Alternatieve therapie bij energetic flow

Ben jij al bekend met alternatieve therapie of natuurgeneeskunde?

De alternatieve therapie die ik toepas in mijn praktijk in Veldhoven is de E.E.N.® therapie. E.E.N. staat voor eclectische energetische natuurgeneeskundige therapie. Eclectisch wil zeggen: het beste kiezend. Vanuit Westerse geneeskunde (incl. natuurgeneeskunde), Oosterse geneeskunde en Traditionele Chinese geneeskunde worden de beste onderdelen gecombineerd. Daardoor kun je brede ondersteuning verwachten. Als het ondersteunend en passend is, adviseer ik homeopatische middelen of voedingssupplementen.

Mijn visie

Mijn eigen visie is dat alles energie is. Met de E.E.N.® therapie bekijk ik je klachten/uitdagingen holistisch, als één geheel: je lichaam, geest en bewustzijn werken samen. Wat zich via je lichaam of via je denken of emoties uit, onderzoek ik zodat we een leidraad hebben.

Ik meet letterlijk je energetische systeem door. Zo weten we hoe het met je chakra’s en energievelden gesteld is. Deze meting laat mij weten welke thema’s en emoties aandacht mogen krijgen. De therapie is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie.

Energetische behandeling Dorpstraat 120 Veldhoven

Opeens klachten

Stel je voor: je hebt klachten die je eerder nooit had. Je wil niet naar de huisarts of fysiotherapeut, maar je wil tegelijkertijd ook verbetering. Of misschien ben je al bij de huisarts of fysiotherapeut geweest. Zei je huisarts dat er niks aan de hand is. Dat je het even wat rustiger aan mag doen. Maar hoe dan?

Misschien gaf fysiotherapie je verlichting, maar kwamen de klachten steeds terug. Ben je op zoek naar een langdurigere oplossing. Dan is het via alternatieve therapie mogelijk om de oorzaak te ontdekken en aan te pakken.

E.E.N.® therapie

Met de E.E.N.® therapie kun je dichterbij jezelf komen en kunnen we het zelfherstellend vermogen aanspreken voor langdurige positieve resultaten. De therapie is een lichaamsgerichte psychosociale therapie. Het wordt ingezet vanuit een holistische benadering (lichaam, geest en bewustzijn als geheel).

De symptomen bestrijden zoals de reguliere medische wereld het doet, geeft soms alleen tijdelijke verlichting. Als je naar de oorzaken kunt gaan, kun je de klacht met wortel en al weg proberen te halen. Dat is het punt waarop ik in beeld kom als reguliere zorg niets meer voor je kan doen.

Patricia van Gerwen
Lees recensies

P.s. er zijn meerdere andere mogelijkheden. Zoals energetische coaching en PSYCH-K®. Kijk hiervoor verder via deze link.
Let op: natuurgeneeskunde is nooit een vervanging van de reguliere zorg.

Werkwijze

Heb je interesse hebt in natuurgeneeskunde? Plan onderaan deze pagina een intakegesprek in voor alternatieve therapie. Of klik hierboven op de knop.

Tijdens je intake beginnen we met het bespreken van je situatie/klacht. Daarna gaan we een meting en eerste behandeling doen.

De behandeling geef ik terwijl je gekleed op de behandeltafel ligt of op een stoel zit.

Extra informatie over E.E.N.® therapie

Vanuit mijn expertise als energetisch natuurgeneeskundige kijk ik op een holistische manier mee naar jouw uitdagingen en wensen. Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor een natuurgeneeskundig consult. Mijn overige kennis en ervaring als gediplomeerd coach en healer neem ik daar vanzelf in mee.

Klik op het onderwerp om meer te lezen

Hoe zit het met chakra’s?

Je kunt het zo zien dat chakra’s (het Sanskriet voor ‘wiel’) energiecentrales zijn. Alle prikkels die je opvangt, worden getransformeerd en omgezet in energie. De energie wordt door en tussen de verschillende chakra’s verdeeld en verspreid naar je gehele lichaam.

Als een chakra een afwijking laat zien, is het goed om deze te behandelen. Zo kun je emotionele klachten, lichamelijke klachten of piekergedrag krijgen als je chakra’s niet naar behoren werken. Je voorkomt hierdoor ook dat je klachten erger worden of uitmonden in een ziektebeeld.

Ondersteuning met homeopathie

Vanuit de meting die tijdens het consult wordt gedaan hoor je van mij wat ik kan waarnemen en of er bijvoorbeeld een mogelijkheid is om met homeopathie je proces te ondersteunen. Je proces kan bijvoorbeeld zijn meer in je zelfvertrouwen te komen als je basis chakra een afwijking laat zien. Daarbij kunnen homeopathische druppels worden geadviseerd die op dat punt een steun in de rug geven. Ik gebruik onder andere Bach Bloesemremedies, E.E.N.® energetica en druppels van Sanopharm.

Allergie of voedingsintolerantie

Het is ook mogelijk om na te kijken of je een allergie of voedingsintolerantie hebt. Bijvoorbeeld voor tarwe, koemelk of suiker. Als dit uit een meting naar voren komt, stellen we een behandelplan op, ondersteunt met homeopathische middelen en een eventueel dieet.

Nek-schouder-rug behandeling

Een veel voorkomende klacht als de energie niet meer mooi kan stromen binnen je lichaam is dat je last krijgt van nek-, schouder- of rugklachten.

Via een nek-schouder-rug behandeling kan ik dat gebied energetisch behandelen. Daarbij worden de spanning en de vastgezette energie losgemaakt, zodat we deze af kunnen voeren. Met deze behandeling ontvang je een stuk ontspanning en ruim je tegelijkertijd stukken angst en verdriet op.

Je plant hiervoor een ’consult alternatieve therapie’ in.

Vitaminen en mineralen

Klachten kunnen ontstaan door een tekort aan vitaminen en mineralen. Door een eenvoudige test kunnen we nagaan of het therapeutisch voor je is om specifieke vitaminen en mineralen in te nemen. De Schüssler celzouten zijn speciaal gemaakt via verwrijving zodat ze makkelijk in je cellen mineralen kunnen aanvullen.

Recensies

Na de behandeling heb ik kunnen slapen zonder pijn aan mijn schouder en nek. Meteen na de behandeling merkte ik al dat mijn verdriet was afgenomen en ik mijn arm hoger kon houden zonder pijn (frozen shoulder). Erg fijn.

Heidi J.
Nek-schouder-rugbehandeling

Ik merkte tijdens de behandeling dat ik rustig werd. Ook daarna merkte ik dat ik rustig bleef de rest van de dag. ‘s Nachts wel een aantal keer wakker geweest, maar ik heb het gevoel dat ik veel beter heb geslapen, effectiever, kwalitatief beter.

N.B.
Nek-schouder-rugbehandeling

Ik wilde graag verbetering in mijn lichaam ontvangen voor lichamelijke klachten en een teveel aan prikkels om me heen. Tijdens de aurahealing voelde ik dat de energie al beter begon te stromen. Daarna hebben de homeopatische druppeltjes ervoor gezorgd dat het allemaal makkelijker werd.

D.M.
Aurahealing

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen? Bel naar 0614760540.

Heb je vooraf al wat vragen? Stuur dan een WhatsApp naar Patricia, dan ontvang je het snelst een reactie.

Plan zelf je afspraak in via het boekingssysteem. Daarin zie je in één oogopslag welke data en tijden beschikbaar zijn.