Foto vrouw - blad

Ontspannende gezichtsbehandeling

In het kort

Deze gezichtsbehandeling van Access Consciousness werkt via een zachte aanraking. Het is een behandeling die super fijn is als ontspanning, een soort gezichtsmassage.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op de behandeltafel (gekleed) en ontvang je deze energetische behandeling op decolleté, hals, gezicht en schedel. Het bijzondere is vooral dat door de energie die we op gang brengen je lijntjes en littekens verzachten, je heerlijk kunt ontspannen én je een stralendere blik hebt na de sessie.

Duur: ca. 60 minuten per afspraak

Investering: EUR 85

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring

Werking & resultaat

Hoe het werkt?

Het is géén chirurgische ingreep al heet de behandeling officieel een Access Facelift. Deze gezichtsbehandeling is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat energie in je lijf en gezicht wordt geactiveerd die nodig is om je lichaam op te schonen (ook de organen, zie foto) en tekenen van veroudering terug te draaien. Het duurt ongeveer een uur en je ligt voor de behandeling gekleed op een behandeltafel.

Er is geen aangeraden aantal sessies te benoemen, het is net als met naar de sportschool gaan. Hoe vaker je het ontvangt, hoe meer je je goed blijft voelen en er goed uit zult zien. Het voelt verjongend voor je gezicht én je lichaam.

Resultaten die teruggegeven zijn na het gezichtsproces

  • een stralender gezicht
  • bestaande lijntjes en littekens worden verzacht
  • verbetering van glans en stralen van de huid
  • verbetering van helderheid van de ogen
  • verbeterde haarglans
  • verruimend op bijholtes / -neusholtes
  • lifting van borsten en billen
  • verbetering van het energie niveau
  • verhoogde ontspanning

Het pakt energetisch je overtuigingen aan die je hebt over je lichaam en overtuigingen die te maken hebben met ouder worden. Het zorgt ervoor dat je lichaam beter gebruik kan maken van het zelfgenezend vermogen dat het bezit.

Waarmee het gezicht verband houdt

Doordat tijdens een behandeling met energie op het gezicht wordt gewerkt (handen worden trouwens steeds meerdere minuten stilgehouden) kan het ook positief effect hebben op de rest van je lichaam. Hieronder zie je met welke organen het gezicht verband houdt.

gezichtsbehandeling

Videomateriaal

Folder

Als je meer wilt lezen, kun je hier de folder van Access Consciousness downloaden.