Alles is energie

Alles is energie. Je lichaam, spullen, de natuur en je kunt invloed uitoefenen op de energie om verandering te creëren. Dat is wat ik energiewerk noem.

Energiewerk is er in heel veel vormen. Als je mij, Patricia van Gerwen (energetisch coach), benadert voor ondersteuning in de vorm van energiewerk dan kan ik een aantal technieken inzetten die je hieronder kunt vinden.

Alle sessies zijn los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Vraag eventueel naar het tarief voor een strippenkaart of abonnement (bel 06-14760540).

Stel dat je stress wilt verminderen of pijnklachten hebt. Je lichaam zit je daardoor waarschijnlijk in de weg. Je weet af en toe niet waar je het moet zoeken. Via je huisarts of het ziekenhuis heb je al onderzoeken gehad en pijnmedicatie gekregen. Het brengt je nog niet genoeg verlichting. Dan kun je ter ondersteuning sessies van Access Consciousness ontvangen.

Let op: energiewerk is altijd ter ondersteuning en aanvulling op de reguliere zorg. De sessies vervangen nooit de reguliere medische zorg. Raadpleeg daarom bij klachten altijd een arts.

Healing

De ouderwetse handopleggingen die vroeger je opa of oma je misschien gaf, heeft een mooie overeenkomst met de Merkaba healing. Je ontvangt van mij energie op je lichaam, chakra’s of in je energievelden. De techniek heb ik geleerd werk zelfs tot op kosmisch niveau. Het is daardoor bijzonder krachtig ten opzichte van Reiki, pranic healing en andere healing methodes.

Aangezien de energie heel krachtig is, zit er een opbouw in de healing en ontvang je meerdere healings verspreid over meerdere weken of maanden. Het is afhankelijk van de behoefte of klacht waarvoor je healing wil ontvangen. Als het enigszins mogelijk is, kom je naar mijn praktijk om de healing te ontvangen. Als dat niet mogelijk is, kan ik zoals ze dat noemen ‘healing op afstand’ geven. Dan spreken we een moment af voor de healing en ontvang je deze waar je op dat moment bent. Aan het begin van de healing bel ik je even en zodra ik klaar ben bel ik je opnieuw. Je ontvangt alle uitleg die je nodig hebt.

De healing kan je ondersteuning geven om versneld te herstellen (bv pijn, aansterken, botbreuk), chakra’s weer in balans te brengen (bv rust terugbrengen) en met meer gemak spirituele groei doormaken (bv emotionele thema’s).

Binnenkort breid ik mijn diensten uit met Kundalini Reiki behandelingen. Daarbij kan ik op een zachte en prettige manier op chakra niveau werken. Bijvoorbeeld om te ontdekken of 1 van je chakra’s aandacht nodig heeft en energie mag ontvangen. Daarmee kun je zelfs bereiken dat je lichamelijke klachten afnemen. De chakra’s zijn een soort centrales voor je hele lichaam en je energetische lichamen.

Als je vragen hebt, mag je me altijd bellen op 0614760540.

Access Consciousness

De Access Consciousness sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk, dus niet op afstand. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.
Lees wat de sessies je kunnen brengen door op de Access Consciousness pagina te kijken. Of vraag je sessie aan en ervaar het, dat is nog effectiever. Als je het probeert, weet je hoe het voelt. Het brengt je sowieso ontspanning.

Afspraak inplannen

Plan zelf je afspraak in via het systeem hieronder. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.