Op deze pagina lees je alles over de KRACHT-tekens die ik creëer. Het zijn unieke kracht symbolen en allemaal gecreëerd vanuit verbinding met de liefdevolle universele energie. Met deze energie verbind ik mezelf tijdens het creatieproces. Daarna kan ik inzoomen op iemands persoonlijke energie of op een thema.

Hiervoor kun je bij mij terecht

  • een persoonlijk KRACHT-teken op maat
  • een KRACHT-teken logo (zie verderop op deze pagina)
  • mijn eigen KRACHT-teken kaartenset met 52 inzichtkaarten (zie verderop op deze pagina)
  • een kaartlegging (spirituele sessie) waarbij ik mijn kaartenset gebruik om jou inzicht te geven
  • losse kaarten met 1 thema (via de link kom je in de shop)
inzichtkaarten

Kaartenset

Persoonlijk KRACHT-teken

Vragen over de tekens?

Als de KRACHT-tekens je aanspreken kan het zomaar zijn dat je nog vragen hebt. Bel me dan gerust (0614760540) of stel je vraag via e-mail (patricia@energeticflow.nl) of via WhatsApp.

Lieve groet,

Patricia van Gerwen

Of heb je een bedrijf en ben je op zoek naar een logo dat perfect past bij je bedrijf, jou en de bijbehorende energie? Dan kan ik een heel speciaal logo voor je creëren in de vorm van een krachtsymbool. Verschillende dames vroegen mij voor hun praktijk een logo te ontwerpen.

Klik op ‘lees meer´ voor de verdere informatie.

Lees meer

Dit is de informatie die daarbij geldt:

  • het KRACHT symbool wordt ontwikkeld als logo
  • het KRACHT symbool wordt onthuld tijdens een online sessie (videobellen of Zoom/Skype)
  • de KRACHT symbool boodschap wordt tijdens de online meeting gecommuniceerd (wat ik waarneem vanuit het teken)
  • het KRACHT symbool wordt in hoge resolutie gemaild

We starten met telefonisch of online contact zodat jij en ik (Patricia van Gerwen) weten wat we als uitgangspunt nemen. Voor vragen kun je bellen naar 06-14760540 of een mail sturen naar patricia@energeticflow.nl.

Note: op het KRACHT-teken is auteursrecht van toepassing

Prijs

EUR 150 excl. btw

Persoonlijke recensies

Ik ben blij met het teken. Als ik eraan denk of het zie weet ik meteen wat het voor mij betekent. De cirkel eromheen en het woord backflip samen met goed gedaan zijn voor mij krachtig. Bijzonder is dat ik mij er in herken. Het klopt helemaal zonder dat je mij kent.

Daniëlle van der Ploeg

Deze week voelde het goed om een krachtteken te gaan bestellen. Het voelde nodig voor mij, iets waar ik extra kracht uit kan putten. Patricia heeft vanmorgen uitgelegd hoe het tot stand was gekomen en natuurlijk gebeurde er iets wat normaal niet “hoort” te gebeuren. Ja dat heb en hoor ik vaker zei ik al lachend tegen haar!
Maar wauw wat een mooi teken. Ik kon mij van tevoren geen voorstelling maken wat er voor mij uit zou komen, volledig blanco erin gegaan. Zoveel herkenning nu al, de verbinding ermee gaat nog komen. Ik voel nu tijdens het schrijven al mijn hart. Bedankt Patricia van dit mooie teken.

Lisa Oerlemans

Ik ben erg blij met het KRACHT-teken, voelt helemaal als ‘mij’. Dat maakt het meteen ook zo bijzonder. De tekst klopt zo ontzettend en het teken verbeeld dat goed. Vind ook mooi dat er in het teken een combinatie zit van sierlijkheid/liefde en kracht, die combinatie maakt het voor mij zo kloppend.
N.b. Saskia heeft later het teken als tattoo op haar arm laten plaatsen.

Saskia van Klaarbergen

Na een paar dagen ontving ik het krachtteken. Wow! Wat is die mooi! Een beschrijving erbij gekregen hoe je t kon gebruiken. Kheb het gelijk als achtergrond ingesteld. Hierdoor zie ik m dagelijks.Dit teken helpt me nóg meer in ondersteuning om bij mezelf te komen, en om te komen naar de dingen die belangrijk zijn voor mijn ziel. Dank je wel lieve Patricia! Dit is echt een meerwaarde!

Sandra Koster

Lieve Patricia,

Ik heb jouw kracht teken kaartendeck en ben daar zo van onder de indruk! De werking van de kaartjes gaat zo diep, het is meer dan alleen een plaatje. Dat heeft mij doen laten besluiten, om een persoonlijk kracht teken door jou te laten maken.
Vorige week was de onthulling en wat was dit magisch zeg!Vanaf het moment dat ik mijn authentieke kracht-teken zag gloeide mijn hart direct. En dit is niet meer weg gegaan, het gloeit nog steeds.Woorden zijn moeilijk te vinden ervoor. Maar jij weet wat ik bedoel.
Dank je wel voor dit mooie geschenk en de werking laat ik elke minuut tot me doordringen in elke cel! De korte, maar krachtige boodschap doet ook heel veel met mij! Ik hoop, dat je nog heel veel mooie mensen blij mag maken met hun authentieke kracht-teken.

Hartestralen van mij voor jou!

Liefs Farisa

Farisa van Dongen

Ook ik mocht een KRACHT-teken ontvangen en op het moment dat ik het zag kreeg ik het gevoel ‘dit ben ik!’. Het gaf me een enorm gevoel van rust en dat klopt ook precies bij met situatie en periode waar ik op dat moment in zat. Ik merk dat niet alleen de uitleg klopte, maar het totale plaatje. Hij staat op mijn startscherm van mijn mobiel en laat me herinneren dat ik mijn innerlijke rust op elk moment kan oppakken en ik mijn kracht IN mezelf mag vinden.

Dank Patricia voor dit bijzonder krachtig rust brengend teken.

Annemie van Dongen

Items met KRACHT-tekens