Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Bonusmateriaal bij je inzichtkaarten

  • Foto KRACHT-teken inzichtkaarten energetic flow
  • KRACHT-teken geborgenheid
  • KRACHT-teken connectie

Op deze pagina kun je zoals beloofd in het boekje van de KRACHT-teken inzichtkaarten wat extra bonusmateriaal downloaden. Ik wens je veel gebruiksgemak!

Lieve groet,
Patricia van Gerwen

Let op: Op alle informatie is copyright en auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan zonder toestemming informatie en beelden met anderen te delen of te vermenigvuldigen.

Downloads voor extra verbinding

Jouw persoonlijke KRACHT-teken

Wil jij een uniek persoonlijk KRACHT symbool laten maken? Ik creëer het door met af te stemmen op jouw energie. Daarna kijk ik wat ik mag waarnemen van jouw unieke teken en stuur je de omschrijving met het KRACHT symbool naar je toe.

Recensies persoonlijk KRACHT-teken

Wat ik veel als reactie krijg is dat het zo aansluit op waar iemand op dat moment IN zit. Dat het echt HUN of hun situatie verbeeldt. Bij één klant bleek het KRACHT symbool zo kloppend da ze van haar eigen teken een tattoo heeft laten zetten.

Bij een ander was het teken zo passend en gaf het zoveel zelfvertrouwen en rust, dat ze het voortaan op al haar presentaties gebruikt. Zo heeft ze altijd als ze voor een grote groep staat het teken bij zich en geeft het haar rust en vertrouwen.

Recensies

“Ik ben blij met het teken. Als ik eraan denk of het zie weet ik meteen wat het voor mij betekent. De cirkel eromheen en het woord backflip samen met goed gedaan zijn voor mij krachtig. Bijzonder is dat ik mij er in herken. Het klopt helemaal zonder dat je mij kent.”

Daniëlle van der Ploeg

“Ik ben erg blij met het KRACHT-teken, voelt helemaal als ‘mij’. Dat maakt het meteen ook zo bijzonder. De tekst klopt zo ontzettend en het teken verbeeld dat goed. Vind ook mooi dat er in het teken een combinatie zit van sierlijkheid/liefde en kracht, die combinatie maakt het voor mij zo kloppend.”

Saskia van Klaarbergen

“Na een paar dagen ontving ik het krachtteken. Wow! Wat is die mooi! Een beschrijving erbij gekregen hoe je t kon gebruiken. Kheb het gelijk als achtergrond ingesteld. Hierdoor zie ik m dagelijks.Dit teken helpt me nóg meer in ondersteuning om bij mezelf te komen, en om te komen naar de dingen die belangrijk zijn voor mijn ziel. Dank je wel lieve Patricia! Dit is echt een meerwaarde!”

Sandra Koster

“Deze week voelde het goed om een krachtteken te gaan bestellen. Het voelde nodig voor mij, iets waar ik extra kracht uit kan putten. Patricia heeft vanmorgen uitgelegd hoe het tot stand was gekomen en natuurlijk gebeurde er iets wat normaal niet “hoort” te gebeuren. Ja dat heb en hoor ik vaker zei ik al lachend tegen haar!
Maar wauw wat een mooi teken. Ik kon mij van tevoren geen voorstelling maken wat er voor mij uit zou komen, volledig blanco erin gegaan. Zoveel herkenning nu al, de verbinding ermee gaat nog komen. Ik voel nu tijdens het schrijven al mijn hart. Bedankt Patricia van dit mooie teken.”

Lisa Oerlemans

Voorbeelden van KRACHT-tekens