Verminder stress, ongemak en pijnklachten en relax

Access Consciousness is een organisatie die door Gary Douglas is opgericht begin jaren 90. Hij heeft veel technieken en tools ontdekt / gecreëerd die meer gemak, plezier en ruimte in je lichaam en leven kunnen creëren. In de afgelopen jaren heb ik, Patricia van Gerwen (energetisch coach), meerdere van deze technieken en tools geleerd en mag deze in mijn praktijk gebruiken om voor jou meer gemak, plezier en ruimte in je hoofd, lichaam en leven te creëren.

Een Access Consciousness sessie is los in te plannen, waar het goed is om te weten dat een reeks van sessies een mooier effect heeft. Vraag eventueel naar het tarief voor een strippenkaart of abonnement (bel 0614760540). Ik verminder je stress, het ongemak en pijnklachten, maar het is vaak dat je nog veel meer via de sessies creëert. Ze hebben sowieso allemaal een ontspannend effect terwijl je op de behandeltafel ligt (altijd met kleding aan).

Access Consciousness behandeling

Access Consciousness sessie kiezen

Het type sessie wordt steeds vanzelf duidelijk voordat we starten. Door naar jou te luisteren weet ik welke techniek het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken. Bijvoorbeeld ontspanning, een behandeling op bindweefselniveau of een boost geven aan je immuunsysteem.

De sessies laten je zien dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. Het laat je zien dat pijnklachten in sommige gevallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat je lichaam heel veel kan herstellen als je samenwerkt op celniveau.

Als je zelf interesse hebt om een eigen keuze te maken kun je hiernder meer lezen over de Access Consciousness sessies die ik aanbied.

Access Bars®

Maak je hoofd leeg via zachte aanraking van 32 punten en ontspan je. Creëer meer ease, joy en ruimte.

Access ESSE

De signalen van je lichaam worden gevolgd om tot op bindweefselniveau je klachten te verachten.

Access Lichaamsproces

Ontdoe je lichaam van klachten, geef het betere weerstand en meer gemak. Ontspannend en helend.

Betere weerstand

In de praktijk mogelijk

De Access Consciousness sessies zijn alleen in de praktijk mogelijk. Bij deze sessies is het belangrijk dat je lijfelijk de energie van de sessie ontvangt.

Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.
Aan het einde van de sessie betaal je via pinbetaling. De kosten zijn EUR 85,00 incl. BTW.

Recensies

Na de diagnose borstkanker ben ik bij Patricia terechtgekomen. Na haar sessies zijn mijn fysieke klachten aanzienlijk afgenomen. Mijn rugklachten zijn verminderd waardoor ik weer volop kan hardlopen. Ook de rust die werd gecreëerd tijdens de sessies, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Voel me weer helemaal happy. Dankjewel Patricia!

Jolanda
Bars®, lichaamsproces

De pijn in mijn schouder en nek zijn nog steeds weg en ik heb sinds 1 maand eindelijk lekker geslapen!

Foto Selena Ardelean
Selena Ardelean
Lichaamsproces

Het was net alsof je mijn lichaam aan het lezen was en steeds een bladzijde van het boek omsloeg als je weer verder ging naar een andere plek op mijn lijf. Heel fijn en ontspannend. Ik heb echt genoten.

Foto groene bladerenac
D.M.
ESSE

Patricia wist dat ik last van mijn buik had en stelde een ESSE behandeling voor. Op een gegeven moment behandelde ze ook mijn heup, heel bijzonder. Ze wist niet dat ik eens in de paar maanden last krijg van mijn heup tijdens mijn cyclus, maar sindsdien heb ik er veel minder vaak last van. Ze volgde gewoon mijn lichaam.

water splash in close up photography
M. K.
ESSE

Wat een genot om hier te zijn, een professionele aanpak waar je op je gemak wordt gesteld en alle tijd voor je wordt genomen. Bedankt voor deze zeer effectieve aanpak. Het voelt goed!

Foto bloemen
Natascha
Bars®

Ik had niet durven hopen dat het zo fijn zou zijn. Het was zelfs meer ontspannend dan wanneer ik slaap, vanaf het moment dat de sessie begon tot het einde.

Anoniem
Bars®

Vraag je sessie aan

Lees hier de privacyverklaring.

Plan zelf een datum

Als je zelf een datum wilt zoeken, kan dat via deze agenda. Kies eerst een datum en tijd. Daarna kun je aangeven wat voor afspraak je wilt.