Foto groen blad

Body Processen van Access Consciousness

Bij ongemak, lichamelijke klachten en ter ontspanning

In het kort

Wist jij dat je overtuigingen vastzet in je lichaam? Dat het er energetisch voor zorgt dat je cellen van vorm veranderen? Dat je daar lichamelijke ongemakken van kunt krijgen en dat je er zelfs ziek van kan worden?

De lichaamsprocessen (behandelingen het fysieke lichaam) die je bij mij kunt aanvragen, zijn energetische behandelingen van het lichaam. De technieken die ik tijdens je afspraak gebruik komen vanuit Access Consciousness.

Steeds als je naar de praktijk komt voor een afspraak kijk ik wat jij en je lichaam nodig hebben. Vanuit wat je omschrijft én wat ik kan waarnemen.

Duur: ongeveer 60 minuten

Investering: EUR 85

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring

Werking & resultaat

Hoe het werkt

De lichaamsprocessen nodigen je uit om anders naar je lichaam te kijken en het anders te gaan ervaren.

Door punten op het lichaam aan te raken wordt er een proces op gang gebracht in je lichaam. Dat proces zorgt ervoor dat je jezelf losmaakt van bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen die lichamelijke klachten veroorzaken. Tegelijkertijd kun je ontspanning ervaren terwijl je op de behandeltafel ligt (aangekleed).

Je kunt met de lichaamsprocessen onder andere positief effect creëren rond:

Resultaat

Je lichaam krijgt meer gemak en laat uitingen van vastgezette overtuigingen los. Zo kun je gericht op lichamelijke klachten samenwerken om resultaat te behalen.

Het is net als bij fysiotherapie aan te raden meerdere sessies te ondergaan.

Immuunsysteem boost

Heb je behoefte aan een Immuunsysteem Boost? Bijvoorbeeld in de winterperiode om je sterker te maken rond griep en verkoudheid? Of na een ziekteperiode?

Hier is een speciale versie van een lichaamsproces mogelijk genaamd MTVSS. Het is een oppepper en versterker van het immuunsysteem. Een algemene stimulans van het immuunsysteem. Het kan ook ingezet worden als het immuunsysteem niet goed meer functioneert, vooral wanneer het beenmerg betreft.

Een afspraak voor bindweefsel therapie kan ook een aanrader zijn.

Plan een Immuunsysteem Boost in en ontvang 2 sessies van 30 minuten.

Plan zelf een afspraak in

Kijk in de agenda welke dagen en tijden beschikbaar zijn en plan zelf je afspraak in.