Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

WIL JE JE INNERLIJKE BALANS HERSTELLEN?

Maak een begin door een afspraak voor natuurgeneeskunde aan te vragen. Het biedt ondersteuning bij stress, burn-out en aan hooggevoeligheid gerelateerde klachten.

Herken je dit?

  • Loop je tegen jezelf aan?
  • Kom je niet vooruit?
  • Heb je al vanalles geprobeerd?
  • Ben je steeds moe en weet je niet waaraan je energie verliest?
  • Herken je jezelf niet meer?
  • Wil je weerbaarder zijn in contact met anderen?
  • Krijg je teveel prikkels binnen?
  • Heb je steeds terugkerende lichamelijke klachten zonder medische erkende oorzaak?

Dit zijn allemaal situaties waar ik mijn klanten bij ondersteun. Ik zet ze (terug) in hun kracht.

Starten

PLAN ZELF JE AFSPRAAK IN

Plan je afspraak in via de planner. Je ziet direct welke data en tijden beschikbaar zijn.

Holistische aanpak

Als je naar mijn praktijk komt, ondersteun ik je zo breed mogelijk vanuit mijn expertise en alle technieken die ik in mijn rugzak heb. Want juist dat zorgt ervoor dat je op een stevige manier een verandering op gang brengt. Zodat je energie niet steeds wegsijpelt door stress, veel prikkels of de negatieve invloed van mensen om je heen. Ik begeleid je op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau, zodat je hele systeem meer tot rust komt. Zoals ze mooi omschrijven ‘op vervuilde grond kan niets groeien’.

Het opschonen zorgt er weer voor dat je minder uit het veld geslagen raakt als er een vervelende situatie is of als je ineens meer op je bord komt dat je zou willen. Want dan kun je weer de oude jij zijn die je ergens onderweg bent kwijtgeraakt. Of beter nog: je kunt jezelf worden in versie 2.0. Je staat in je kracht.

Over Patricia

Mijn visie is: alles is energie en toeval bestaat niet. Wat nu in je leven aanwezig is, biedt je een groeikans. Door het op een holistische manier te benaderen, creëer ik een grondige basis voor jou. Uiteindelijk ben jij degene die alles mag toepassen binnen je leven.

Mijn aanpak is vanuit een open houding, ik straal van nature rust uit en alles mag er zijn. Niets is raar, wat in je leven speelt gaan we samen onder de loep nemen. Ik reik je handvatten aan, geef je tips, deel kennis vanuit mijn expertise en pak belemmerende overtuigingen bij je aan.

Afstemmen

STEL JE VRAAG

Wil je iets met mij afstemmen voordat je je afspraak gaat aanvragen? Stuur me dan een WhatsAppje, zo kan ik snel op je vraag reageren.

AFSPRAAK FORMULIER

Wil je gebeld worden om een afspraak in te plannen of iets af te stemmen? Vul hier je gegevens in. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Privacyverklaring(vereist)

Lees hier de privacyverklaring