Foto Bars cursus

Ontspanning creëren en zorgen dat iemand zijn hoofd leeg kan maken

Wil jij in één dag sessies leren geven om bij een ander (of jezelf) ontspanning te creëren en iemand de mogelijkheid te bieden zijn hoofd leeg te maken? Leren hoe je ervoor kunt zorgen dat ze stress kunnen verminderen?
Deze cursus leert het je! Je ontvangt je eigen handleiding en een officieel certificaat van Access Consciousness®.

Schrijf jezelf in voor de cursus onderaan deze pagina.
P.s. Ook erg leuk om je kind mee te nemen, zij mogen gratis de sessies leren geven en zijn er super goed in!

Investering

1e deelname: EUR 300,00 (als je de class voor het eerst volgt)
2e deelname: EUR 150,00 (als je al vaker deze class hebt gevolgd)

Deelname kind 16/17 jaar: EUR 150,00
Deelname kind <16 jaar: EUR 0,00 (als degene meekomt met betalende volwassene)

Voorwaarden

Er zijn geen voorwaarden, iedereen mag zich inschrijven. Ook kinderen zijn van harte welkom! Mijn jongste deelnemer tot nu toe was 7 jaar.

Opzet van de cursus

De Access Bars® class duurt 1 dag (9.30 tot ca. 17.30 uur).

Je leert alles over waar je de Access Bars® op het hoofd kunt vinden, hoe de posities van de handen zijn, en je geeft 2 sessies en ontvangt 2 sessies. De techniek leert je hoe je het hoofd kunt leegmaken bij anderen en je leert hoe je het bij jezelf kunt toepassen.

Tijdens de cursus ontdek je naast de techniek ook een aantal super fijne tools, ontdekt waar Access Consciousness® zich mee bezig houdt. Ze zijn perfect in je dagelijkse leven toe te passen.
Een van de tools die je leert is de clearingstatement en we bekijken samen een video waarin Gary Douglas aan dr. Dain Heer (grondleggers van Access Consciousness®) een sessie geeft en waarin zij basis uitleg geven.
We gaan vrij snel in tweetallen aan de slag, door te doen, ga je de techniek goed onder de knie krijgen en wordt alles duidelijk. Alle vragen die naar boven komen, kunnen tijdens de dag worden gesteld en na afloop van de cursus. 

Aan het begin van de dag ontvang je een duidelijke en uitgebreide handleiding en een headchart waarop alle energiepunten nauwkeurig aangeduid worden. Die zijn voor jou om mee naar huis te nemen, zodat je de informatie altijd beschikbaar hebt en het zelf nog eens op je gemak na kunt lezen. Genoeg informatie om vooruit te kunnen en zelf voortaan sessies te kunnen geven. En Patricia blijft beschikbaar voor vragen.

Het is vooral fijn om alle informatie en ervaringen met een open blik te ondergaan en om te ontvangen, te genieten & plezier te hebben!

Schrijf jezelf in

Lees hier de Privacyverklaring

Extra informatie

Op de website van Access Consciousness® en op de Bars® website kun je nog veel meer informatie vinden over de techniek.