Natuurgeneeskunde of energetische coaching voor je klachten

Wat goed dat je meer informatie wilt over natuurgeneeskunde of interesse hebt om een afspraak in te plannen. Ik raad je aan om eerst voor jezelf te beslissen wat je prettig vindt.

  • Wil je begeleid worden in de vorm van natuurgeneeskunde?
  • Of wil je vooral pratend (energetische coaching) ondersteund worden?
  • Of wil je een combinatie hiervan?

Via natuurgeneeskunde en/of energetische coaching kan ik je op een mooie manier ondersteunen bij het verminderen van lichamelijke of emotionele klachten. Zo kom je bijvoorbeeld weer lekkerder in je vel te zitten en krijg je meer balans en gemak in je leven. Hoe fijn zou het zijn voor jou als je lichamelijke klachten zouden verminderen? Natuurgeneeskunde is ontzettend geschikt om het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan te spreken om klachten te verminderen.

Je eerste afspraak

Kies onderaan de pagina als je dat prettig vindt zelf een datum en tijd uit in de agenda. Daarna geef je aan wat voor afspraak je wilt. Mij bellen om een afspraak in te plannen kan via telefoonnummer 06-14760540.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde

Als je voor natuurgeneeskunde kiest plan je een intakegesprek bij me in. Daarin starten we met letterlijk meten hoe je ervoor staat. De natuurgeneeskundige meting wijst vaak al aan waar het door komt dat je lichamelijke of emotionele klachten hebt.
In bijvoorbeeld de Traditionele Chinese Medische wereld is het volledig geaccepteerd en normaal om jezelf te zien als een energiesysteem. Dat systeem kan ontregeld raken, en dat is meetbaar.

We ontdekken dus via de meting meteen wat ontregeld is en kijken we naar de oorzaak. Bijvoorbeeld hoe het komt dat je te maken hebt met lichamelijke klachten, moeheid, onbegrip of bepaalde emoties. Misschien begrijp je jezelf niet meer of ben je de ‘grip’ op je leven kwijtgeraakt zijn. Daarin begeleid ik sinds 2015 veel klanten. Voornamelijk vrouwen maken op een gegeven moment een pas op de plaats en merken dat ze even ondersteuning kunnen gebruiken. Dan kloppen ze bij me aan en ondersteun ik ze om alles op een rijtje te zetten en de juiste draai aan hun leven te geven.

Naast een intakegesprek heb je ook de mogelijkheid om los een afspraak in te plannen voor o.a. lichamelijke klachten, ontspanning of voor het aanpakken van belemmerende overtuigingen.

Recensie

“Ik ben het meest dankbaar voor de nieuwe laag in mijn leven die de behandelingen mij hebben gegeven. Het mag, het kan, het is goed en het doet iets met me! (veel!!) De mooiste verandering is dat ik mezelf heb toegestaan om te accepteren dat spiritualiteit iets met me doet. Dat het bij mij hoort en er mag zijn. Dankjewel voor jouw energie die bij mij iets heeft laten gaan stromen.”

N.
vrouw

Energetische coaching

Wil je voor energetische coaching wilt kiezen, dan plan je eerst een kennismakingsgesprek bij me in. Tijdens deze kennismaking bespreken we je huidige situatie, zodat ik een beeld kan vormen. Ondertussen kun jij ontdekken wie ik ben. En ik kijk hoe mijn coaching aan kan sluiten bij wat je wilt. Bijvoorbeeld een stuk verbetering van je emotionele klachten of je uitdagingen in het leven. Waar je graag verandering in je leven wilt creëren. Aan het einde van je afspraak geef ik je advies en weet je alvast wie ik ben. Als het goed voor je voelt om samen aan de slag te gaan, plannen we een eerste afspraak van een coachingstraject in. Een traject duurt dan 4-6 maanden. Bij een volledig traject kun je ook tussen afspraken door contact met mij opnemen.

Weet dat je ook kunt kiezen voor een combinatie van coaching en natuurgeneeskunde. Het kan elkaar ontzettend mooi aanvullen en daardoor ook versterken.

“De mooiste verandering van mijn traject is rust vinden en kunnen loslaten als perfectionist zonder schuldgevoel. Af en toe de boel de boel laten en genieten.
Je bent een fijne en toegankelijke coach. Ik voelde me vanaf dag 1 vertrouwd en veilig om al mijn emoties te tonen en te delen wat mij dwars zit.”

Foto Access Consciousness® energetic flow
J.
vrouw

Extra informatie

Een traject met ondersteuning via natuurgeneeskunde of coaching is bij mij mogelijk en helpt je goed vooruit. Er zijn ook mogelijkheden om af en toe – of zelfs eenmalig – een afspraak in te plannen. Jij beslist. Hieronder kun je meer informatie lezen, maar in mijn praktijk of telefonisch geef ik je ook graag antwoord op al je vragen. Dus bel gerust naar 0614760540 als je iets wil vragen.

Klik in het overzicht op de optie voor meer informatie.

Natuurgeneeskunde

Wat is een intakegesprek?

De intake is de eerste afspraak voor natuurgeneeskunde. We starten met het bespreken van je klachten/uitdagingen en letterlijk het meten van de energie in/rond je lichaam. Deze meting geeft veel informatie over oorzaken van emotionele klachten, lichamelijke klachten en vragen/uitdagingen waar je tegenaan loopt. Tijdens de eerste afspraak stellen we een behandelplan op en ontvang je een eerste behandeling.

Wat helpt mij bij mijn lichamelijke klachten?

Als je lichamelijke klachten hebt die je af en toe aan wilt pakken kun je los een consult aanvragen. Bijvoorbeeld:

Healing

Lichaamsproces / bindweefseltherapie

Nek-rug-schouder behandeling

Ankh behandeling

Aurabehandeling

Neem telefonisch contact op (0614760540) als je meer informatie wilt ontvangen over de behandelingen.

Ontspanning ontvangen
Overtuigingen aanpakken / stress of trauma verzachten

Als je weet dat bepaalde overtuigingen, stress of een trauma je beperken of als je jouw overtuigingen wilt onderzoeken en ´corrigeren´, kun je kiezen voor:

PSYCH-K® sessie

PSYCH-K® kernovertuigingensessie

Wat is Access Consciousness?

Er zijn verschillende technieken ontwikkeld door Access Conciousness. Een aantal technieken kun je ontvangen bij energetic flow in de praktijk.

Access Bars®: ontspannen, hoofd leegmaken en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access Bodyprocess: lichaamsproces, ontspannen, lichamelijke klachten verminderen en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access ESSE: de manuele therapie waarbij je lichaam mij stuurt in waar het energie wil ontvangen om lichamelijke klachten te verminderen

Access Bars® cursus: leer in 1 dag de Access Bars® sessies geven

Energetische coaching

Persoonlijke begeleiding

Coaching: via mijn energetische coaching gaan we vooral pratend naar je situatie en wensen kijken. Per sessie kijken we wat passende handvatten zijn en gaan we op zoek naar inzichten die je vooruit helpen. Je ontvangt bijvoorbeeld ook informatie vanuit theorieën die kunnen helpen om inzicht te krijgen en snel vooruitgang te boeken.

Online begeleiding: als je niet in de omgeving van Eindhoven woont of liever via videocontact ondersteund wilt worden is online begeleiding een hele passende vorm van coaching.

Combitraject

Natuurgeneeskunde en coaching gecombineerd

Als je beide vormen interessant vindt, kan ik een combitraject voorstellen. Bel me via 06-14760540 voor meer informatie. Tijdens het telefoongesprek kan ik beslissen of een combitraject het beste bij je past.

Plan je afspraak

Kijk zelf welke datum en tijd beschikbaar zijn voor een afspraak en plan het meteen in. Je kiest eerst de dag en tijd en daarna kies je het type sessie (of type zelf je wens in).

De werkwijze