Energiewerk: natuurgeneeskunde en healing

Energiewerk is er in heel veel vormen. Als je mij, Patricia van Gerwen (natuurgeneeskundige, Merkaba healer), benadert voor ondersteuning in de vorm van energiewerk dan kan ik een aantal verschillende technieken inzetten die je hieronder kunt vinden.

Alles bestaat uit energie: je lichaam, spullen, de natuur. Het is allemaal opgebouwd uit moleculen die heen en weer bewegen. Op deze beweging kun je invloed uitoefenen om verandering te creëren. Dat is wat ik energiewerk noem.

Energiewerk via natuurgeneeskunde en healing is de basis om invloed uit te oefenen. Dat kan als losse sessies, al is het goed om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Eigenlijk net als bij een fysiotherapeut.

Stel dat je stress wilt verminderen of pijnklachten hebt. Je lichaam zit je daardoor waarschijnlijk in de weg. Je weet af en toe niet waar je het moet zoeken. Via je huisarts of het ziekenhuis heb je al onderzoeken gehad en pijnmedicatie gekregen. Het brengt je nog niet genoeg verlichting. Dan kun je ter ondersteuning natuurgeneeskundige therapie of healing ontvangen.

Let op: energiewerk is altijd ter ondersteuning en aanvulling op de reguliere zorg. De sessies vervangen nooit de reguliere medische zorg. Raadpleeg daarom bij klachten altijd een arts.

Energiewerk: natuurgeneeskunde

De natuurgeneeskunde waarmee ik je kan ondersteunen is gebaseerd op alles wat ik in mijn rugzak heb verzameld. In de basis gebruik ik de technieken van de E.E.N.® therapie (Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundige therapie). Het combineert op een holistische manier de mooiste technieken uit de Westerse, Oosterse en Chinese geneeskunde.

Je komt ongeveer 3 tot 5 keer voor een behandeling naar mijn praktijk. De eerste keer stellen we samen een behandelplan op en meten we je hele energiesysteem alvast een keer door. Je ontvangt ook al een eerste behandeling.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan via de knop op de uitgebreide pagina over energiewerk in de vorm van natuurgeneeskunde of healing.

Energiewerk: healing

De ouderwetse handopleggingen die vroeger je opa of oma je misschien gaf, heeft een mooie overeenkomst met het energiewerk en de healing technieken die ik gebruik. Je ontvangt van mij energie op je lichaam, chakra’s of in je energievelden. De techniek die ik heb geleerd werk zelfs tot op kosmisch niveau. Het is daardoor een bijzonder krachtige vorm van energiewerk ten opzichte van bijvoorbeeld Reiki, pranic healing en andere healing methodes.

Aangezien de energie heel krachtig is, zit er een opbouw in de healing en ontvang je meerdere healings verspreid over meerdere weken of maanden. Het is afhankelijk van de behoefte of klacht waarvoor je healing wil ontvangen. Als het enigszins mogelijk is, kom je naar mijn praktijk om de healing te ontvangen. Als dat niet mogelijk is, kan ik zoals ze dat noemen ‘healing op afstand’ geven. Dan spreken we een moment af voor de healing en ontvang je deze waar je op dat moment bent. Aan het begin van de healing bel ik je even en zodra ik klaar ben bel ik je opnieuw. Je ontvangt alle uitleg die je nodig hebt.

De healing kan je ondersteuning geven om versneld te herstellen (bv pijn, aansterken, botbreuk), chakra’s weer in balans te brengen (bv rust terugbrengen) en met meer gemak spirituele groei doormaken (bv emotionele thema’s).

Als je vragen hebt sta ik je graag te woord op telefoonnummer 06-14760540.

Access Consciousness

De Access Consciousness sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk, dus niet op afstand. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.
Als je meer wilt lezen over de verschillende soorten sessies die je bij mij kunt ontvangen, kun je via de knop naar de uitgebreide pagina over Access Consciousness gaan. Of vraag je sessie aan en ervaar het, dat is nog effectiever. Als je het probeert, weet je hoe het voelt. Het brengt je sowieso ontspanning.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Heb je eerst wat vragen? Bel naar 06-14760540 of stuur een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf je afspraak in via het boekingssysteem. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.