Wat is een Bars sessie?

Ben je benieuwd wat een Access Bars sessie is en hoe het werkt / wat het doet? Je leest het op deze pagina. Verderop kun je zelfs een video over Bars bekijken.

(de volledige naam is Access Consciousness Bars® sessie)

Access Bars sessie

In het kort

Een Bars® punt vind je op je hoofd. Elk punt is zo groot als een Euromunt. Door de punten licht aan te raken kan ik je een hele Bars® sessie geven.

Loop je bijvoorbeeld tegen stress aan? Wil je beter kunnen slapen? Heb je last van onrust? Word je gek van je volle hoofd? Wil je meer overzicht hebben? Kun je je slecht concentreren? Dan is een Access Bars® sessie een echte aanrader!

Wat is een Bars sessie? Tijdens de sessie worden 32 punten (genaamd ‘de Bars®‘) gebruikt die zich op je hoofd bevinden. Het bied je de kans om alles los te laten dat je niet meer dient, zoals problemen rond slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, trauma, stress en zo veel meer.

Via zachte aanraking van de Bars® kun je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert in je leven. De punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen.

Tijdens de Bars® sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door eerst de energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Patricia raakt de punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Zo wordt overbodig geworden informatie verwijderd én aan de vuilniswagen meegegeven.
Ideaal bij gevoel van stress, een vol hoofd of onrust.

Er zijn veel positieve resultaten bekend bij mensen (ook kinderen) met angst, depressie, post traumatisch stress syndroom, slaapproblemen, onrust, concentratieproblemen, ADHD, ADD, autisme en dergelijke.

Access Bars® sessie inplannen

Via het boekingssysteem Calendly kun je zien wanneer je bij Patricia terecht kunt voor een afspraak.
Kies simpelweg een datum en tijd en laat daarna weten dat je een Access Bars sessie wilt.

Duur: ca. 60-75 minuten
Investering: EUR 100

Werking & resultaat

Hoe een Access Bars® sessie werkt?

Als je je hoofd met een computer zou vergelijken, zorgt een Access Bars sessie ervoor dat je oude bestanden verwijdert van je harde schijf. Je zet wat je niet meer nodig hebt bij het afval én geeft het bovendien mee aan de vuilniswagen.

Resultaat?

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een fijne massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. Mijn eigen kinderen zijn fan van de sessies en vragen heel regelmatig of ik ze een sessie geef voor meer gemak of voor betere concentratie bij toetsen op school.

Het kan energetisch meer dan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomst met het barspunt dat in je sessie wordt aangeraakt. Het is een enorm zorgzame en ontspannende sessie waarmee je binnen jou leven alle aspecten losmaakt waarin je op dat moment bereid bent te veranderen.

Feiten over Access Bars®

Als je het interessant vindt om extra informatie en feiten te lezen kun je hier de Engelse Fact Sheet (folder) over de Bars® downloaden.

Video’s over Access Bars®

Lees nog meer op de website van Access Consciousness.