Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Wist je dat ik (Patricia van Gerwen, energetisch coach) via afstemming op je energie of je situatie een energetic spray voor je kan creëren? Het is samengesteld uit pure zuivere etherische oliën en ondersteunt je in je proces.

Zo heb ik bijvoorbeeld sprays voor eigenliefde, focus, rust en om ruimtes energetisch te zuiveren. En chakra sprays die speciaal voor de optimale werking van één chakra zijn gecreëerd.

Alle sprays zijn verpakt in een 30 ml amber glazen sprayflacon met verstuiver.

Op maat gemaakt

Als je tegen een thema aanloopt in je leven waarbij je wat verlichting zoekt, kunnen energetic sprays je ondersteuning geven.

Ik stem me af op jou en kijk vanuit daar welke oliën ik in de spray mag combineren om positieve verandering voor je te creëren.
Waar ik zelf heel blij van word: elke spray (of olieroller) wordt geleverd met een bijpassende plantenboodschap. Deze omschrijft wat de oliën je mee willen meegeven.

Wil jij een spray of olieroller laten maken, speciaal afgestemd op jouw situatie? Vul dan verderop op deze pagina je gegevens in. Ik neem contact met je op om met je te bespreken hoe het in zijn werk gaat en om van je te horen wat je situatie precies.

Voorbeeld sprays

energetic spray

Je kunt voor heel veel situaties en emoties ondersteuning vinden in energetic sprays. Enkele voorbeelden zijn:

  • Verdriet verzachten
  • Stress verzachten
  • Energy verhogen
  • Focus verbeteren
  • Kwetsbaarheid
  • Voldoening
  • Jezelf zijn
  • Ontplooiing
  • Lekker slapen
  • Goed gronden

Productinformatie & kosten

Een energetic spray wordt bereid in een glazen flesje met spray-dop. De inhoud is 30 ml. Een olieroller wordt bereid in een glazen olieroller met glazen balletje als roller. De inhoud is 10 ml. Alles is zorgvuldig en met aandacht gemaakt met pure zuivere etherische oliën en homeopathische middelen.

De sprays en inhoud van olierollers zijn NIET om in te nemen.

Gebruik de sprays door ze licht te schudden en boven je hoofd 3x te sprayen terwijl je je ogen gesloten houdt. Adem diep in en houd je adem een paar tellen vast. De rollers kunnen gebruikt worden op de pols, in de nek, achter de oren of onder de voeten.

Kosten

Energetic spray of olieroller op maat: EUR 17,50

Energetic spray kant en klaar: EUR 12,50
Energetic olieroller kant en klaar: EUR 17,50
Chakra spray: EUR 22,50

Prijzen zijn excl. verzendkosten. Ophalen in de praktijk is ook mogelijk.

Spray of roller bestellen

Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op over je wensen etc.

Akkoord privacyverklaring(vereist)

Lees hier de privacyverklaring.

Aromatherapie shop items

Als je wilt, kun je de items meteen bestellen en afrekenen. Als ik vragen heb of iets wil afstemmen, neem ik contact met je op.