Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Welkom op de webpagina over de KRACHT-teken chakrakaarten. Hierop leg ik je graag meer uit over de kaartjes, de tekens en over chakra’s. Je kunt de chakrakaarten op verschillende manieren gebruiken. Bekijk mijn suggesties en ontdek meer over de KRACHT-teken en chakra’s.

Geniet van de kaartjes,

Patricia van Gerwen

natuurgeneeskundig therapeut en energetisch coach

Gebruik van de kaartjes

Enkele suggesties:

 • Sluit je ogen om op gevoel een kaartje uit het stapeltje te pakken.
  OF
  Kijk welke kaart het meest je aandacht trekt en ontdek wat je waar kunt nemen.
 • Kijk naar het teken en wat jij vanuit het teken waarneemt. Dit kan wat oefening vergen, maar is de moeite waard om te proberen.
  OF
  Kijk welke chakra op de kaart staat. Je ziet op het kaartje een bijpassende zin staan. Wat zegt de zin jou op dit moment?
  OF
  Kijk waar de chakra over gaat op de pagina over chakra’s. Je kunt op deze pagina extra veel informatie lezen over elke chakra.
 • Gebruik de getrokken kaart tijdens een meditatie. Houdt de kaart daarbij tegen je hartgebied en ervaar de extra dimensie die het je brengt.

KRACHT-tekens

De tekens die je op de kaartjes ziet zijn KRACHT-tekens. Ik heb ze intuïtief ontwikkeld. Je kunt het als symbolen zien die je inzicht geven. Ze geven je feedback over waar je staat, zodat jij jezelf verder kunt ontplooien. Dat zorgt ervoor dat je groeit en steviger in je schoenen staat. Dat je beter tegen een stootje kunt binnen het leven en daardoor beter in de positieve flow en het genieten van het leven blijft.

De tekens die op de kaartjes die je voor je hebt ziet, heb ik uitgekozen bij de chakra’s.

Hieronder geef ik aan hoe de kaartjes zijn opgebouwd en welke energetische trilling ze bij zich dragen.

P.s. Je kunt op de pagina over KRACHT-tekens meer lezen over het ontstaan en wat je ermee kunt. Ook lees je daar alles over de mogelijkheid om je eigen persoonlijke KRACHT-teken te laten ontwikkelen, informatie over de uitgebreide KRACHT-teken inzichkaartenset met 52 kaarten en de mogelijkheid om een reading aan te vragen met de inzichtkaarten.
Bij de inzichtkaartenset ontvang je een geleide meditatie om je goed te kunnen verbinden met de getrokken kaart.

Chakra en thema per kaart

Elke kaart staat symbool voor één van de 7 chakra’s. Per chakra heb ik het bijpassende KRACHT-teken uitgezocht dat een thema weerspiegelt. Hieronder zie je per kaartje de bijbehorende informatie.

Per chakrakaart heb je direct het krachtsymbool dat je ondersteuning geeft bij het thema van dit chakra. Bijvoorbeeld gronding en balans bij chakra 1.

P.s. Op de pagina over chakra’s vind je uitgebreide informatie over chakra’s zoals de locatie op het lichaam, emoties, edelstenen, affirmaties en meer. Het is informatie die ik zelf waardevol vind om te weten en waarmee ik jou inzicht geef over chakra’s. Daarnaast zijn er ook aurasprays beschikbaar die aanlsuiten op de kaartjes die je voor je hebt.

Chakra 1: basischakra.
Thema van de kaart: ‘Gegrond’

Zolang je zorgt voor een goede gronding kun je jezelf goed in balans houden. Je wiebelt minder heen en weer en bent minder snel uit het veld geslagen. Als je aan het groeien bent, ben je in beweging. Houd in de gaten dat je tijdens het zaadjes planten ook liefdevol naar jezelf bent. Daarmee creëer je ook stabiliteit, net zoals met gronding.

Chakra 2: miltchakra.
Thema van de kaart: ‘Openstellen’

Kronkel je alle kanten op en weet je het even niet meer? Kijk eens om je heen. Wat heb je al lange tijd geen echte aandacht meer gegeven? Kijk er nog eens naar. Het oude waar je doorheen bent gegaan, mag je iets nieuws brengen als jij jezelf ervoor openstelt.

Chakra 3: zonnevlecht.
Thema van de kaart: ‘Trots’

Als een blije gup, staat jouw lijn hier op de kaart. Een kleine kern liet je groeien. Je bent de glimlach op en top. Eentje die je niet zomaar van je gezicht kunt krijgen. Je lach creëert alweer nieuwe zaadjes. Nieuwe plannen die gevoed mogen worden. Nieuwe plannen die je trots zullen maken. Net zoals dat wat je nu ongelofelijk trots maakt. De liefde spat er vanaf.

Chakra 4: hartchakra.
Thema van de kaart: ‘Liefde’

Wat zou liefde doen? Als jij de cirkel bent die twee kleine hartjes heeft als vleugels, wie kan jou dan wat maken? Als de hartjes in de cirkel de liefde vertegenwoordigen die je in grote variaties hebt mogen ontvangen en in je hebt, wie kan jou dan wat maken? Maak gebruik van de kracht van liefde.

Chakra 5: keelchakra.
Thema van de kaart: ‘Spreek’

Zet jezelf niet op slot, maar spreek. Hou je boodschap niet binnen. Zodra jij je boodschap uitspreekt, kan het iets gaan creëren. Zet de beweging in gang door te delen wat jij wilt delen. Laat het op die manier groeien.

Chakra 6: voorhoofdchakra.
Thema van de kaart: ‘Intuïtie’

Ga stevig staan, grond jezelf en gebruik je zintuigen. Niet alleen de voordehand liggende zintuigen. Gebruik zelfs je zesde zintuig: je intuïtie. Deze geeft je informatie in de vorm van een zachte boodschap die je niet kunt verklaren. Het vertelt je wat je op dit moment mag horen. Luister er maar naar.

Chakra 7: kruinchakra.
Thema van de kaart: ‘Verbinding’

Je kunt jezelf ondersteunen via je verbinding met jezelf. Wat er ook gebeurt, je bent sterk. Sta rechtop, kin omhoog en je borst naar voren. Voel het pure helder witte licht in je hart en laat het stralen door je hele lichaam. Vanuit je hart vult het je borstkas, je benen, je armen, hoofd, oren en het puntje van je neus. Het voedt je op elk gewenst moment. Tot in elke vezel van je lichaam.

Interessante extra producten