Natuurgeneeskunde, coaching en meer voor je klachten

Op deze pagina lees je meer over de vorm van natuurgeneeskunde die wordt aangeboden bij energetic flow. Ook lees je informatie over energetische coaching en andere opties. Alle mogelijkheden (bijvoorbeeld energiewerk) zijn gericht op vermindering van je klachten. Of het nou op mentaal, emotioneel of fysiek niveau is.

Mocht je twijfelen dan plan je een consult in voor natuurgeneeskunde. Weet dat ik sowieso alle mijn technieken inzet waar het nodig is, ongeacht of je voor natuurgeneeskunde of iets anders kiest.

Wil je vooral via praten ondersteund worden? Dan gaan we met vragen stellen naar de kern.
Of wil je een combinatie hiervan? Top, dat kan ook!
Ben je nieuwsgierig wat voor overige sessies mogelijk zijn? Kijk dan verder op deze pagina.

Natuurgeneeskunde voor vermindering klachten

Wil je begeleid worden in de vorm van natuurgeneeskunde? Dan kun je vanuit de oorzaak verandering tot stand brengen. De vorm die ik toepas is de E.E.N.® therapie, een lichaamsgerichte psychotherapie. E.E.N. staat voor eclectische energetische natuurgeneeskunde. Eclectisch betekent de beste facetten van diverse technieken bij elkaar brengen en de kracht van elk afzonderlijk zien.

Via natuurgeneeskunde kan ik je op een mooie manier ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van klachten op mentaal, emotioneel of fysiek vlak. Zo kom je weer lekkerder in je vel te zitten en krijg je meer balans en gemak in je leven. Hoe fijn zou het zijn voor jou als je lichamelijke klachten zouden verminderen? Natuurgeneeskunde is ontzettend geschikt om het zelfherstellende vermogen van je lichaam aan te spreken. Dat zorgt ervoor dat je klachten verminderen.

Overige opties lees je verderop op deze pagina.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Bel naar 0614760540.

Heb je vooraf al wat vragen? Stuur dan een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf je afspraak in via het boekingssysteem. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.

Natuurgeneeskunde kiezen

Natuurgeneeskunde kun je voor vermindering van de klachten kiezen. Als je voor natuurgeneeskunde kiest plan je een intakegesprek bij me in. We starten dan letterlijk met meten hoe je ervoor staat. De natuurgeneeskundige meting wijst vaak al aan waar het door komt dat je lichamelijke of emotionele klachten hebt.
In de Traditionele Chinese natuurgeneeskunde is het volledig geaccepteerd en normaal om jezelf te zien als een energiesysteem. Dat systeem kan ontregeld raken, en dat is meetbaar.

We ontdekken via de meting meteen wat ontregeld is en kijken naar de oorzaak. Bijvoorbeeld hoe het komt dat je te maken hebt met lichamelijke klachten. Zoals moeheid, onbegrip of bepaalde emoties. Behandelingen en ondersteuning met bijvoorbeeld Bach bloesemremedies ondersteunen je op een holistische manier. De therapie is een lichaamsgerichte psychotherapie. Ik kijk breed naar je klachten/uitdagingen waardoor wellicht meer aan de orde komt dan hetgeen waarvoor je een afspraak bij me inplant.

Voorbeeld

Misschien merk je dat je jezelf niet meer begrijpt of ben je de ‘grip’ op je leven kwijtgeraakt. Daarin begeleid ik sinds 2015 veel klanten. Voornamelijk vrouwen maken op een gegeven moment een pas op de plaats en daarna merken ze dat ze even ondersteuning kunnen gebruiken. Dan kloppen ze bij me aan en ondersteun ik ze om alles op een rijtje te zetten en de juiste draai aan hun leven te geven.

Dat je niet lekker in je vel zit of de grip op je leven kwijt lijkt te zijn, kan door een ontregeld energiesysteem komen. Via de E.E.N.® therapie kan ik ontdekken of dat het geval is.

Naast een intakegesprek heb je ook de mogelijkheid om los een afspraak in te plannen voor o.a. lichamelijke klachten, ontspanning of voor het aanpakken van belemmerende overtuigingen. Klik op de link of kijk onderaan de pagina voor extra informatie.

Recensie

“Ik ben het meest dankbaar voor de nieuwe laag in mijn leven die de behandelingen mij hebben gegeven. Het mag, het kan, het is goed en het doet iets met me! (veel!!) De mooiste verandering is dat ik mezelf heb toegestaan om te accepteren dat spiritualiteit iets met me doet. Dat het bij mij hoort en er mag zijn. Dankjewel voor jouw energie die bij mij iets heeft laten gaan stromen.”

N.
vrouw

Natuurgeneeskunde extra informatie

Klik in het overzicht op de optie voor meer informatie.

Wat is een intakegesprek?

De intake is de eerste afspraak bij begeleiding via natuurgeneeskunde. We starten met het bespreken van je klachten/uitdagingen en letterlijk het meten van de energie in/rond je lichaam. Deze meting geeft veel informatie over oorzaken van emotionele klachten, lichamelijke klachten en vragen/uitdagingen waar je tegenaan loopt. Tijdens de eerste afspraak stellen we een behandelplan op en ontvang je een eerste behandeling.

Wat helpt mij bij mijn lichamelijke klachten?

Als je lichamelijke klachten hebt die je af en toe aan wilt pakken kun je los een consult aanvragen. Bijvoorbeeld:

Healing

Lichaamsproces / bindweefseltherapie

Nek-rug-schouder behandeling

Ankh behandeling

Aurabehandeling

Neem telefonisch contact op (0614760540) als je meer informatie wilt ontvangen over de behandelingen.

Energetische coaching plus…

Wil je voor energetische coaching kiezen, dan plan je eerst een kennismakingsgesprek bij me in. Tijdens deze kennismaking bespreken we je huidige situatie, zodat ik een beeld kan vormen. Ondertussen kun jij ontdekken wie ik ben. En ik kijk hoe mijn coaching aan kan sluiten bij wat je wilt. Bijvoorbeeld begeleiding bij mentale of emotionele klachten of je uitdagingen in het leven. Waar je graag verandering in je leven wilt creëren. Aan het einde van je afspraak geef ik je advies en weet je alvast wie ik ben. Als het goed voor je voelt om samen aan de slag te gaan, plannen we een eerste afspraak van een coachingstraject in. Een traject duurt dan 4-6 maanden. Bij een volledig traject kun je ook tussen afspraken door contact met mij opnemen.

Weet dat je ook kunt kiezen voor een combinatie van coaching en natuurgeneeskunde voor je mentale, emotionele en fysieke klachten of uitdagingen. Het kan elkaar ontzettend mooi aanvullen en daardoor ook versterken. Je kunt sowieso rekenen op persoonlijke begeleiding die op jou is afgestemd.

Recensie

“De mooiste verandering van mijn traject is rust vinden en kunnen loslaten als perfectionist zonder schuldgevoel. Af en toe de boel de boel laten en genieten.
Je bent een fijne en toegankelijke coach. Ik voelde me vanaf dag 1 vertrouwd en veilig om al mijn emoties te tonen en te delen wat mij dwars zit.”

Foto Access Consciousness® energetic flow
J.
vrouw

Traject of losse sessie

In mijn praktijk is een traject met ondersteuning via natuurgeneeskunde of coaching mogelijk. Het helpt je langdurig vooruit. Je kunt er ook voor kiezen om af en toe – of zelfs eenmalig – een afspraak in te plannen.

Hieronder kun je meer informatie lezen, en in mijn praktijk of telefonisch geef ik je ook graag antwoord op al je vragen. Bel dus gerust naar 0614760540 als je iets wil vragen.

Klik in het overzicht op de optie voor meer informatie.

Persoonlijke begeleiding

Coaching: via mijn energetische coaching gaan we vooral pratend naar je situatie en wensen kijken. Per sessie kijken we wat passende handvatten zijn en gaan we op zoek naar inzichten die je vooruit helpen. Je ontvangt bijvoorbeeld ook informatie vanuit theorieën die kunnen helpen om inzicht te krijgen en snel vooruitgang te boeken.

Online begeleiding: als je niet in de omgeving van Eindhoven woont of liever via videocontact ondersteund wilt worden is online begeleiding een hele passende vorm van coaching.

Natuurgeneeskunde en coaching gecombineerd

Als je beide vormen interessant vindt, kan ik een combitraject voorstellen. Bel me via 06-14760540 voor meer informatie. Tijdens het telefoongesprek kan ik beslissen of een combitraject het beste bij je past.

Overige opties

Klik in het overzicht op de optie voor meer informatie.

Ontspanning ontvangen
Overtuigingen aanpakken / stress of trauma verzachten

Als je weet dat bepaalde overtuigingen, stress of een trauma je beperken of als je jouw overtuigingen wilt onderzoeken en ´corrigeren´, kun je kiezen voor:

PSYCH-K® sessie

PSYCH-K® kernovertuigingensessie

Access Consciousness technieken

Er zijn verschillende technieken ontwikkeld door Access Conciousness. Een aantal technieken kun je ontvangen bij energetic flow in de praktijk.

Access Bars®: ontspannen, hoofd leegmaken en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access Bodyprocess: lichaamsproces, ontspannen, lichamelijke klachten verminderen en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access ESSE: de manuele therapie waarbij je lichaam mij stuurt in waar het energie wil ontvangen om lichamelijke klachten te verminderen

Access Bars® cursus: leer in 1 dag de Access Bars® sessies geven

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Bel naar 0614760540.

Heb je vooraf al wat vragen? Stuur dan een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf je afspraak in via het boekingssysteem. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.