stress verminderen

Als je in een vervelende situatie zit, een traumatische ervaring hebt gehad of onrust ervaart, is verandering in je leven creëren of stress verminderen belangrijk. Wat jou belemmert wil je transformeren zodat je in je kracht komt.

Met PSYCH-K® je stress verminderen en overtuigingen transformeren

Heb jij ook wel eens dat je gedachten of bepaalde herinneringen je belemmeren? Die gedachten en herinneringen komen uit je onderbewustzijn steeds naar voren. Als een automatische piloot zijn ze bepalend voor de manier waarop je je dag beleeft.

Wil jij je leven merkbaar veranderen? Met een PSYCH-K® sessie creëer je direct positieve verandering. Vraag een sessie aan door je gegevens achter te laten of bel me (06-14760540) om direct een afspraak in te plannen. Per sessie kunnen we 1 à 3 overtuigingen transformeren.

De methode om stress te verminderen

De methode die ik rond belemmerende overtuigingen gebruik heet PSYCH-K®, en is een methode die door Robert Williams (VS) is ontwikkeld. Het heeft raakvlak met onder andere NLP, mindfullness, kinesiologie, yoga, meditatie. Het mooie en bijzondere van deze methode is dat je op een zachte, snelle en liefdevolle manier overtuigingen kunt transformeren die tegenhouden dat je voluit kunt groeien naar jouw hoogste potentie.

Je leeft naar wat je gelooft dat mogelijk is. Wat jij gelooft dat mogelijk is, is afhankelijk van je overtuigingen. Het zijn namelijk je overtuigingen die jij gelooft. En vanuit die overtuigingen leef je jouw leven. Jouw overtuigingen vormen jouw grenzen, die je tegenhouden om voluit te leven vanuit je hoogste potentie. Deze overtuigingen en grenzen zijn merkbaar in je leven. Je kunt ervoor kiezen ze te veranderen.

De PSYCH-K® techniek is ook online mogelijk.

Lees extra informatie en resencies over PSYCH-K® op de volgende pagina.