Access Consciousness® energetic flow (Bars®, Body Process®, ESSE®, Facelift®)

Verminder stress, ongemak en pijnklachten op een zachte manier

Access Consciousness® is een organisatie die door Gary Douglas is opgericht begin jaren 90. Hij heeft veel technieken en tools ontdekt / gecreëerd die meer gemak, plezier en ruimte in je leven kunnen creëren. In de afgelopen jaren heb ik , Patricia van Gerwen, meerdere technieken en tools geleerd en mag deze in mijn praktijk gebruiken om voor jou meer gemak, plezier en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren.

Door met mij te bellen kan ik je laten weten welke soort sessie passend is bij de behoefte die je op dat moment hebt. Als je Access Consciousness® sessies kent, kun je natuurlijk ook zelf kiezen.

Alle Access Consciousness® sessies zijn los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Vraag eventueel naar het tarief voor een strippenkaart of abonnement (bel 0614760540). Ik verminder je stress, het ongemak en pijnklachten, maar nog veel meer via de sessies.

Ieder type sessie heeft een ander effect, en verschillende type sessies kunnen met elkaar afgewisseld worden

Wat ik zelf heel krachtig vind aan de sessies is dat ze op bewustzijnsniveau en rond overtuigingen mooie veranderingen creëren, zonder dat je zelf hoeft te begrijpen wat er gebeurt.

De sessies laten je zien dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door pijnen heen hoeft. Het laat je zien dat pijnklachten in sommige gevallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat je lichaam heel veel kan herstellen als je samenwerkt op celniveau.

Vraag een afspraak bij mij (Patricia van Gerwen, energetisch coach) aan.
Ik luister naar jouw situatie en behoefte en kijk wat ik waar kan nemen voorbij aan jouw woorden. Ik geef je advies welke sessie het beste aansluit bij je wensen. Als je zelf een keuze hebt gemaakt, kijken we samen of dat de best passende is voor dat moment.

Bars®

Maak je hoofd leeg via zachte aanraking van 32 punten en ontspan je.

Body process®

Ontdoe je lichaam van klachten en geef het meer gemak en ontspanning.

ESSE®

Maak via ESSE de verharde lijm in je lichaam weer meer vloeibaar.

Facelift®

Verzacht rimpels en lijntjes zonder injecties. Ontspanning via het gezicht.

In de praktijk mogelijk

De Access Consciousness® sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.

Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs

Iedere Access Consciousness® sessie is EUR 80,00 incl. btw.
Je betaalt aan het einde van de sessie via PIN.

Vraag je sessie aan