Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Energetische therapie

Herken jij je hierin?

 • Je zit klem in sommige, steeds terugkerende situaties
 • Je hebt last van stress, burn-out of hooggevoeligheid gerelateerde klachten
 • Je vindt van jezelf dat je zelfstandig de situatie moet kunnen oplossen
 • Je komt ondanks meerdere pogingen niet vooruit
 • Je krijgt er maar niet de vinger op gelegd waarom je jouw situatie niet veranderd krijgt en waarom je energie als een malle weglekt
 • Je bent het beu om steeds moe te zijn, wil rust creëren en wil makkelijker omgaan met alle prikkels die je binnenkrijgt
 • Je bent op zoek naar net die ene manier van persoonlijke begeleiding om juist WEL de verandering te kunnen creëren

Dan sta ik als energetisch therapeut graag voor jou klaar! In mijn praktijk kun je terecht voor energetische therapie in de vorm van een traject of als losse coaching.

TERUG IN JE KRACHT

Dat is wat je wil: weer in je kracht staan! Wat je niet wil? Stress, burn-out klachten of klachten gerelateerd aan hooggevoeligheid, zodat jij meer rust in je lichaam en leven ervaart. Ik begeleid jou op een aandachtige, liefdevolle manier zodat je dit kunt bereiken. Hiervoor maak ik gebruik van een combinatie van energetische coaching en andere technieken die ik in mijn rugzak heb. Jij verdient het om in je kracht te staan!

IN 5 STAPPEN IN JE KRACHT

In 5 stappen zet ik je via persoonlijke begeleiding in je kracht:

 • We starten met een sessie van ongeveer 2 uur om je kernovertuigingen te onderzoeken en te herstellen wat niet dienend of zelfs belemmerend is.
 • We geven in twee sessies aandacht aan patronen en gedachten die je als belemmerend ervaart en transformeren deze direct in je onderbewustzijn.
 • Via energetische coaching onderzoek ik je situatie vanuit een holistisch aspect. Via o.a. symboliek en analyseren, ontdek ik wat voor jou nodig is voor de juiste energie flow en daarop coach ik je.
 • Via energetische natuurgeneeskunde analyseer ik wat je nodig hebt om nog steviger in je kracht te komen. Via healing en homeopathie zetten we je transformatie door.
 • Aanvullend creëer ik jouw geboorteprofiel (inclusief een intuïtief ontwikkeld persoonlijk KRACHT-teken). Het profiel maak ik vanuit verbinding met jouw energie, informatie vanuit je geboortedatum over yin en yang, dierenriemtekens, rusttekens, de elementen, de Maya kalender en numerologie.

Goed om te weten: mijn consulten worden in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie neem je contact op met jouw verzekeraar.

CONTACT

Dus… Wil je aan de slag om in je kracht te komen? Leren hoe je op een bewustere manier naar jouw situatie kijkt? Concrete handvatten ontvangen bij wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf staande te houden in stressvolle situaties? Dan sta ik als energetisch coach voor je klaar en ga ik vanuit volledige commitment met je aan de slag. In 5 stappen naar jouw kracht! Heb je vragen of wil je je aanmelden? Je kunt mij bellen op 06-14760540 of een Whatsappbericht sturen. Graag tot ziens!

Patricia van Gerwen