaan. Zo zorg je er ook voor dat de pijn niet meer scherp zal zijn als je een soortgelijke situatie treft.

Waarom ik fan ben

Wat ik zelf ontzettend belangrijk vind, is dat de methode ethisch klopt. Alléén wat ethisch akkoord is, kan getransformeerd worden. En ook alléén wat voor jou op dat moment getransformeerd mág worden, zal getransformeerd worden. De resultaten en veranderingen die ik heb kunnen creëren met klanten hebben merkbaar positief effect op hun leven. Zelfs zo goed merkbaar dat het bizar is hoe direct het werkt.

Celbioloog dr. Bruce Lipton omschrijft dat je met je bewustzijn (je denken) slechts 5% van je leven kunt beïnvloeden. De andere 95% wordt gestuurd door je onderbewustzijn (je interne automatische piloot).

PSYCH-K® creëert blijvende verandering in het onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk verandering ervaart.

In Istanbul is in 2016 een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd onder mensen waarvan een arts officieel heeft vastgesteld dat ze aan een chronisch ziektebeeld lijden. Denk daarbij aan diabetes, MS. Voorafgaand aan de PSYCH-K® sessie zijn de deelnemers geïnterviewd, en na een aantal sessies zijn ze opnieuw geïnterviewd. Verderop op deze pagina kun je de video bekijken.

Je leven merkbaar veranderen

Je kunt je leven merkbaar veranderen met een sessie. De resultaten die ik bij mijn eigen klanten zie zijn onder andere:

  1. voorfase van burn-out: de burn-out klachten zijn na één sessie volledig verdwenen.
  2. belemmerende gevoelens rond stressvolle situatie: na één sessie voelt soortgelijke situatie ontspannen door stress te verminderen.
  3. gedachten rond laag zelfvertrouwen: na één sessie duidelijk merkbaar resultaat door werkgever.
  4. stress, trauma en spierspanning na kop-staartbotsing: na 3 sessies was het lichaam minder gespannen en het rijden op de plek van het ongeval gaf geen negatieve emoties of spanningen meer. De angst om naar buiten te gaan was flink gereduceerd.
  5. ongemak en stress binnen werksituaties: relaxt en ontspannen deel kunnen nemen aan dezelfde werksituaties.

Recencies

“Toen ik thuis kwam te zitten omdat ik het niet meer trok, heb ik een kernovertuigingensessie bij Patricia ingepland. Die sessie heeft mij zo goed geholpen dat ik daarna mezelf weer terug vond en met plezier naar mijn werk kon. Ik heb er echt enorm veel profijt van gehad.”

stress verminderen
N.

“Ik kan bijna niet geloven dat het pas 2 weken geleden was dat ik bij je was: ik voel me echt anders! Ik heb geen ruis meer in mijn hoofd (geen stemmetje wat overal een maning over geeft) en ik ervaar rust, heerlijk.
Ervaringen die ik voorheen uit de weg wilde gaan zie ik nu als leuke uitdagingen of kansen. Dus het gaat goed met me!”

psych-k
Cindy

“Ik heb het gevoel dat ik veel aan de kernovertuigingensessie heb gehad, ben nog niet klachtenvrij maar merk dat mijn spierspanning minder is en dat ik dingen beter kan gaan loslaten. Het doet me minder.”

stress verminderen
José

“Dankzij de kernovertuigingensessie heb ik meer zelfvertrouwen.”

meer energie
Marle

“Sinds de PSYCH-K® sessie voel ik me erg goed en vrolijker. Ik ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.”

stress verminderen
Brigitte

De verschillende varianten

stress verzachten

Via één van de PSYCH-K varianten kan stress van specifieke situaties worden verzacht.

Bijvoorbeeld: als contact met 1 persoon steeds stressvol is of een bepaalde setting

EUR 95,00
(live)
max. 90 minuten

overtuigingen

Alle gedachten die jij voor waar aanneemt en die je van je omgeving hebt overgenomen

Bijvoorbeeld: ik ben afhankelijk van anderen / ik ben niet goed genoeg / ik kan het niet zelf

EUR 95,00
(live)
max. 90 minuten

kernovertuigingen

De basisovertuigingen die bepalen hoe je in het leven staat

Bijvoorbeeld: ik ben het waard om liefde te ontvangen / ik hou van mezelf / ik kan het / ik ben belangrijk

EUR 135,00
(live)
max. 120 minuten

Toelichting kernovertuigingensessie

  • Ben je snel moe en loop je tegen allerlei situaties aan zonder dat je zelf kunt benoemen waar het door komt?
  • Heb je het idee dat je prima in balans bent en gebeurt het je toch dat je je uit het veld laat slaan?
  • Twijfel je veel en snap je niet waarom?
  • Kun je er je vinger niet op leggen hoe het komt dat je geen vooruitgang merkt ook al ben je actief met persoonlijke ontwikkeling bezig?

Grote kans dat je wringende kernovertuigingen hebt, waardoor dit beeld ontstaat.

Met een PSYCH-K® kernovertuigingen sessie (KOB sessie) kun je met mij ontdekken welke kernovertuigingen met elkaar wringen én we zorgen er meteen voor dat dit stopt. Het effect is er direct.

De KOB sessie is over het algemeen maar 1 keer in je leven nodig. 

Ik loop tijdens de KOB (kernovertuigingen sessie) al je kernovertuigingen na. Allemaal hebben ze een positieve en negatieve variant. Als de negatieve sterker is dan de positieve dan merk je dat in HEEL je leven. We transformeren het samen, zodat ze weer kloppend zijn. Het stress verminderen heeft groot effect op je zelfvertrouwen en rust. Het heeft zelfs meerdere mensen uit depressieve gedachten of burn-out klachten geholpen.

Een deel van de sessie lig je op de behandeltafel, het is dus goed om makkelijk zittende kleding te dragen.

Vraag je afspraak aan

Lees hier de privacyverklaring

Video materiaal