Foto afspraak natuurgeneeskunde

In je kracht met meer gemak

Wil jij een afspraak aanvragen voor natuurgeneeskunde? Het kan je bij allerlei situaties ondersteunen.

Herken je dit?

  • Loop je tegen jezelf aan?
  • Kom je niet vooruit?
  • Heb je al vanalles geprobeerd?
  • Ben je steeds moe?
  • Herken je jezelf niet meer?
  • Wil je weerbaarder zijn in contact met anderen?
  • Krijg je teveel prikkels binnen?
  • Heb je steeds terugkerende lichamelijke klachten zonder medische verklaring?

Dit zijn allemaal situaties waar ik mijn klanten bij ondersteun.

Als je naar mijn praktijk komt, ondersteun ik je zo breed mogelijk vanuit mijn expertise en alle technieken die ik in mijn rugzak heb. Want juist dat zorgt ervoor dat je op een stevige manier een verandering op gang brengt. Zodat je energie niet steeds wegsijpelt door stress, veel prikkels of de negatieve invloed van mensen om je heen. Ik begeleid je op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau, zodat je hele systeem meer tot rust komt. Zoals ze mooi omschrijven ‘op vervuilde grond kan niets groeien’.

Het opschonen zorgt er weer voor dat je minder uit het veld geslagen raakt als er een vervelende situatie is of als je ineens meer op je bord komt dat je zou willen. Want dan kun je weer de oude jij zijn die je ergens onderweg bent kwijtgeraakt. Of beter nog: je kunt jezelf worden in versie 2.0.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is vanuit een open houding, ik straal van nature rust uit en alles mag er zijn. Niets is raar, wat in je leven speelt gaan we samen onder de loep nemen. Ik reik je handvatten aan, geef je tips, deel kennis vanuit mijn expertise en pak belemmerende overtuigingen bij je aan.

Mijn visie is: alles is energie en toeval bestaat niet. Wat nu in je leven aanwezig is, biedt je een groeikans. Door het op een holistische manier te benaderen, creƫer ik een grondige basis voor jou. Uiteindelijk ben jij degene die alles mag toepassen binnen je leven.

Vraag je afspraak aan

Sta jij op het punt dat je voor jezelf wilt zorgen? Plan je afspraak in en ik kijk met jou wat nodig is om weer in je kracht te komen.

Online afspraak

Als je een online afspraak wilt aanvragen kun je mij een WhatsApp berichtje sturen. Niet alle technieken zijn geschikt voor online afspraken. Coaching, healing, een spirituele sessie of een karakteranalyse kunnen prima op afstand.

Stel je vraag

Wil je iets met mij afstemmen voordat je je afspraak gaat aanvragen? Stuur me dan een WhatsAppje, zo kan ik snel op je vraag reageren.

Afspraak formulier

Vul je gegevens in om je afspraak aan te vragen.
Zodra ik je gegevens heb ontvangen, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om je afspraak in te plannen.

Lees hier de privacyverklaring