Afspraak alternatieve therapie

E.E.N.® therapie bij energetic flow

“Vanuit mijn opleiding tot E.E.N.® therapeut kan ik je ondersteunen met alternatieve therapie.

De therapie bestaat uit onderdelen van Westerse geneeskunde (incl. natuurgeneeskunde), Oosterse geneeskunde en Chinese geneeskunde. Daardoor kun je brede ondersteuning verwachten.

Mijn eigen visie is dat alles energie is. Zo kan ik letterlijk meten hoe het met je chakra’s en energievelden gesteld is en of er problemen op die niveaus zijn die aandacht mogen krijgen.”

Patricia van Gerwen

Werkwijze

Als je interesse hebt in alternatieve therapie plan je onderaan deze pagina een intakegesprek aan.

Tijdens je intake is eerst ruimte voor het bespreken van je situatie/klacht. Daarna gaan we een meting en eerste behandeling doen.

De behandelingen zijn liggend op de behandeltafel (met kleding aan) of zittend op een stoel/kruk.

Hoe zit het met chakra’s?

Je kunt het zo zien dat chakra’s (het Sanskriet voor ‘wiel’) energiecentrales zijn. Alle prikkels die je opvangt, worden getransformeerd en omgezet in energie. De energie wordt door en tussen de verschillende chakra’s verdeeld en verspreid naar je gehele lichaam.

Als een chakra een afwijking laat zien, is het goed om deze te behandelen. Zo kun je emotionele klachten, lichamelijke klachten of piekergedrag krijgen als je chakra’s niet naar behoren werken. Je voorkomt hierdoor ook dat je klachten erger worden of uitmonden in een ziektebeeld.

Ondersteuning met homeopathie

Vanuit de meting die tijdens het consult wordt gedaan hoor je van mij wat ik kan waarnemen en of er bijvoorbeeld een mogelijkheid is om met homeopathie je proces te ondersteunen. Je proces kan bijvoorbeeld zijn meer in je zelfvertrouwen te komen als je basis chakra een afwijking laat zien. Daarbij kunnen homeopathische druppels worden geadviseerd die op dat punt een steun in de rug geven.

Allergie of voedingsintolerantie

Het is ook mogelijk om na te kijken of je een allergie of voedingsintolerantie hebt. Bijvoorbeeld voor tarwe, koemelk of suiker. Als dit uit een meting naar voren komt, stellen we een behandelplan op, ondersteunt met homeopathische middelen en een eventueel dieet.

Nek-schouder-rug behandeling

Een veel voorkomende klacht als de energie niet meer mooi kan stromen binnen je lichaam is dat je last krijgt van nek-, schouder- of rugklachten.

Via een nek-schouder-rug behandeling kan ik dat gebied energetisch behandelen. Daarbij wordt de spanning losgemaakt en de vastgezette energie. Met deze behandeling ontvang je een stuk ontspanning en ruim je tegelijkertijd stukken angst en verdriet op.

Tarieven alternatieve therapie

Photo by cottonbro on Pexels.com

Intake

EUR 60

Consult

EUR 60

Photo by Dimitry Zub on Pexels.coms

Nek-schouder-rug

EUR 45

Plan je afspraak in onderaan deze pagina.

Recensies


Nek-schouder-rug behandeling

Na de behandeling heb ik kunnen slapen zonder pijn aan mijn schouder en nek. Meteen na de behandeling merkte ik al dat mijn verdriet was afgenomen en ik mijn arm hoger kon houden zonder pijn (frozen shoulder). Erg fijn.

Heidi J.


Nek-schouder-rug behandeling

Ik merkte tijdens de behandeling dat ik rustig werd. Ook daarna merkte ik dat ik rustig bleef de rest van de dag. ‘s Nachts wel een aantal keer wakker geweest, maar ik heb het gevoel dat ik veel beter heb geslapen, effectiever, kwalitatief beter.

Mijn schouders en nek voelen nog wel wat gespannen maar absoluut minder dan eerst.

N.B.


Afspraak inplannen

Plan zelf je afspraak in via het systeem hieronder. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.