Pijn verlichting, ontspanning, je hoofd leegmaken en blokkades aanpakken

Ik ondersteun via trajecten en als je alleen behoefte hebt aan af en toe een sessie ben je net zo welkom.

Wil je een keer komen voor pijnverlichting, om te ontspannen, mij als klankbord gebruiken, overtuigingen aanpakken of bijvoorbeeld lichamelijke klachten op een holistische manier aanpakken? Dan kun je voor een losse sessie kiezen.

Als jij een (paar) keer een losse sessie wilt, kun je simpelweg een afspraak aanvragen.

Wil je iets met mij afstemmen? Als je me een WhatsAppje stuurt kan ik snel op je vraag reageren.

Afspraak aanvragen

Onderaan de pagina kun je je afspraak aanvragen.

Over Patricia, Energetisch coach

In de afgelopen jaren heb ik, Patricia van Gerwen, mezelf omgeschoold tot coach en op spiritueel en energetisch vlak veel verschillende technieken geleerd. Aanvullend heb ik een HBO opleiding gedaan voor heling en een HBO opleiding tot E.E.N.® therapeut. Alle opleidingen samen zorgen ervoor dat ik je kan ondersteunen als energetisch coach en alternatief therapeut. (lees meer over mij)

Mogelijkheden

Coaching

Als je tegen uitdagingen aanloopt binnen je leven, is het fijn als iemand met je meekijkt. Zodat je samen vanuit een helikopter view naar je situatie kunt kijken.

Via een losse afspraak kan ik als buitenstaander met je meekijken en met jou passende handvatten ontdekken. Zo kun je direct meer rust en meer gemak creëren in je leven. Je kunt ook kiezen voor een traject van 4-6 maanden. Daarin kan ik stap voor stap met je meekijken. Per afspraak zorg ik ervoor dat je met passende handvatten de deur uit gaat.

Duur: ca. 90 minuten
Investering: EUR 135

Pijnverlichting

Lichaamsproces / Access Consciousness

Als je wilt ontspannen of pijnverlichting wilt, kies je voor een lichaamsproces of een Access Consciousness sessie. Een gezichtsproces is ook ontzettend ontspannend.

Maak bijvoorbeeld je hoofd leeg via zachte aanraking van 32 punten op je hoofd (Access Bars®). Of ontvang een lichaamsproces dat ervoor zorgt dat je op bindweefselniveau ongemak aanpakt of een proces dat je immuunsysteem een boost geeft. Tegelijkertijd ontdoe je je lichaam van vastgezette overtuigingen.

Duur: 60 minuten
Investering: EUR 85

PSYCH-K® overtuigingen transformeren

Voor 95% wordt je heel je leven aangestuurd door je overtuigingen die als een databank in je onderbewustzijn opgeslagen liggen.

Als je ECHT iets wilt veranderen, is het nodig om IN je databank (onderbewustzijn) documenten te overschrijven. Dat doe ik met jou via een PSYCH-K® sessie.

Bij BURN-OUT en depressie kan het enorm helpen om je KERN-overtuigingen na te lopen (en direct te transformeren).

Duur: 60 minuten
Investering: EUR 95

Kernovertuigingen
Duur: ca. 120 minuten
Investering: EUR 135

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring.