Ontspanning creëren en het hoofd leegmaken

Wil jij in één dag Access Bars® sessies leren geven tijdens de access bars opleiding, om bij een ander (of jezelf) ontspanning te creëren en iemand de mogelijkheid te bieden zijn hoofd leeg te maken? Wil jij leren hoe je ervoor kunt zorgen dat ze stress kunnen verminderen?
Deze cursus sluit daar perfect op aan en leert het je! Je ontvangt je eigen uitgebreide handleiding tijdens de cursus. Plus aan het einde ontvang je een officieel certificaat van Access Consciousness.

Access Bars opleiding

Naast ontspanning kan een Bars® sessie nog meer voor je creëren. Daarover hoor je meer tijdens de cursus.

Schrijf jezelf in voor de cursus onderaan deze pagina.
P.s. Het is ook erg leuk om je kind mee te nemen, omdat jullie dan sessies aan elkaar kunnen geven. En zij mogen tot en met 15 jaar gratis meedoen en zijn er super goed in!

Er bestaat ook een gezichtsproces van Access Consciousness. Een koesterende ontspannende behandeling. Bekijk hier meer informatie over de toegevoegde waarde van de Energetic Facelift van Access Consciousness.

Investering

1e deelname: EUR 300,00 (als je de cursus voor het eerst volgt)
2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze cursus hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00
Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden om deel te nemen aan de Access Bars® cursus, iedereen mag zich inschrijven. P.s. Omdat Access Consciousness kinderen wil stimuleren in bewustzijn en keuzes maken, zijn ze totdat ze 16 zijn gratis welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

access bars opleiding

Opzet van de cursus

De Access Bars® opleiding duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

In de access bars opleiding leer je alles over waar je de Access Bars® punten op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies. De techniek leert je hoe je het hoofd kunt leegmaken bij anderen en je leert hoe je het bij jezelf kunt toepassen.

Invulling van de dag

Tijdens de cursus ontdek je naast de access Bars® techniek ook een aantal super fijne tools en waar Access Consciousness zich nog meer mee bezig houdt. De tools zijn perfect in je dagelijkse leven toe te passen.
Een van de tools die je leert is de clearingstatement en we bekijken samen een video waarin Gary Douglas aan dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness) een sessie geeft en waarin zij basis uitleg geven.
We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je de techniek goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de cursus.

Aan het begin van de dag ontvang je een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Die zijn voor jou om mee naar huis te nemen, zodat je de informatie altijd beschikbaar hebt en het zelf nog eens op je gemak na kunt lezen. Genoeg informatie om vooruit te kunnen en zelf voortaan sessies te kunnen geven. En Patricia blijft beschikbaar voor vragen.

Plezier

Wat ik als laatste wil benoemen is dat het vooral fijn is om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan. Dat je vooral komt om te relaxen, te ontvangen, te genieten & plezier te hebben!

Schrijf jezelf in

Lees hier de Privacyverklaring

Bars® sessie inplannen

Wil je eerst zelf een keer een Bars® sessie van mij ontvangen? Plan dan zelf je afspraak in via deze knop.

Extra informatie

Op de website van Access Consciousness en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de techniek.