bewustzijn

Vanuit Access Consciousness gebruik ik een aantal tools heel vaak. In mijn persoonlijke leven én voor mijn klanten.

Op deze pagina kun je tools vinden die je kunt kiezen voor je eigen bewustzijnsgroei. Kijk wat je het meeste aanspreekt en speel ermee.

De clearing statement

De clearing statement is een tool om op energetisch niveau op te schonen en ruimte voor verandering te creëren.

Je kunt er via de knop alles over horen in de video van de Dain Heer en Simone Milasas.

Je kunt de clearing statement hardop uitspreken, maar het is niet noodzakelijk. Als je het in je hoofd zegt, werkt het ook. Je kunt kiezen voor de verkorte versie, zolang je de intentie hebt dat je daarmee de clearing statement bedoelt, werkt het. De verkorte versie is “POC & POD”. De volledige versie is “Right and Wrong, Good and Bad, POC and POD, All 9, Shorts, Boys, POVADs and Beyonds”.

bewustzijn

“Van wie is dit?”

Wist je dat we heel veel waarnemen dat niet van onszelf is? Voor die waarnemingen is een tool beschikbaar.

In de video van dr. Dain Heer hoor je hem de uitleg over deze tool geven. Met toelichting over waar je gewaar kunt zijn van andermans gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en zelf pijnklachten van anderen.

Overal waar iets niet van jou is, kun je de tool inzetten om het terug te sturen naar degene van wie het is met “Retour afzender met bewustzijn.” gevolgd door de clearing statement (zie hierboven) of in het kort “POC & POD”.

bewustzijn foto

“Licht of zwaar?”

Via ons denken gaan we onze archiefkast nalopen om te bedenken wat het juiste is om te doen. Je kunt daarvoor in de plaats ook kijken wat je kunt waarnemen en vanuit daar verder gaan.

Om waar te nemen of iets jouw waarheid is, kun je de bewustzijn tool “Licht of zwaar?” inzetten. Alles wat licht is voor jou is jouw waarheid. Alles wat zwaar is voor jou is NIET jouw waarheid. In de video die je via de knop kunt bekijken, kun je meer informatie vinden.

bewustzijn tool

De 4 vragen

Als je in een situatie terecht komt waarbij je niet weet wat je het beste kunt doen, kun je de 4 vragen erbij nemen om ruimte te creëren.

Weet dat het nuttig kan zijn om na het stellen van 1 van de vragen jezelf tijd te gunnen. We hoeven niet op zoek naar een antwoord. We hoeven niet op zoek naar een conclusie. We mogen de vragen loslaten en de antwoorden kunnen vanzelf in je gedachten komen binnenvallen.

De vragen rondom bewustzijn:

  • Wat is dit?
  • Wat kan ik ermee?
  • Kan ik het veranderen?
  • Zo ja, hoe dan?