Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Op deze pagina lees je alles over mijn ‘KRACHT-teken’ creaties. Het zijn allemaal op zichzelf staand krachtsymbolen en stuk voor stuk intuïtief gecreëerd. Tijdens het creatieproces ga ik in verbinding met liefdevolle universele energie om een zuiver symbool en een zuivere omschrijving waar te kunnen nemen.

Als ik bijvoorbeeld een persoonlijk teken maak, tune ik in op jouw energie, zodat ik maatwerk creëer en aansluit bij wat jij op dat moment mag ontdekken. Jouw krachtsymbool raakt een thema aan waarin jij inzicht op mag doen en een stuk mag helen. Het teken ondersteunt je daarbij. Door jezelf ermee te verbinden via aanraking, ernaar kijken, de bijbehorende waarneming te lezen of door gebruik te maken van de bijgeleverde meditatie.

Kies voor de inspiratie van de tekens en laat je verrassen door het unieke effect!

Creaties

  • een persoonlijk krachtteken op maat: geeft inzicht en inspiratie om te ontplooien en helen. EUR 88,00
  • mijn KRACHT-teken kaartenset met 52 inzichtkaarten: inspirerend, inzichtgevend en helend in te zetten. EUR 34,95
  • mijn KRACHT-teken chakrakaartenset met 7 kleine kaartjes met een krachtsymbool gebaseerd op de chakra’s: inspirerend, inzichtgevend en helend in te zetten. EUR 7,95
  • een KRACHT-teken reading (spirituele sessie): inzichtgevend, helend, gebruik makend van mijn kaartenset. EUR 50,00
  • losse kaarten met 1 thema: als cadeau of voor jezelf. EUR 2,95

Vragen over de tekens?

Als de KRACHT-tekens je aanspreken kan het zomaar zijn dat je nog vragen hebt. Bel me dan gerust op 0614760540, of stel je vraag via WhatsApp.

Jouw persoonlijke teken aanvragen

Wil je jouw persoonlijke teken laten creëren? Bestel het via de knop voor €88,00.
Ik neem contact met je op voor uitleg over hoe het in zijn werk gaat en wat ik van je nodig heb.

Recensies persoonlijke tekens

Ik ben blij met het teken. Als ik eraan denk of het zie weet ik meteen wat het voor mij betekent. De cirkel eromheen en het woord backflip samen met goed gedaan zijn voor mij krachtig. Bijzonder is dat ik mij er in herken. Het klopt helemaal zonder dat je mij kent.

Daniëlle van der Ploeg

Deze week voelde het goed om een krachtteken te gaan bestellen. Het voelde nodig voor mij, iets waar ik extra kracht uit kan putten. Patricia heeft vanmorgen uitgelegd hoe het tot stand was gekomen en natuurlijk gebeurde er iets wat normaal niet “hoort” te gebeuren. Ja dat heb en hoor ik vaker zei ik al lachend tegen haar!
Maar wauw wat een mooi teken. Ik kon mij van tevoren geen voorstelling maken wat er voor mij uit zou komen, volledig blanco erin gegaan. Zoveel herkenning nu al, de verbinding ermee gaat nog komen. Ik voel nu tijdens het schrijven al mijn hart. Bedankt Patricia van dit mooie teken.

Lisa Oerlemans

Ik ben erg blij met het KRACHT-teken, voelt helemaal als ‘mij’. Dat maakt het meteen ook zo bijzonder. De tekst klopt zo ontzettend en het teken verbeeld dat goed. Vind ook mooi dat er in het teken een combinatie zit van sierlijkheid/liefde en kracht, die combinatie maakt het voor mij zo kloppend.
N.b. Saskia heeft later het teken als tattoo op haar arm laten plaatsen.

Saskia van Klaarbergen

Na een paar dagen ontving ik het krachtteken. Wow! Wat is die mooi! Een beschrijving erbij gekregen hoe je t kon gebruiken. Kheb het gelijk als achtergrond ingesteld. Hierdoor zie ik m dagelijks. Dit teken helpt me nóg meer in ondersteuning om bij mezelf te komen, en om te komen naar de dingen die belangrijk zijn voor mijn ziel. Dank je wel lieve Patricia! Dit is echt een meerwaarde!

Sandra Koster

Lieve Patricia,

Ik heb jouw kracht teken kaartendeck en ben daar zo van onder de indruk! De werking van de kaartjes gaat zo diep, het is meer dan alleen een plaatje. Dat heeft mij doen laten besluiten, om een persoonlijk kracht teken door jou te laten maken.
Vorige week was de onthulling en wat was dit magisch zeg! Vanaf het moment dat ik mijn authentieke kracht-teken zag gloeide mijn hart direct. En dit is niet meer weg gegaan, het gloeit nog steeds.Woorden zijn moeilijk te vinden ervoor. Maar jij weet wat ik bedoel.
Dank je wel voor dit mooie geschenk en de werking laat ik elke minuut tot me doordringen in elke cel! De korte, maar krachtige boodschap doet ook heel veel met mij! Ik hoop, dat je nog heel veel mooie mensen blij mag maken met hun authentieke kracht-teken.

Hartestralen van mij voor jou!

Liefs Farisa

Farisa van Dongen

Ook ik mocht een KRACHT-teken ontvangen en op het moment dat ik het zag kreeg ik het gevoel ‘dit ben ik!’. Het gaf me een enorm gevoel van rust en dat klopt ook precies bij met situatie en periode waar ik op dat moment in zat. Ik merk dat niet alleen de uitleg klopte, maar het totale plaatje. Hij staat op mijn startscherm van mijn mobiel en laat me herinneren dat ik mijn innerlijke rust op elk moment kan oppakken en ik mijn kracht IN mezelf mag vinden.

Dank Patricia voor dit bijzonder krachtig rust brengend teken.

Annemie van Dongen

Items met KRACHT-tekens