Foto bloem

Verminder stress, ongemak en pijnklachten en relax

Access Consciousness is een organisatie die door Gary Douglas is opgericht begin jaren 90. Hij heeft veel technieken en tools ontdekt / gecreëerd die meer gemak, plezier en ruimte in je lichaam en leven kunnen creëren. In de afgelopen jaren heb ik , Patricia van Gerwen (energetisch coach), meerdere van deze technieken en tools geleerd en mag deze in mijn praktijk gebruiken om voor jou meer gemak, plezier en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren.

Een Access Consciousness sessie is los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Vraag eventueel naar het tarief voor een strippenkaart of abonnement (bel 0614760540). Ik verminder je stress, het ongemak en pijnklachten, maar het is vaak dat je nog veel meer via de sessies creëert. Ze hebben sowieso allemaal een ontspannend effect terwijl je op de behandeltafel ligt (altijd met kleding aan).

Het type sessie wordt steeds vanzelf duidelijk voordat we starten. Door naar jou te luisteren weet ik welke techniek het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken.

De sessies laten je zien dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. Het laat je zien dat pijnklachten in sommige gevallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat je lichaam heel veel kan herstellen als je samenwerkt op celniveau.

Bars®

Maak je hoofd leeg via zachte aanraking van 32 punten en ontspan je. Creëer meer ease, joy en ruimte.

Lichaamsproces

Ontdoe je lichaam van klachten en geef het meer gemak en ontspanning. Tot op bindweefsel– en molecuulniveau.

Gezichtsproces

Verzacht zichtbaar je rimpels, littekens of lijntjes op een natuurlijke manier. Geeft ontspanning via het gezicht.

ESSE

Ontdek hoe lichamelijke klachten op bindweefselniveau verzachten via de signalen van je lichaam.

In de praktijk mogelijk

De Access Consciousness sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.

Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs

Bekijk hier de tarieven.
Je betaalt aan het einde van de sessie via PIN.

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring.

Plan zelf een datum

Als je zelf een datum wilt zoeken, kan dat via deze agenda. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.