Inzicht in je blauwdruk en blokkades door een gedragsanalyse

Via trainingen over de Oosterse natuurleer Sanmeigaku geeft je geboortedatum mij inzichten in wie je bent (bij geboorte) en waar je tegenaan kunt lopen binnen je leven. Het is een gedragsanalyse die veel erkenning en duidelijkheid geeft.

De gedragsanalyse is voor iedereen als losse afspraak voor persoonlijke inzichten aan te vragen en zit standaard gratis in een persoonlijk traject van 4 of 6 maanden.

Degene waarvan ik de techniek leerde, heeft de techniek geleerd in Japan. De gedragsanalyse geeft je een handleiding over jou als persoon. Of als je een karakteranalyse over je kind laat maken, voor jou om je kind beter te begrijpen.

Hoe het werkt?

Sanmeigaku werkt via een zeer uitgebreide berekening vanuit je geboortedatum, de Chinese dierenriemtekens, Yin/Yang en de 5 elementen (vuur, lucht, water, aarde en metaal). Het geeft zo ontzettend veel informatie dat mijn ervaring is dat mensen versteld staan dat je die informatie uit puur en alleen een geboortedatum kunt halen! Je krijgt als het ware de handleiding die bij je geboorte ontbrak.

De karakteranalyse wordt gemaakt en tijdens een afspraak (live of online) met je doorgenomen. Je ontvangt een uitgebreide rapportage.

Heb je vragen? Neem dan eerst contact op.

Voor jezelf

Ontdek hoe je in elkaar zit en waar je blokkades vandaan komen. Je ontdekt ook welke tijden, dagen en maanden je piekt of beter rust neemt.

EUR 95,00

Voor je kind

Ontdek de handleiding bij je eigen kind. Waardoor kan het ‘op slot’ raken en wat brengt rust.
Beide ouders moeten akkoord geven!

EUR 95,00

Jij en je partner

Ontdek vanuit jullie eigen karakteranalyse EN de combinatie waar jullie blokkades zitten en hoe je het beste met elkaar om kunt gaan.

*EUR 250,00

Online of in de praktijk mogelijk

Zodra de gedragsanalyse klaar is, kun je ervoor kiezen om online een afspraak te hebben om uitgebreid alles door te nemen. Je bent ook van harte uitgenodigd om in de praktijk te komen om de karakteranalyse door te nemen en je vragen te stellen.

gedragsanalyse

Jij en je partner

*Als je als koppel een karakteranalyse wilt laten maken is het aan te raden naar de praktijk te komen. Je ontvangt ieder je eigen rapport met uitleg (dat kan in een aparte afspraak als je dat wilt) EN je ontvangt een combinatie rapport.

Het zijn dus 2 afzonderlijke karakteranalyses EN een combinatie rapport.

Vraag je afspraak aan

壬癸庚辛戊己丙丁甲乙