Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

INZICHT IN JE BLAUWDRUK & BLOKKADES

via een gedragsanalyse

De Oosterse natuurleer Sanmeigaku geeft via je geboortedatum inzichten in wie je bent (bij geboorte) en waar je tegenaan kunt lopen binnen je leven. Het is een zeer uitgebreide gedragsanalyse die veel erkenning en duidelijkheid geeft. Het is een waardevolle blauwdruk van wie je bent en hoe je ‘bedraad’ bent. De natuurleer is 6000 jaar oud en wordt vooral in Japan in de zakenwereld nog steeds toegepast. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in bestuursleden en directieleden en de combinatie van personen in deze functies.

De gedragsanalyse geeft je een handleiding over jou als persoon. Of als je een karakteranalyse over je kind laat maken, voor jou om je kind beter te begrijpen.

Een Sanmeigaku kind rapportage geeft bijvoorbeeld handvatten voor ouders van nieuwetijdskinderen, kinderen met autisme, ADHD/ADD, hoogsensitieve kinderen en meer.

Dierenriemtekens Sanmeigaku karakteranalyse

Hoe het werkt?

Sanmeigaku werkt via een zeer uitgebreide berekening vanuit je geboortedatum, de Chinese dierenriemtekens, Yin/Yang en de 5 elementen (vuur, lucht, water, aarde en metaal). Deze Oosterse natuurleer is 6000 jaar oud.

Door het onderzoeken van sleutelindicatoren en markeringen, kun je de energiepatronen van je eigen leven, je sterke en zwakke punten, potentie, essentiële karakter en natuurlijke neigingen beter begrijpen, en het pad van je eigen lot en ware doel in het leven ontdekken.

Het geeft zo ontzettend veel informatie dat mijn ervaring is dat mensen versteld staan dat je die informatie uit puur en alleen een geboortedatum kunt halen! Je krijgt als het ware de handleiding die bij je geboorte ontbrak.

De karakteranalyse wordt gemaakt en tijdens een afspraak (live of online) met je doorgenomen. Je ontvangt een uitgebreide rapportage.

Heb je vragen? Neem dan eerst contact op.

Voor jezelf

Ontdek hoe je in elkaar zit en waar je blokkades vandaan komen. Je ontdekt ook welke tijden, dagen en maanden je piekt of beter rust neemt.

EUR 125,00

Voor je kind

Ontdek de handleiding bij je eigen kind. Waardoor kan het ‘op slot’ raken en wat brengt rust.
Beide ouders moeten akkoord geven!

EUR 125,00

Jij en je partner

Ontdek vanuit jullie eigen karakteranalyse EN de combinatie waar jullie blokkades zitten en hoe je het beste met elkaar om kunt gaan.

*EUR 300,00

Online of in de praktijk mogelijk

Zodra de gedragsanalyse klaar is, spreken we in mijn praktijk in Veldhoven of online af om de karakteranalyse door te nemen. Je hebt meteen de ruimte om je vragen te stellen.

Sanmeigaku partner karakteranalyse

Jij en je partner

*Als je als koppel een karakteranalyse wilt laten maken is het aan te raden naar de praktijk te komen. Je ontvangt ieder je eigen rapportage met uitleg (dat kan in een individuele afspraak als je dat wilt) EN je ontvangt een combinatie rapport.

Het zijn dus 2 afzonderlijke karakteranalyses én een combinatie rapportage.

Vraag je afspraak aan

壬癸庚辛戊己丙丁甲乙