Foto Bars sessie

Ontspanning creëren en het hoofd leegmaken

Wil jij in één dag tijdens de Access Bars® cursus Access Bars® sessies leren geven, om bij een ander (of jezelf) ontspanning te creëren en iemand de mogelijkheid te bieden zijn hoofd leeg te maken? Wil jij leren hoe je ervoor kunt zorgen dat ze stress kunnen verminderen? Met de sessies kun je ruimte creëren voor verandering op heel veel gebieden in je leven.

Deze cursus sluit perfect op aan het ontlasten van andermans zorgen en stress of het verhogen van bijvoorbeeld de concentratie. Patricia geeft de cursus sinds 2018 bijna elke maand en heeft al veel mensen mogen leren hoe ze zelf een Access Bars® sessie geven.

Je ontvangt je eigen uitgebreide handleiding tijdens deze interessante opleiding van één dag. Plus aan het einde ontvang je een officieel certificaat van Access Consciousness.

Naast ontspanning kan een Bars® sessie nog meer voor je creëren. Daarover hoor je meer tijdens de cursus.

Schrijf jezelf in voor de cursus onderaan deze pagina.
P.s. Het is ook erg leuk om je kind mee te nemen, omdat jullie dan sessies aan elkaar kunnen geven. En zij mogen tot en met 15 jaar gratis meedoen en zijn er super goed in!

Er bestaat ook een gezichtsproces, diverse lichaamsprocessen en een bindweefselproces van Access Consciousness. Een koesterende ontspannende behandeling. Bekijk hier meer informatie over de toegevoegde waarde van de processen van Access Consciousness.

Deelname

1e deelname: EUR 300,00 (als je de cursus voor het eerst volgt)
2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze cursus hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00
Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden om deel te nemen aan de Access Bars® cursus, iedereen mag zich inschrijven. P.s. Omdat Access Consciousness kinderen wil stimuleren in bewustzijn en keuzes maken, zijn ze totdat ze 16 zijn gratis welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

access bars opleiding

Opzet van de cursus

De Access Bars® cursus duurt één dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

In de Access Bars® cursus leer je alles over waar je de Access Bars® punten op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies. De techniek leert je hoe je het hoofd kunt leegmaken bij anderen en je leert hoe je het bij jezelf kunt toepassen.

Invulling van de dag

Tijdens de cursus ontdek je naast de Access Bars® techniek ook een aantal super fijne tools en waar Access Consciousness zich nog meer mee bezig houdt. De tools zijn perfect in je dagelijkse leven toe te passen. We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen ga je de techniek goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de cursus.

Aan het begin van de dag ontvang je een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Die zijn voor jou om mee naar huis te nemen, zodat je de informatie altijd beschikbaar hebt en het zelf nog eens op je gemak na kunt lezen. Genoeg informatie om vooruit te kunnen en zelf voortaan sessies te kunnen geven. En Patricia blijft beschikbaar voor vragen.

Plezier

Wat ik als laatste wil benoemen is dat het vooral fijn is om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan. Dat je vooral komt om te relaxen, te ontvangen, te genieten & plezier te hebben!

Schrijf jezelf in

Wil je graag meedoen aan de Bars® cursus?
De data waarop je mee kunt doen zijn: 03-09, 1-10 of 22-10-2022 (maximaal 6 personen)

Access Bars® sessie inplannen

Wil je eerst zelf een keer een Bars® sessie van mij ontvangen? Plan dan zelf je afspraak in via deze knop.

Extra informatie

Op de website van Access Consciousness en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de techniek.