Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Wat zou jij eigenlijk doen, wensen, ervaren als je minder stress had?

Voor mij ligt stress best wel eens op de loer. Hoe is dat voor jou?

Ik weet dat het een totaal andere beleving aan je dagen geeft. Je bent meer gespannen, sneller chagrijnig, verliest het overzicht en zo nog wel meer.

Stress beleving

𓄼 Stress is bepalend in hoe jij je dag beleeft. En dat is best naar. Want zeg nou zelf: daar zit je toch helemaal niet op te wachten? Je wil toch gewoon een beetje relaxt door het leven bewegen en kunnen genieten?

𓄼 Hard werken moeten we allemaal en stress komt bij iedereen voorbij. Zo zitten we biologisch in elkaar: als er druk ontstaat wordt je overlevingsmechanisme actief. Inclusief de bijbehorende hormonen.

Inzicht in energiegevers

Terug naar mijn vraag:

Wat zou jij eigenlijk doen, wensen, ervaren als je minder stress had?

Het antwoord is belangrijk. Deze laat je zien wat jouw flow (je normale staat van Zijn) is en waar je blij van wordt. En daar bovenop: bekijk wat jou voedende energie geeft en je optilt in plaats van omlaag haalt. Dingen die zo fijn zijn dat je dag niet meer stuk kan. Dan heb je veerkracht en hou je jezelf met meer gemak staande.

Zorg voor jezelf

𓄼 Investeer in jezelf door me-time, fijne mensen om je heen, werk waar je blij van wordt, ondersteuning als het nodig is en zet jezelf op nummer één.

Want als het voor jou moeilijk is om in je flow te blijven, kunnen er verstoringen in je energetische systeem sluipen. Als je stressoren en prikkels niet goed verwerkt, krijgt je last van je schouders, emoties, piekeren.

𓄼 Waar ik goed in ben is ondersteunen op dusdanige manier dat je leert hoe je in je kracht komt en blijft. Ik analyseer je uitdagingen of klachten. Ik geef je energetische behandelingen. Ik stel de juiste vragen. Ik deel kennis die je tot inzichten brengt. Zodat je op een holistische manier begeleid wordt. Daarmee creëer je jouw verandering vanuit dicht bij de kern.

𓂅 Heb jij behoefte aan verandering en ondersteuning? Stuur me een DM. Ik ben er voor jou.

Lieve groet,

Patricia

Aangeraden posts