Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Pijnverlichting, blokkades aanpakken, ontspanning

Pijnverlichting en blokkades aanpakken wordt erg vaak aangevraagd bij mij in de praktijk. Ik ondersteun via trajecten en als je alleen behoefte hebt aan af en toe een sessie (consult) ben je net zo welkom.

Wil je een keer komen voor pijnverlichting, om te ontspannen, mij als klankbord gebruiken, overtuigingen aanpakken of bijvoorbeeld lichamelijke klachten op een holistische manier aanpakken? Dan kun je voor een los consult kiezen.

Als jij een (paar) keer een losse sessie wilt, kun je simpelweg een afspraak aanvragen.

VRAAG OVER EEN AFSPRAAK

Wil je een afspraak inplannen? Heb je eerst wat vragen? Bel naar 06-14760540 of stuur een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf snel en gemakkelijk je afspraak in via de planner. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.

MOGELIJKHEDEN

Natuurgeneeskunde

Als je op een holistische manier naar lichamelijke, emotionele en mentale klachten of uitdagingen wilt kijken, raad ik je aan om je via natuurgeneeskundige therapie te laten ondersteunen. Deze therapievom omvat metingen, behandelingen, gesprekken en waar nodig ondersteuning via homeopathie of voedingssupplementen.

De homeopathie waarmee ik werk is voornamelijk de E.E.N.® energetica, Bach bloesemremedies en SanoConcept druppels. De voedingssupplementen zijn vooral van Energetica natura.

Volledig consult, duur: ca. 60-90 minuten
Investering: EUR 85

Coaching

Als je tegen uitdagingen aanloopt binnen je leven, is het fijn als iemand met je meekijkt. Zodat je samen vanuit een helikopter view naar je situatie kunt kijken.

Via een losse afspraak kan ik als buitenstaander met je meekijken en met jou passende handvatten ontdekken. Zo kun je direct meer rust en meer gemak creëren in je leven. Je kunt ook kiezen voor een traject van 4-6 maanden. Daarin kan ik stap voor stap met je meekijken. Per afspraak zorg ik ervoor dat je met passende handvatten de deur uit gaat.

Duur: ca. 90 minuten
Investering: EUR 135

Healing

Als je wilt ontspannen of pijnverlichting wilt, kies je voor healing. Ik kijk wat op dat moment het beste bij jou aansluit. Bijvoorbeeld een ankh healing, Merkaba healing, chakrahealing of aurahealing.

Healing is ook toe te passen om de energie weer goed te laten stromen of om mentale / emotionele uitdagingen te verbeteren.

Kun je niet naar mijn praktijk in Veldhoven komen? Healing op afstand geeft mooie resultaten. Deze healing is in te plannen als kort consult.

Volledig consult, duur: ca. 60 minuten
Investering: EUR 85

Kort consult, duur: 30 minuten
Investering: EUR 50

PSYCH-K® overtuigingen transformeren

Voor 95% wordt je heel je leven aangestuurd door je overtuigingen die als een databank in je onderbewustzijn opgeslagen liggen.

Als je ECHT iets wilt veranderen, is het nodig om IN je databank (onderbewustzijn) documenten te overschrijven. Dat doe ik met jou via een PSYCH-K® sessie.

Bij BURN-OUT en depressie kan het enorm helpen om je KERN-overtuigingen na te lopen (en direct te transformeren).

Duur: 60 minuten (1 tot 3 overtuigingen transformeren)
Investering: EUR 85

Kernovertuigingen
Duur: ca. 120 minuten
Investering: EUR 150

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring.