krachtsymbool kaartlegging

Krachtsymbool reading

Ik ben een nuchtere vrouw die opgroeide met veel structuur, echter heb ik zelf mogen ervaren dat spiritualiteit veel toevoegt aan je leven. Dit is alleen mogelijk als je hiervoor openstaat. Heb jij vanuit je spiritualiteit interesse in een kaartlegging, die je inzichten geeft in het krachtsymbool? Dan is mijn KRACHT-teken reading misschien wel iets voor jou!

Symbool van jouw unieke vrouwelijke kracht

Eind 2020 heb ik mijn eigen KRACHT-teken inzichtkaarten op de markt gebracht. In totaal zijn dit 52 inzichtkaarten met ieder een eigen thema. Ik heb mijzelf verbonden met elk thema om het krachtsymbool op de kaart te kunnen creƫren. Ik ben de verbinding met iedere kaart aangegaan om een bijbehorende tekst te formuleren die jou prachtige inzichten kan geven.

Spirituele sessie

Bij mij kun je terecht voor een spirituele sessie aan de hand van krachtsymbolen. Tijdens de reading trek ik in totaal 3 KRACHT-teken inzichtkaarten. De kaartlegging ontvang je in de vorm van een overzichtelijk document, waarin ik omschrijf welke kaarten ik heb getrokken en welke informatie van hieruit naar voren is gekomen. Je kunt verhelderende inzichten verwachten die jouw kijk op je leven of een bepaalde situatie veranderen. Zo kun je met een nieuwe blik naar de toekomst kijken.

Heb je interesse in een kaartlegging? Voeg de reading toe aan je winkelmandje en voltooi de betaling. Hierna neem ik contact met je op, om te ontdekken of je nog speciale wensen of vragen hebt waarop ik me met de kaartlegging mag richten.

Contact

Een spirituele reading biedt uitkomst wanneer je even vastloopt of antwoorden wenst op bepaalde vragen. Wil je een kaartlegging doen, maar heb je nog vragen of zou je hier meer over willen weten? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag al je vragen. Je kunt mij bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-14760540. Heel graag tot ziens!

Patricia van Gerwen