Afspraak alternatieve therapie

Natuurgeneeskunde of coaching bij lichamelijke of emotionele klachten

“Wat goed dat je interesse hebt om een afspraak in te plannen. Ik raad je aan om eerst voor jezelf te beslissen wat je prettig vindt. Wil je begeleid worden in de vorm van natuurgeneeskunde of vooral pratend (coaching)? Natuurgeneeskunde én coaching kunnen je beide ondersteunen bij het verminderen van lichamelijke of emotionele klachten.

Kies onderaan de pagina als je dat prettig vindt zelf een datum en tijd uit in de agenda. Daarna geef je aan wat voor afspraak je wilt. Mij bellen om een afspraak in te plannen kan via telefoonnummer 06-14760540.”

Liefdevolle groet,
Patricia

Natuurgeneeskunde

Als je voor natuurgeneeskunde kiest plan je een intakegesprek bij me in. Daarin starten we met letterlijk meten hoe je ervoor staat. Het wijst vaak al aan waar het door komt dat je lichamelijke of emotionele klachten hebt.
In de Traditionele Chinese Medische wereld is het volledig geaccepteerd en normaal om jezelf te zien als een energiesysteem. Dat systeem kan ontregeld raken, wat meetbaar is. Zo ontdekken we via een meting meteen oorzaken. Bijvoorbeeld hoe het komt dat je te maken hebt met lichamelijke klachten, moeheid, onbegrip. Misschien begrijp je jezelf niet meer of ben je de ‘grip’ op je leven kwijtgeraakt zijn. Daarin begeleid ik veel klanten. Voornamelijk vrouwen.

Naast een intakegesprek kun je ook een afspraak inplannen voor o.a. lichamelijke klachten, ontspanning of voor het aanpakken van belemmerende overtuigingen.

Coaching

Wanneer je voor coaching wilt kiezen, plan je eerst een kennismakingsgesprek bij me in. Tijdens deze kennismaking bespreken we je huidige situatie, zodat ik een beeld kan vormen. Ondertussen kun jij ontdekken wie ik ben. En ik kijk hoe mijn coaching aan kan sluiten bij wat je wilt. Bijvoorbeeld een stuk verbetering van je emotionele klachten of je uitdagingen in het leven. Waar je graag verandering in je leven wilt creëren. Aan het einde van je afspraak geef ik je advies en weet je alvast wie ik ben. Als het goed voor je voelt om samen aan de slag te gaan, plannen we een eerste afspraak van een coachingstraject in. Een traject duurt 4-6 maanden. Je kunt bij een volledig traject ook tussen afspraken door contact met mij kunt hebben.

Mogelijkheden

Een traject met ondersteuning via natuurgeneeskunde of coaching is bij mij mogelijk en helpt je goed vooruit. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om af en toe of zelfs eenmalig een afspraak in te plannen. Hieronder kun je meer informatie lezen.

Klik op de optie voor meer informatie.

Natuurgeneeskunde

Intakegesprek

De intake is de eerste afspraak voor natuurgeneeskunde. We starten met het bespreken van je klachten/uitdagingen en letterlijk het meten van de energie in/rond je lichaam. Deze meting geeft veel informatie over oorzaken van emotionele klachten, lichamelijke klachten en vragen/uitdagingen waar je tegenaan loopt. Tijdens de eerste afspraak stellen we een behandelplan op en ontvang je een eerste behandeling.

Lichamelijke klachten

Als je lichamelijke klachten hebt die je af en toe aan wilt pakken kun je los een consult aanvragen. Bijvoorbeeld:

Healing

Lichaamsproces / bindweefseltherapie

Nek-rug-schouder behandeling

Overtuigingen aanpakken / stress of trauma verzachten

Als je weet dat bepaalde overtuigingen, stress of een trauma je beperken kun je kiezen voor:

PSYCH-K® sessie

PSYCH-K® kernovertuigingensessie

Access Consciousness

Access Bars®: ontspannen, hoofd leegmaken en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access Bodyprocess: lichaamsproces, ontspannen, lichamelijke klachten verminderen en overtuigingen opruimen om meer ruimte te creëren

Access ESSE®: de manuele therapie waarbij je lichaam mij stuurt in waar het energie wil ontvangen om lichamelijke klachten te verminderen

Access Facelift: gezichtsproces, ontspannen, lijntjes en rimpels verzachten, een stralende frisse blik en overtuigingen opruimen over je uiterlijk

Access Bars® cursus: leer in 1 dag de Access Bars® sessies geven

Access Facelift cursus: leer in 1 dag de Access Facelift sessies geven

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Coaching: via mijn coaching gaan we vooral pratend naar je situatie en wensen kijken. Per sessie kijken we wat passende handvatten zijn en gaan we op zoek naar inzichten die je vooruit helpen.

Online begeleiding: als je niet in de omgeving van Eindhoven woont of liever via videocontact ondersteund wilt worden is online begeleiding de passende vorm van coaching.

Combitraject

Als je beide vormen interessant vindt, kan ik een combitraject voorstellen. Bel me via 06-14760540 voor meer informatie.

De werkwijze

Afspraak inplannen

Plan zelf je afspraak in via het systeem hieronder. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.