Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Krachtsymbool

krachtsymbool kaartlegging

Eind 2020 heb ik mijn eigen KRACHT-teken inzichtkaarten op de markt gebracht. In totaal zijn dit 52 inzichtkaarten met ieder een eigen thema. Ik heb mijzelf verbonden met elk thema om het krachtsymbool op de kaart te kunnen creëren. Ik ben de verbinding met iedere kaart aangegaan om een bijbehorende tekst te formuleren die jou prachtige inzichten kan geven. Sommigen zien het als een lichttaal die zichtbaar wordt via lijnen die ik heb vertaald naar een teken. Wil je meer hierover weten? Lees dan verder!

KRACHT-TEKEN CHAKRAKAARTEN

Deze set bestaat uit 7 kaarten die elk een chakra vertegenwoordigen. Op elke kaart staat een chakra, een KRACHT-teken en een passende zin. De chakrakaarten zijn bedoeld om jou meer inzicht en bewustwording te geven. Je krijgt inzicht in thema’s waarmee je zelf aan de slag gaat voor persoonlijke groei en vanuit liefde voor jezelf. Het is een mooie compacte set die je inzicht geeft op chakraniveau en helpt om zelfheling te creëren. Een leuk cadeau om aan jezelf te geven of aan een ander!

KRACHT-TEKEN INZICHTKAARTEN

Deze set bestaat uit 52 KRACHT-teken inzichtkaarten en een boekje met een uitgebreide toelichting. Op elke kaart staat een nummer dat verwijst naar het boekje, waar je de omschrijving van het KRACHT-teken kunt vinden. Zie het als een boodschap die bij het teken hoort. De set is bedoeld om mensen zoals jij kracht te geven op het moment dat jij het even nodig hebt. Daarnaast geven ze inzicht in thema’s waar je mee aan de slag mag gaan voor je persoonlijke groei en vanuit liefde naar jezelf.

Wanneer je de set bestelt, ontvang je gratis bonusmateriaal als bedankje. Zo kun jij de verbinding met de kaarten extra sterk neerzetten. Ook is er een korte meditatie beschikbaar die je als geluidsbestand kunt downloaden.

EEN PERSOONLIJK KRACHT-TEKEN OP MAAT?

Ook bied ik de mogelijkheid om jouw eigen persoonlijke KRACHT-teken te laten maken. Dit teken stem ik af op jouw energie en brengt je kracht, vertrouwen en inzicht voor de situatie waar je nu in staat. Ik creëer het teken op intuïtie op basis van je profielfoto. Vervolgens onthul ik het teken online, daarbij vertel ik je wat ik via afstemming op het teken heb waargenomen. Je ontvangt daarna alles via e-mail, zodat je altijd kunt teruglezen wat het teken je mag brengen. Bestel jouw persoonlijke teken via de webshop en ik neem binnen één tot twee werkdagen contact met je op.

CONTACT

De symbolen ondersteunen jou om weer in jouw unieke vrouwelijke kracht te gaan staan. Verbind jezelf met een krachtsymbool en kom erachter wat het je gaat brengen! Bestel jouw set via mijn website en je ontvangt deze zo snel mogelijk op de deurmat. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag al je vragen. Je kunt mij bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-14760540. Heel graag tot ziens!

Patricia van Gerwen