Foto hortensia

Ontspanning creëren, littekens en rimpels verzachten

Ken jij het gezichtsproces van Access Consciousness al? Het is een energetische behandeling die voornamelijk op het gezicht gegeven wordt. Het geeft ontspanning en is ontzettend koesterend. Tegelijkertijd geeft het je een stralendere blik, verzacht het rimpeltjes, littekentjes en een geïrriteerde huid.

De techniek leren

Wil jij in één dag sessies leren geven om bij een ander ontspanning te creëren en een zachtere uitstraling te verzorgen? Wil jij jouw geliefden of klanten een zachte behandeling op het gezicht geven die in de energie opschoont?

Deze cursus sluit daar perfect op aan en leert het je!

De officiële naam is Access Energetische Facelift. Het geeft het lichaam een kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die in onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren.  Een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces, het kan de natuurlijke, helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

Je ontvangt tijdens de cursus je eigen uitgebreide handleiding tijdens de cursus. Plus aan het einde ontvang je een officieel certificaat van Access Consciousness. Lees meer over het proces via deze link.

Naast ontspanning kan een gezichtsbehandeling ook nog op energetisch en zichtbaar niveau tekenen van veroudering verminderen door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Schrijf jezelf in voor de cursus onderaan deze pagina.

Investering

1e deelname: EUR 260,00 (als je de cursus voor het eerst volgt)
2e deelname: EUR 130,00 (als je al vaker deze cursus hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 130,00
Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. P.s. Omdat Access Consciousness kinderen wil stimuleren in bewustzijn en keuzes maken, zijn ze gratis welkom!

Tijdelijk beschikbaar

Schrijf je nog in voor november

Opzet van de cursus

De Gezichtsproces cursus duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).
Het is een heerlijk proces om toe te voegen aan je diensten in een beauty salon of een holistische praktijk.

Je leert alles over waar je de punten op het gezicht, decolleté en hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies.

Invulling van de dag

Aan het begin van de dag ontvang je een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart (werkkaart) waarop alle energiepunten en handposities nauwkeurig aangegeven worden. Die zijn voor jou om mee naar huis te nemen, zodat je de informatie altijd beschikbaar hebt en het zelf nog eens op je gemak na kunt lezen.

We bekijken ook samen een video waarin je ziet hoe een sessie wordt gegeven. Pas daarna gaan we stap voor stap samen de hand posities leren. Je hebt aan het einde van de dag genoeg informatie om vooruit te kunnen en zelf voortaan sessies te kunnen geven. En Patricia blijft beschikbaar voor vragen.

Plezier

Wat ik als laatste wil benoemen is dat het vooral fijn is om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan. Dat je vooral komt om te relaxen, te ontvangen, te genieten & plezier te hebben! EN om te ontdekken hoe het bij jou al een verschil op je gezicht en je blik kan creëren.

Schrijf jezelf in

Lees hier de Privacyverklaring

Gezichtsproces sessie inplannen

Wil je zelf een Facelift sessie van mij ontvangen? Plan dan zelf je afspraak in via deze knop.

Extra informatie

Op de website van Access Consciousness kun je meer lezen over het gezichtsproces.