Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Persoonlijke hulp bij stress en een burn-out

automatisme

Zit je in een vervelende situatie, heb je te maken gehad met een traumatische ervaring of ervaar je continu een gevoel van onrust? Dan is het belangrijk om bepaalde veranderingen aan te brengen en jouw stressklachten te verminderen. Ik bied jou de nodige hulp bij jouw stressklachten of een burn-out; samen gaan we aan de slag om transformaties door te voeren zodat jij weer in je kracht komt.

STRESS VERMINDEREN MET PSYCH-K®

Heb jij ook wel eens dat je gedachten of bepaalde herinneringen je belemmeren? Die gedachten en herinneringen komen uit je onderbewustzijn steeds naar voren. Als een automatische piloot zijn ze bepalend voor de manier waarop je je dag beleeft. Stressklachten vinden vaak hun oorsprong in deze belemmerende overtuigingen.

PSYCH-K® is een effectieve methode om stress te verminderen en af te rekenen met belemmerende overtuigingen. Deze methode is ontwikkeld door Robert Williams en heeft raakvlakken met onder andere NLP, mindfullness, kinesiologie, yoga en meditatie. Het mooie en bijzondere van deze methode is dat je op een zachte, snelle en liefdevolle manier overtuigingen kunt transformeren die tegenhouden dat je voluit kunt groeien naar jouw hoogste potentie.

Je leeft naar wat je gelooft dat mogelijk is. Wat jij gelooft dat mogelijk is, is afhankelijk van je overtuigingen. Het zijn namelijk je overtuigingen die jij gelooft. Vanuit die overtuigingen leef je jouw leven. Jouw overtuigingen vormen jouw grenzen, die je tegenhouden om voluit te leven vanuit je hoogste potentie. Deze overtuigingen en grenzen zijn merkbaar in je leven. Je kunt ervoor kiezen ze te veranderen.

Jouw sessie wordt in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Wil je hier meer over weten? Neem dan van tevoren contact op met jouw verzekeraar!

CONTACT

Wil jij je leven merkbaar veranderen? Met een PSYCH-K® sessie creëer je direct positieve verandering, dit biedt tevens uitstekende hulp bij een burn-out. Vraag een sessie aan door je gegevens achter te laten of bel om direct een afspraak in te plannen. Per sessie kunnen we 1 à 3 overtuigingen transformeren. Je kunt mij bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-1470540. Heel graag tot ziens!

Patricia van Gerwen,
PSYCH-K® facilitator

Tarief per sessie: EUR 85,00

VRAAG JE SESSIE AAN