Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Persoonlijke begeleiding bij hooggevoeligheid

sage smudge stick in bowl on marble shelf near buddha head Photo by Karolina Grabowska

Jouw hooggevoeligheid is iets om trots op te zijn, het maakt jou bijzonder en in staat tot prachtige dingen. Deze hoge sensitiviteit kan jou tegelijkertijd belemmeren; het kan je energie gaan kosten in plaats van geven. Met de persoonlijke begeleiding van energetic flow gaan we samen op ontdekkingsreis om handvatten te vinden rondom jouw hooggevoeligheid. Wees hooggevoelig en in je kracht, tegelijkertijd.

Over mij: HSP coach

Als klein meisje werd ik wat verlegen en stil genoemd. Ik groeide op als middelste van drie meiden in een warm nest. Terugkijkend naar mezelf, zie ik een heel bewust meisje dat veel waarnam en het belangrijk vond dat het goed ging met iedereen. Ik ben hooggevoelig. Eigenlijk ben ik van kleins af aan al een spiritueel coach zonder dat ik het in de gaten had. Onbewust healde ik anderen. Mijn hooggevoeligheid gaf mij toen al extra informatie waardoor ik aansloot op wat de ander nodig had.

Wat mij nog steeds typeert, is dat ik mijn hooggevoeligheid inzet (ik zeg vaak “mijn voelsprieten”). Ik kan niet anders dan het automatisch inzetten. Ik gebruik deze eigenschap om in te tappen in iemands energie, bied een luisterend oor en gun het iedereen dat het goed met hen gaat.

Persoonlijke begeleiding

Ben jij HSP (hoogsensitief persoon) en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wil jij snel verandering in je leven creëren, en ben je bereid écht te investeren in jezelf en goed in de spiegel te kijken? Dan bied ik je iets unieks aan! Mijn persoonlijke begeleiding kun je volgen in een traject, maar losse sessies (op locatie of online) zijn ook mogelijk. Hiermee ondersteun ik je bij de uitdagingen waar je mee zit, deze kunnen op mentaal, fysiek of op emotioneel vlak zitten. Vanuit een holistische visie vormen deze onderdelen samen één geheel, en vanuit deze visie gaan we aan de slag om jou weer in je kracht te krijgen. Daarbij hanteer ik een maatwerk aanpak.

Losse sessies

Heb jij het zetje in de goede richting nodig om weer in je kracht te komen staan, maar heb je geen tijd voor een heel traject? Boek dan een ‘Omarm je KRACHT’-sessie bij mij. Je komt naar mijn praktijk in Veldhoven, maar als je de sessie online wil volgen mag dat ook, dan vindt deze online plaats. Tijdens de sessie creëer ik je geboorteprofiel, en via mijn KRACHT-teken inzichtkaarten tune ik in op je situatie en trek ik drie kaarten. Je ontvangt een teaching, zodat je kunt begrijpen wat er hoofdzakelijk speelt. Ook gaan we samen één kernovertuiging transformeren. Je ontvangt tips, inzicht in jezelf en handvatten bij je situatie om weer vooruit te komen. Zo kun jij de kracht die al in je zit ontdekken en omarmen!

Een losse sessie wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, wanneer je aanvullend verzekerd bent. Voor meer informatie over de exacte voorwaarden neem je contact op met je verzekeraar.

Het KRACHT-traject

Daarnaast heb ik een speciaal traject ontwikkeld; het KRACHT-traject. Dit is een combinatie van energetische coaching en andere technieken voor persoonlijke begeleiding. Samen zorgen ze ervoor dat we breed naar je uitdagingen kunnen kijken en ze grondig aan kunnen pakken, dit geldt zelfs voor oude belemmerende patronen. Jij verdient het om in je kracht te staan, en zo meer gemak en rust in je leven te ervaren!

Ik gebruik de volgende 5 ingrediënten:

  • Energetische natuurgeneeskunde: vanuit deze expertise analyseer ik wat je nodig hebt om nog steviger in je kracht te komen. We zetten samen je transformatie in via healing en homeopathie.
  • Patronen: tijdens een sessie van ongeveer 2 uur gaan we samen je kernovertuigingen analyseren. Op deze manier ontdekken we wat herstel nodig heeft, dit gaan we gelijk herstellen.
  • In twee sessies geven we aandacht aan overige patronen en gedachten die je als belemmerend ervaart, deze transformeren we direct in je onderbewustzijn.
  • Energetische coaching: jouw situatie onderzoek ik vanuit een holistische visie. Door middel van onder andere symboliek en analyse ontdek ik wat voor jou nodig is voor de juiste energie flow, en daarop coach ik je.
  • Geboorteprofiel: dit maak ik vanuit verbinding met jouw energie, informatie vanuit je geboortedatum over yin en yang, dierenriemtekens, rusttekens, de elementen, de Maya kalender en numerologie. Je krijgt extra inzicht in hoe je in je kracht komt en je krijgt handvatten die je tijdens het traject kunt gebruiken. Ook ontvang je een intuïtief ontwikkeld persoonlijk KRACHT-teken.

De vijf sessies zorgen ervoor dat jij je makkelijker staande kunt houden als hoogsensitief persoon. Je zult minder snel stress ervaren en met meer gemak door het leven bewegen. Je bent minder snel uit het veld geslagen.

Ook bied ik de mogelijkheid om een cursus te volgen. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Een cursus wordt niet vergoed door je aanvullende verzekering, dit geldt ook voor het KRACHT-traject.

Contact

Heb je interesse in persoonlijke begeleiding, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord ze graag. Je kunt mij bellen op 06-14760540 of een Whatsappbericht sturen. Graag tot ziens!

Patricia van Gerwen