Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Herken je dit?

✓ Je voelt dat je uit balans bent. Door je gedachten die blijven malen, emoties die alle kanten op vliegen of door plotselinge lichamelijke klachten.

✓ Je worstelt met jezelf. Je wil dicht bij jezelf leren blijven. Jezelf herontdekken en inzicht in jezelf krijgen om stabieler te kunnen zijn.

✓ Minder stress is wat je graag wil. Je hebt behoefte aan meer rust, in je hoofd of in het algemeen en je wil dat je de rust terug kunt laten keren. Je wil je beter kunnen ontspannen.

✓ Je hebt moeite met het verwerken van de vele prikkels in je leven. En je hebt het idee dat je energie wegsijpelt en je wil ontdekken waar het lek zit. Je wil jouw energie en geest in balans brengen zodat je energie weer goed gaat stromen en je weerbaarheid verhoogt in contact met anderen.

✓ Je hebt snel last van stress. Je wil leren hoe je ‘nee’ kunt zeggen zonder je daar schuldig bij te voelen. Je wil beter leren omgaan met stress, gedachten en emoties zoals angst, faalangst, onzekerheid, boosheid, frustratie, pijn, verdriet.

✓ Je lichaam hapert en binnen de reguliere zorg krijg je niet de verandering die je zoekt. Je hebt behoefte aan het verlichten van je klachten, je vermoeidheid of je wil beter doorslapen.

Hoe ga je vanuit daar verandering creëren?

Zo ondersteun ik jou

Energetische natuurgeneeskundige therapie (de werkvorm die ik gebruik) herstelt je balans door de oorzaak van de verstoring op te sporen. In mijn praktijk zet ik je via deze therapie op een holistische manier in je kracht. Voornamelijk bij hooggevoeligheid gerelateerde uitdagingen en bij klachten rond de overgang.

Om de oorzaak te ontdekken wordt de diagnose gesteld via onder andere kinesiologie, VAS (polsdiagnostiek), pendel en anamnese.

Vanuit mijn expertise als geregistreerd E.E.N.® therapeut en HSP coach én mijn gevoel, creativiteit en liefdevolle energie begeleid ik je. Het brengt jou dat je struggles verminderen, je meer rust ervaart, je energie minder kans krijgt om weg te sijpelen, je stressbestendiger wordt en je lichamelijk ongemak vermindert.
Ik ondersteun je extra breed door onder andere coaching en systemisch werk te combineren met energetische therapie.

Ook al kan het leven nogal wat impact op je hebben, ik geef je voldoende technieken en handvatten mee om jezelf staande te houden. Daarbij gaan we ook belemmerende overtuigingen transformeren en lichamelijke klachten bij de kern aanpakken voor een langdurig resultaat.

De kracht van de symboliek

Ik kijk altijd naar je totale verhaal en waar bij jou de energie niet meer goed stroomt. Dat wijst voor mij aan waar de oorzaak zit, want pas dan kunnen we de klachten écht verhelpen. Op meerdere niveaus: energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek.

Via mijn holistische aanpak zet ik jou in je kracht en kom jij terug in je flow. Je lichaam, gedachten en emoties willen je een boodschap geven door klachten te uiten. Ik kijk bijvoorbeeld wat jouw lichaam vertelt door de symboliek te analyseren en de juiste vragen aan je te stellen. Je lichaam liegt nooit en wijst perfect aan waar je verandering mag creëren in je leven. Jou daarin ondersteunen is waar mijn kracht ligt. Vanuit een rustige en open houding in een prettige praktijkruimte.

Het belang van je flow

In je eigen flow zijn is super belangrijk, essentieel zelfs. Als je in je flow bent, stroomt je energie zoals het hoort. En aan de andere kant: als je energie niét goed meer stroomt, stagneert je (energetic) flow en kunnen beetje bij beetje allerlei klachten ontstaan. Lichamelijk, mentaal of emotioneel.

Stel je voor dat iemand op een waterslang gaat staan waar jouw energie met groot gemak doorheen hoort te stromen. Als dat gebeurt, kan jóuw energie niet meer stromen met allerlei mogelijke gevolgen! En voor het woord ‘iemand’ kun je ook ‘omstandigheden’ in de plaats zetten. Lastige situaties kunnen je flow verstoren. En jouw flow is de basis die in orde moet zijn. Dat is waar we samen op gaan focussen.

ENERGETISCHE NATUURGENEESKUNDE

De energetische therapievorm die ik toepas in mijn praktijk in Veldhoven is de E.E.N.® therapie. In het kort energetische natuurgeneeskunde of energetische therapie. Het is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie. Via mijn ondersteuning kom je in je natuurlijke flow om je innerlijke balans te herstellen.

E.E.N. is een afkorting die voluit staat voor eclectische energetische natuurgeneeskundige therapie. Eclectisch wil zeggen: het beste kiezend uit de verschillende onderdelen. Voor mijn therapie geldt dat ik vanuit Westerse, Oosterse en Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) de beste onderdelen combineer om tot passende resultaten te komen voor jouw uitdagingen of klachten. Ik lever altijd maatwerk, waardoor je brede ondersteuning ontvangt. Als het ondersteunend en passend is, adviseer ik aanvullend o.a. homeopathische middelen van E.E.N.®, Bach of SanoConcept, of voedingssupplementen van Energetica Natura.

Alles is energie

Mijn eigen visie is dat alles energie is. Met de E.E.N.® therapie bekijk ik je klachten/uitdagingen holistisch, als één geheel: je lichaam, geest en bewustzijn werken samen. Wat zich via je lichaam of via je denken of emoties uit, onderzoek ik zodat we een leidraad hebben om mee te werken. Een uitgangspunt om je energie weer optimaal te laten stromen.

Met de energetische therapie kom je dichterbij jezelf en spreken we het zelfherstellend vermogen aan voor langdurige positieve resultaten. De therapie is een lichaamsgerichte psychosociale therapie. Het wordt ingezet vanuit een holistische benadering (lichaam, geest en bewustzijn als geheel).

De symptomen bestrijden zoals de reguliere medische wereld het doet, geeft soms alleen tijdelijke verlichting. Als je naar de oorzaken gaat, kun je de klacht met wortel en al weg proberen te halen. Dat is het punt waarop ik in beeld kom als reguliere zorg niets meer voor je kan doen. Ik ondersteun je om juist dat extra puzzelstukje te ontdekken voor verbetering. En met dat puzzelstukje gaan we aan de slag. De ene keer is dat een lichamelijke behandeling, de andere keer meer via bewustwording. Keer op keer zoom ik in op wat ik met maatwerk voor je kan doen om je optimaal te ondersteunen.

Patricia van Gerwen
Lees recensies

⊸ Let op: natuurgeneeskunde is nooit een vervanging van de reguliere zorg. Raadpleeg altijd een arts bij lichamelijke klachten.

RECENSIES

Na de behandeling heb ik kunnen slapen zonder pijn aan mijn schouder en nek. Meteen na de behandeling merkte ik al dat mijn verdriet was afgenomen en ik mijn arm hoger kon houden zonder pijn (frozen shoulder). Erg fijn.

Heidi J.
Nek-schouder-rugbehandeling

Ik merkte tijdens de behandeling dat ik rustig werd. Ook daarna merkte ik dat ik rustig bleef de rest van de dag. ‘s Nachts wel een aantal keer wakker geweest, maar ik heb het gevoel dat ik veel beter heb geslapen, effectiever, kwalitatief beter.

N.B.
Nek-schouder-rugbehandeling

Ik wilde graag verbetering in mijn lichaam ontvangen voor lichamelijke klachten en een teveel aan prikkels om me heen. Tijdens de aurahealing voelde ik dat de energie al beter begon te stromen. Daarna hebben de homeopatische druppeltjes ervoor gezorgd dat het allemaal makkelijker werd.

D.M.
Aurahealing