Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Wie je zelf bent. Wat je zelf bent. Wat in je zit. Wat als dat de basis zou zijn voor hoe je reageert op situaties? En dan bedoel ik niet hoe je onderbewustzijn zijn, je comfortzone, je reacties bepaalt.

Waar ik naartoe wil is een manier vinden die ervoor zorgt dat ik dichtbij mezelf blijf. Geen trucjes van anderen toepassen. Geen informatie opzoeken en onderzoeken hoe anderen het doen.

Wat ik wil is in mijzelf ontdekken hoe ik bij mijn innerlijke zachtheid en waarheid kan blijven. Mijn pure innerlijk weten.

Zoeken of ontdekken

Ga ik zoeken of ga ik vanuit vertrouwen ontdekken? Moet ik zoeken om te ontdekken? Daar heeft lang mijn focus op gelegen: op het zoeken naar antwoorden en manieren.
Ondertussen neem ik waar dat ik simpelweg mag ontvangen wat mijn manier is. Door ervoor open te staan. Het mag als een download in me opkomen wat mijn manier is.

Ik ontdekte al eerder dat mediteren niet mijn ding is. Net zoals elke dag een gebedje doen of buikspier oefeningen. Opzuigen wat zich om me heen aandient hoeft niet mijn drijfveer te zijn. Liever niet zelfs, het was lang genoeg het geval.

Een nieuwe draai

Van buiten naar binnen was wat voor mij de normale beweging was. Wat buiten mij gebeurde, stuurde mij. Een re-actief leven, omdat het zo aangeleerd was. Wat brengt het je? Als je altijd kijkt wat er om je heen gebeurt, wat anderen doen, wat anderen nodig hebben. Wanneer kom je dan aan jezelf toe? Wanneer kun je dan Zijn? Vanuit je pure kern? Zodat je kunt leven wat je in dit leven mag be-leven? Hoe kun je neerzetten en uitstralen wat jouw bijdrage is op zielsniveau als je geen tijd maakt voor wat er van binnenin naar buiten mag komen?

Nu mag ik leren van binnen naar buiten te leven, werken, reageren. De kern ben je zelf. Je bent onderdeel van alles. Je bent in verbinding. Boven alles ben je jezelf. Je eigen unieke ik.

Er is altijd genoeg te doen. Er is ook het een en ander om te laten. Wat ik wil is inzoomen op meer laten en naar binnen keren. Op een manier die ik zelf mag creëren. Geen diepe meditaties, mindfulness en gebedjes. Ik ga verbinden met mijn ziel op mijn manier. Zodat het goed en passend voelt. Anders haak ik af, dus geen trucjes van anderen proberen, maar in verbinding gaan met mijn eigen weten. Wat ik kan waarnemen dat mij mag helpen om te ‘inneren’. Om te kunnen blijven verbinden met mijn kern, los van wat er om mij heen gebeurt en ‘nodig’ is.

Mijn lichaam en mijn waarnemen gebruik ik als tool. Zij mogen mij informatie geven. Bijvoorbeeld door mijn lichaam te screenen kan ik ontdekken of ik spieren aanspan, of ik hoog in mijn ademhaling zit, of ik veel/weinig energie heb. En mijn lichaam is het ultieme communicatiemiddel tussen mij en mijn ziel. Ook bij mijn klanten laat ik het lichaam (hun en mijn lichaam) me informatie geven, vaak in de vorm van symboliek.

Ik ga aan de slag met Zijn, en hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wat zoek jij?

Waarnaar ben jij op zoek? Word jij blij van de manieren waarop anderen je laten zien dat je kunt ontspannen en leven? Werkt het voor jou? Of blijf je maar aan het zoeken naar die ene manier die wèl voor je werkt? Wat als je die manier zelf mag creëren? Wat als je mag stoppen met buiten jezelf zoeken? Want elk antwoord dat je nodig hebt, zit al in jou. In je innerlijk weten. Dat voor iedereen uniek is.

Ben jij benieuwd naar de antwoorden die in jou zitten? Neem dan contact met me op. Bel me of stuur een WhatsApp naar 0614760540.

Patricia van Gerwen

Aangeraden posts