Foto energiewerk energetic flow ( healing, access consciousness, heling)

Healing bij fysieke, emotionele of spirituele uitdagingen

Energiewerk is er in heel veel vormen. Als je mij, Patricia van Gerwen (energetisch coach), benadert voor ondersteuning in de vorm van energiewerk dan kan ik een aantal technieken inzetten die je hieronder kunt vinden.

Alle sessies zijn los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Vraag eventueel naar het tarief voor een strippenkaart of abonnement (bel 0614760540).

Stel dat je pijnklachten hebt. Je lichaam zit je in de weg. Je weet af en toe niet waar je het moet zoeken. Via je huisarts of het ziekenhuis heb je al onderzoeken gehad en pijnmedicatie gekregen. Het brengt je nog niet genoeg verlichting. Dan kun je ter ondersteuning Merkaba healing op afstand ontvangen.

Je plant je afspraak in en als het zover is, bel ik je op het afgesproken moment. Je laat me weten waar je het liefst verbetering ziet en waar je het op je lichaam waarneemt. Ik start met de healing en bel je terug als de healing klaar is. We kijken samen wat het je al heeft mogen brengen en plannen een nieuwe datum in.

Merkaba healing

Pijnverlichting
Versneld herstel
Spirituele ondersteuning
Emotionele ondersteuning

Access Consciousness®

Access Bars®
Access Body Process®
Access Facelift®
Access ESSE®

Op afstand mogelijk

De Merkaba healing is op afstand mogelijk en zorgt ervoor dat ik je ondersteun op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Het mooie is dat het in meerdere dimensies werkt, zodat je healt op dieper niveau.

In de praktijk mogelijk

De Access Consciousness® sessies zijn in de praktijk mogelijk. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.
Lees wat de sessies je kunnen brengen door op de Access Consciousness® pagina te kijken.

Vraag je afspraak aan