Verzacht lijntjes en littekens in het gezicht

Foto roos

In het kort

Access Facelift® is een gezichtsbehandeling die werkt via energie. De energie van de ontvangers zelfs, dus geen apparatuur waarop je wordt aangesloten.

Tijdens de sessie lig je ontspannen op de behandeltafel en ontvang je deze energetische behandeling op decolleté, hals, gezicht en schedel. Het bijzondere is vooral dat je lijntjes en littekens verzachten, je heerlijk kunt ontspannen én je een stralendere blik hebt na de sessie.

Duur: ca. 60 minuten
Investering: EUR 80,00

This process is for anyone interested in looking and feeling more energetic and youthful. The Access Facelift also can contribute to overall healing, wellbeing and ease in the body.

Gary Douglas (founder Access Consciousness®)

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door de aanraking van hals, gezicht en hoofd met energie gewerkt.

Werking & resultaat

Hoe het werkt?

Het is géén chirurgische ingreep en de behandeling en is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat energie in je lijf en gezicht wordt geactiveerd die nodig is om je lichaam op te schonen (ook de organen, zie foto) en tekenen van veroudering terug te draaien. De behandeling duurt ongeveer een uur en je ligt voor de behandeling aangekleed op een behandeltafel.

Er is geen aangeraden aantal sessies te benoemen, het is net als met naar de sportschool gaan. Hoe vaker je het ontvangt, hoe meer je je goed blijft voelen en er goed uit zult zien. Het voelt verjongend voor je gezicht én je lichaam.

Resultaten die teruggegeven zijn na Access Facelift®

  • een stralender gezicht
  • bestaande lijntjes en littekens worden verzacht
  • verbetering van glans en stralen van de huid
  • verbetering van helderheid van de ogen
  • verbeterde haarglans
  • verruimend op bijholtes / -neusholtes
  • lifting van borsten en billen
  • verbetering van het energie niveau
  • verhoogde ontspanning

Het pakt energetisch je overtuigingen aan die je hebt over je lichaam en overtuigingen die te maken hebben met ouder worden. Het zorgt ervoor dat je lichaam beter gebruik kan maken van het zelfgenezend vermogen dat het bezit.

Foto energetic facelift effect op organen

Vraag je sessie aan

Download hier de folder over Access Facelift®