Foto Bars cursus

Ontspanning creëren en zorgen dat iemand zijn hoofd leeg kan maken

Wil jij in één dag sessies leren geven om bij een ander (of jezelf) ontspanning te creëren en iemand de mogelijkheid te bieden zijn hoofd leeg te maken? Leren hoe je ervoor kunt zorgen dat ze stress kunnen verminderen?
Deze cursus leert het je! Je ontvangt je eigen handleiding en een officieel certificaat van Access Consciousness®.

Schrijf jezelf in voor de cursus onderaan deze pagina.
P.s. Ook erg leuk om je kind mee te nemen, zij mogen gratis de sessies leren geven en zijn er super goed in!

Investering

1e deelname: EUR 300,00 (als je de class voor het eerst volgt)
2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze class hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00
Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. Ook kinderen zijn van harte welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

Opzet van de cursus

De Access Bars™ class duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

Je leert alles over waar je de Access Bars™ op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies. Je kunt met de techniek het hoofd leegmaken bij anderen en leert hoe je het bij jezelf kunt toepassen.

Je krijgt uitleg over Access Consciousness® en de clearingstatement plus we kijken samen naar een video van Gary Douglas en dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness®) waarin zij basis uitleg geven. We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je het goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de class. 

Je ontvangt aan het begin van de dag een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Deze informatie heb je dan altijd beschikbaar om zelf nog eens na te lezen en om zelf voortaan sessies te kunnen geven.

Verder is het vooral de bedoeling om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan en om te ontvangen & te genieten!

Schrijf jezelf in

Lees hier de Privacyverklaring

Extra informatie

Op de website van Access Consciousness® en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de Access Bars™.