Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Als we de beweging van energie konden zien.
Als we het konden waarnemen met één van onze zintuigen.

Wat denk jij dat de natuur ons dan nog meer zou leren?

De natuur toont ons continu hoe we mogen bewegen in en door het leven. Met alle ups en down. Het donker naast het licht. De sterren schitteren magisch voor ons aan de donkere hemel terwijl we ze in het licht niet zien.

De maan laat ons zien hoeveel kracht het bezit om aan water te trekken door en en vloed te creëren.

De wind schudt aan onze bomen en soms zelfs aan huizen om ons te laten zien hoe krachtig het effect van een nieuwe wind in je leven blazen kan zijn.

Het vuur laat ons zien hoe belangrijk doseren is door warmte te geven en gezelligheid wanneer je het kleine waardeert, terwijl het alles verwoestend te keer kan gaan met een bulderende en rookcreërende vlammenzee.

Alle elementen, alle seizoenen, de wederkerigheid en de vergankelijkheid zijn aanwezig in de natuur, waar wij EEN mee zijn. We zijn niet aanwezig OP de aarde en IN de natuur. We zijn er onlosmakelijk mee verbinden: we ZIJN de natuur.

Neem de voorbeelden die de natuur ons geeft in je op en pas het toe in je leven. We leven maar een klein moment; de natuur ‘leeft’ al ontelbare jaren en gaat door nadat wij allang zijn vertrokken.

Welke leermeester wil jij omarmen?

Ik wens je een mooie dag.

Liefs,
Patricia

Aangeraden posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.