Foto: Flashback fotografie

Je hoofd leegmaken via zachte aanraking

P.s. wist je dat ik je deze techniek kan leren in een ééndaagse cursus?

In het kort

Loop je tegen stress aan? Wil je beter kunnen slapen? Heb je last van onrust? Word je gek van je volle hoofd? Wil je meer overzicht hebben? Dan is een Bars® sessie een echte aanrader!

Een Bars® sessie maakt gebruik van de 32 punten en bied je de kans om alles los te laten, zoals problemen rond slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, trauma, stress en zo veel meer.

Duur: ca. 60 minuten
Investering: EUR 80,00

Via de 32 punten (die Bars heten) op je hoofd kun je, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert in je leven. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen.

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door eerst de energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Patricia raakt de Bars punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Zo wordt overbodig geworden informatie verwijderd én aan de vuilniswagen meegegeven.
Ideaal bij gevoel van stress, een vol hoofd of onrust.

Er zijn veel positieve resultaten bekend bij mensen (ook kinderen) met angst, depressie, post traumatisch stress syndroom, slaapproblemen, ADHD, ADD, autisme en dergelijke.

Werking, resultaat & recensie

Hoe het werkt?

Als je je hoofd met een computer zou vergelijken, zorgt Access Bars® ervoor dat je oude bestanden verwijdert van je harde schijf. Je zet wat je niet meer nodig hebt bij het afval én geeft het bovendien mee aan de vuilniswagen.

Resultaat?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een fijne massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Mijn eigen kinderen zijn fan van de sessies en vragen heel regelmatig of ik ze een sessie geef voor meer gemak of voor betere concentratie bij toetsen op school.

Het kan energetisch meer dan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomst met het barspunt dat in je sessie wordt aangeraakt. Het is een enorm zorgzame en ontspannende sessie waarmee je binnen jou leven alle aspecten losmaakt waarin je op dat moment bereid bent te veranderen.

Feiten over Bars®

Als je het interessant vindt om extra informatie en feiten te lezen kun je hier de Engelse Fact Sheet (folder) over de Bars® downloaden.

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring