Verminder stress, ongemak en pijnklachten en relax

Access Consciousness is een Amerikaanse organisatie die door Gary Douglas is opgericht begin jaren 90. Hij heeft veel energetische healing technieken en tools ontdekt / gecreëerd die meer gemak, plezier en ruimte in je lichaam en leven kunnen creëren. In de afgelopen jaren heb ik, Patricia van Gerwen (energetisch natuurgeneeskundige), meerdere van deze technieken en tools geleerd en mag deze in mijn praktijk gebruiken om voor jou meer gemak, plezier en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren.

Een Access Consciousness sessie is los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. De sessies hebben elk een ontspannend effect terwijl je op de behandeltafel ligt (altijd met kleding aan).

Access Consciousness behandeling

De keuzes

Het type sessie wordt steeds vanzelf bij mij duidelijk voordat we starten. Door naar jou te luisteren weet ik welke techniek het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken. Bijvoorbeeld ontspanning, een behandeling op bindweefselniveau of een boost geven aan je immuunsysteem.

In de praktijk mogelijk

De Access Consciousness sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.

Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.
Investering: EUR 85,00

Recensies

Na de diagnose borstkanker ben ik bij Patricia terechtgekomen. Na haar sessies zijn mijn fysieke klachten aanzienlijk afgenomen. Mijn rugklachten zijn verminderd waardoor ik weer volop kan hardlopen. Ook de rust die werd gecreëerd tijdens de sessies, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Voel me weer helemaal happy. Dankjewel Patricia!

Jolanda
Bars®, lichaamsproces

De pijn in mijn schouder en nek zijn nog steeds weg en ik heb sinds 1 maand eindelijk lekker geslapen!

Foto Selena Ardelean
Selena Ardelean
Lichaamsproces

Het was net alsof je mijn lichaam aan het lezen was en steeds een bladzijde van het boek omsloeg als je weer verder ging naar een andere plek op mijn lijf. Heel fijn en ontspannend. Ik heb echt genoten.

Foto groene bladerenac
D.M.
ESSE

Patricia wist dat ik last van mijn buik had en stelde een ESSE behandeling voor. Op een gegeven moment behandelde ze ook mijn heup, heel bijzonder. Ze wist niet dat ik eens in de paar maanden last krijg van mijn heup tijdens mijn cyclus, maar sindsdien heb ik er veel minder vaak last van. Ze volgde gewoon mijn lichaam.

water splash in close up photography
M. K.
ESSE

Wat een genot om hier te zijn, een professionele aanpak waar je op je gemak wordt gesteld en alle tijd voor je wordt genomen. Bedankt voor deze zeer effectieve aanpak. Het voelt goed!

Foto bloemen
Natascha
Bars®

Ik had niet durven hopen dat het zo fijn zou zijn. Het was zelfs meer ontspannend dan wanneer ik slaap, vanaf het moment dat de sessie begon tot het einde.

Anoniem
Bars®

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring.

Plan zelf een datum

Als je zelf een datum wilt zoeken, kan dat via deze agenda. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.