Access Bars sessie

Wat is een Bars sessie?

Ben je benieuwd wat een Access Bars sessie is en hoe het werkt / wat het doet? Je leest het op deze pagina. Verderop kun je zelfs een video over Bars bekijken.

(de volledige naam is Access Consciousness Bars® sessie)

In het kort

Een Bars® punt vind je op je hoofd. Elk punt is zo groot als een Euromunt. Door de punten licht aan te raken kan ik je een hele Bars® sessie geven.

Waarvoor?
Loop je bijvoorbeeld tegen stress aan? Wil je beter kunnen slapen? Heb je last van onrust? Word je gek van je volle hoofd? Wil je meer overzicht hebben? Kun je je slecht concentreren? Dan is een Access Bars® sessie een echte aanrader!

Wat is een Bars sessie? Tijdens de sessie worden 32 punten (genaamd ‘de Bars®‘) gebruikt die zich op je hoofd bevinden. Het bied je de kans om alles los te laten dat je niet meer dient, zoals problemen rond slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, trauma, stress en zo veel meer.

Hoe verloopt een Bars sessie?

Via zachte aanraking van de Bars® punten kun je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert in je leven. De punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen.

Tijdens de Bars® sessie lig je met je kleding aan op een behandeltafel en wordt door eerst de energie van je eigen lichaam op gang gebracht. Patricia raakt de punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Per handpositie houdt ze haar handen een aantal minuten stil. Via de aanraking wordt overbodig geworden informatie verwijderd én aan de vuilniswagen meegegeven.
Ideaal bij gevoel van stress, een vol hoofd of onrust.

Er zijn ook veel positieve resultaten bekend bij mensen (ook kinderen) met angst, depressie, post traumatisch stress syndroom, slaapproblemen, onrust, concentratieproblemen, ADHD, ADD, autisme en dergelijke.

Access Bars® sessie inplannen

Via het boekingssysteem Calendly kun je zien wanneer je bij Patricia terecht kunt voor een afspraak.
Kies simpelweg een datum en tijd en laat daarna weten dat je een Access Bars sessie wilt.

Duur: ca. 60-75 minuten
Investering: healing tarief

Lees extra informatie over Access Bars® op de volgende pagina. Inclusief informatie vanuit wetenschappelijk onderzoek en videomateriaal.