Afspraak alternatieve therapie

Plan je afspraak voor alternatieve therapie of coaching

“Wat goed dat je interesse hebt om een afspraak in te plannen.
Ik raad je aan om eerst voor jezelf te beslissen of je begeleid wilt worden in de vorm van alternatieve therapie of vooral wilt praten (coaching).

Kies onderaan de pagina zelf een datum en tijd uit in de agenda. Daarna geef je aan wat voor afspraak je wilt.”

Energieke groet,
Patricia

Alternatieve therapie

Als je voor alternatieve therapie kiest plan je een intakegesprek bij me in, waarin we starten met letterlijk meten hoe je ervoor staat. Zo ontdekken we meteen hoe het komt dat je bijvoorbeeld te maken hebt met lichamelijke klachten, onbegrip, jezelf niet meer begrijpen of de ‘grip’ op je leven kwijtgeraakt zijn.

Naast een intakegesprek kun je ook een afspraak inplannen voor o.a. lichamelijke klachten, ontspanning of voor het aanpakken van belemmerende overtuigingen.

Coaching

Als je voor coaching kiest plan je een gratis kennismakingsgesprek bij me in. Tijdens je kennismaking bespreken we je huidige situatie en waar je graag verandering in je leven wilt creëren. Aan het einde van je afspraak geef ik je advies en weet je alvast wie ik ben. Als het goed voor je voelt om samen aan de slag te gaan, plannen we een eerste afspraak van een coachingstraject in. Een traject duurt 4-6 maanden.

Wat kun je kiezen

(klik op de optie voor meer informatie)

Alternatieve therapie

Intakegesprek

De intake is de eerste afspraak voor alternatieve therapie. We starten met het bespreken van je klachten/uitdagingen en letterlijk het meten van de energie in/rond je lichaam. Deze meting geeft veel informatie over oorzaken van emotionele klachten, lichamelijke klachten en vragen/uitdagingen waar je tegenaan loopt. Tijdens de eerste afspraak stellen we een behandelplan op en ontvang je een eerste behandeling.

Lichamelijke klachten

Als je lichamelijke klachten hebt die je af en toe aan wilt pakken kun je los een consult aanvragen. Bijvoorbeeld:

Healing

Lichaamsproces / bindweefseltherapie

Nek-rug-schouder behandeling

Overtuigingen aanpakken / stress of trauma verzachten

Als je weet dat bepaalde overtuigingen, stress of een trauma je beperken kun je kiezen voor:

PSYCH-K® sessie

PSYCH-K® kernovertuigingensessie

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Afspraak inplannen

Plan zelf je afspraak in via het systeem hieronder. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.