Hooggevoeligheid cursus

Jouw hooggevoeligheid is iets om trots op te zijn, het maakt jou bijzonder en in staat tot prachtige dingen. Echter kan deze hoge sensitiviteit je tegelijkertijd belemmeren, het kan je energie gaan kosten in plaats van geven. Tijdens de hooggevoeligheid cursus van Energetic flow gaan we samen op ontdekkingsreis om handvatten te vinden rondom jouw hooggevoeligheid. Wees hooggevoelig en in je kracht, tegelijkertijd.

Over mij: HSP coach

Foto Patricia van Gerwen

Als klein meisje werd ik (Patricia van Gerwen, natuurgeneeskundig therapeut) wat verlegen en stil genoemd. Ik groeide op als middelste van drie meiden in een warm nest. Terugkijkend naar mezelf als kind, zie ik een heel bewust meisje dat veel waarnam en het belangrijk vond dat het goed ging met iedereen. Ik ben hooggevoelig. Eigenlijk ben ik van kleins af aan al een spiritueel coach zonder dat ik het in de gaten had. Onbewust healde ik anderen. Mijn hooggevoeligheid gaf mij toen al extra informatie waardoor ik aansloot op wat de ander nodig had.

Wat mij nog steeds typeert is dat ik mijn hooggevoeligheid inzet (ik zeg vaak “mijn voelsprieten”). Ik kan niet anders dan het automatisch inzetten. Ik gebruik deze eigenschap om in te tappen in iemands energie, bied een luisterend oor en gun het iedereen dat het goed met hen gaat.

De cursus

Ben jij HSP en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan heet ik je van harte welkom bij mijn cursus. Gedurende 5 avonden gaan we samen, als groep, op ontdekkingstocht naar praktische handvatten die ervoor zorgen dat je in je kracht blijft staan. Ook op uitdagende momenten. Ik geef je theorielessen mee en nodig je uit om deel te nemen aan diverse oefeningen zodat jij steeds sterker in je schoenen gaat staan.

Je leert:

  • Wat hoogsensitiviteit inhoudt
  • Praktische handvatten bij hooggevoeligheid
  • Do’s en don’ts bij hooggevoeligheid
  • Oefeningen die je de rest van je leven kunt gebruiken (bv. ademhaling, hele-breinhouding)

Er is ruimte om met de groep te kijken waar extra behoefte is om dieper op informatie of oefeningen in te gaan. Doe jij ook graag mee om in je kracht te staan? Hieronder schrijf je jezelf in.

Je investering:

  • EUR 165,00 p.p.

Contact

Heb je interesse in de cursus, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord ze graag. Je kunt mij bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 06-14760540. Heel graag tot ziens!

Inschrijven