Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Wat als

Wat als… Los van alles… Wat als jij los van alles kon kijken naar hetgeen waar je tegenaan loopt en vanuit dat punt kon kiezen. Zou je dan kiezen wat je nu kiest?

Wat als je in een andere tijd zou leven? In het verleden of in de toekomst?
Wat als je in een andere gezinssamenstelling zou leven?
Wat als je een man was in plaats van een vrouw? Of andersom?
Wat als je jong was in plaats van oud? Of andersom?

De belangrijkste vraag die ik je wil stellen is: waar maakt jouw hart een sprongetje van?

Mijn sprongetje

Ik word zelf super blij van de resultaten die ik met mijn klanten neer kan zetten. Dat ze bij mij in de praktijk komen, ik naar ze luister en naga waar eventueel signalen te ontdekken zijn die mijn klant nog niet heeft ontdekt. Samen kijken naar die signalen om een verandering te kunnen neerzetten die op een ander vlak een verschuiving nodig heeft dan mijn klant had gedacht. En dat juist DAT vlak de kern is van waar vandaan je een échte verandering op gang kunt brengen. Op dat soort momenten maakt mijn hart een sprongetje. Dan lijkt het alsof er haast sprake is van magie. Door het energetisch, mentaal, emotioneel en soms ook fysiek te bekijken kun je ook echt mooie veranderingen creëren.

Verlangen naar balans

Zo had ik eens een dame bij mijn in de praktijk die in anderhalf jaar tijd zoveel lichamelijke klachten had gehad en emotioneel zo heen en weer slingerde dat ze naar balans zocht. Ze plande bij mij een afspraak in en ik luisterde aandachtig naar haar verhaal. Daarna liet ik haar op de behandeltafel plaatsnemen en luisterde ik aandachtig naar wat haar lichaam mij wilde vertellen. Naar wat het lichaam wist dat het nodig had. Dat klinkt zweverig. Als je me kent weet je dat ik juist zo nuchter als iets ben.
Wat nodig was vanuit het lichaam was energie op een aantal plekken. Via energie toevoegen en energie weer laten stromen waar het stagneerde, creëerde ik met haar lichaam een mooi resultaat. Na slechts één behandeling!

Ze stuurde mij op mijn verzoek na een paar weken een update om me te laten weten hoe het na de behandeling met haar gaat. Om dan te horen dat ze zich weer een stuk beter voelde en weer goed in balans was bekomen is super. De behandeling ervaarde ze als prettig, in een rustige, veilige omgeving en een fijne sfeer. En ze gaf aan dat als het zo mocht zijn dat ze weer uit balans zou raken, ze zekr bij mij terug zou komen. Geweldig!

Een ander sprongetje

Als ik dan opnieuw – los van alles – ga kijken naar de vraag waar mijn hart een sprongetje van maakt, kom ik op heel iets anders uit.
Ken je mijn KRACHT-tekens al? Als ik deze maak, afgestemd op iemands eigen energie of voor iemands bedrijf om een logo te maken… Oehhh dan gaat er bij mij iets aan in mijn hele Zijn. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht, mijn ogen gaan glinsteren én mijn hart maakt een sprongetje!

De KRACHT-tekens zijn, omdat ik er zo ontzettend enthousiast over ben (en gelukkig ook mijn klanten!), meer en meer een onderdeel geworden van mijn werk. Het begon iets meer dan 2 jaar geleden met een eerste lijnenspel dat ik op mijn iPad digitaal tekende vanuit mijn intuïtie. Daarna is het niet meer gestopt. Ik vroeg feedback aan mensen om mij heen over de nieuwe tekens die ik creëerde en merkte dat ik op basis van een thema of een profielfoto een teken kon maken. PLUS: als ik daarna me afstemde op het teken ontstond er via een zuivere waarneming een tekst die een boodschap bleek te zijn om kracht en inzicht te geven.

In december 2020 kwamen de tekens in een next level, want ik bracht een volledige kaartenset uit met 52 inzichtkaarten. Elke kaart bevat een KRACHT-teken met een eigen thema en bij de set kun je in een boekje mijn waarnemingen lezen.
Dit had ik vooraf nooit bedacht! Echt nooit! En toch is het nu in vaste vorm aanwezig op onze kleine wereldbol.

Mijn nieuwste sprongetje

Pasgeleden ontstond er een nieuw idee. Ik werk in mijn praktijk met chakra’s. Ik werk in mijn praktijk met mijn KRACHT-teken kaartenset. Ik geef chakrahelingen als behandeling. En ik wist ineens dat ik mijn tekens in deze helingen kon gaan gebruiken om de heling extra kracht te geven.
Aangezien je – in de basis – zeven chakra’s hebt, maakte ik als probeersel een klein setje van 7 tekens, door ze op papier uit te printen en het uitgeprinte teken in te zetten tijdens helingen. Wauw, die energie was zo voelbaar voor mij en mijn klant!
Dat smaakte naar meer! Dus weer mijn enthousiasme als inspirator vol opengezet en van daaruit opnieuw creëren. Voor mij is dat echt smullen!

Vorige week was het dan zover; mijn nieuwste creatie was ook in fysieke vorm op deze kleine wereldbol aanwezig. Ik hield het in mijn handen: een mooi, lief, zacht, glad, klein setje KRACHT-teken chakrakaarten. Ze voelen fijn, voedend, liefdevol en krachtig tegelijkertijd. En per kaartje heb ik in het ontwerp verwerkt voor welke chakra ieder kaartje is en wat het in de basis aan je komt vertellen. En ja, mijn hart maakte weer een sprongetje, mijn lach schoot weer op mijn gezicht, mijn ogen glinsterden weer.

En weet je…. wat als… los van alles… Wat als ik mezelf niet op het creatieproces had gericht? Wat als ik dacht ‘ach laat maar…’ of ‘daar zit een ander niet op te wachten’ of ‘daar kan ik niks mee’? Wat als ik op het moment dat ik tegen het startpunt van de KRACHT-tekens aan was gelopen en ervoor had gekozen om het links te laten liggen?
Nou, wat ik je in ieder geval kan zeggen is dit. Ik zou heel veel momenten van genieten, verwondering, kracht, inzicht, plezier en dankbaarheid hebben gemist. Binnen mijzelf en ook zeker in contact met mijn klanten. Laat staan wat het op allerlei momenten voor mijn klanten mag brengen.

Dat had ik niet willen missen. Daarvan had ik zeker niet gewild dat mijn klanten het hadden moeten missen.

Jouw keuze / jouw sprongetje

Wat wordt jouw keuze? Wat laat jouw hart een sprongetje maken?
Ga jij kiezen voor waar jij blij van wordt op het moment dat het zich aandient? Ga jij vol overgave kiezen voor het onbekende?
Of… laat je jezelf tegenhouden door de omstandigheden? Of erger nog: ga je je tegen laten houden door je eigen belemmerende gedachten of overtuigingen?

Laat de energie stromen waar het stromen mag. Creëer op deze kleine wereldbol wat jij kunt creëren door wie Jij bent. En geniet. Geniet van alles waar jouw hart een sprongetje van maakt. Laat het je niet ontnemen. En ontneem het vooral ook jezelf niet. Jij mag creëren wat jou blij maakt. Graag zelfs!

Kun je daar een boost bij gebruiken of heb je het idee dat je tegen interne remmen aanloopt? Laat het daar niet op afketsen! Er zijn technieken genoeg om interne remmen op te sporen en ze te transformeren. Geef een gil als ik je daarbij kan helpen.

Ik wens je een mooie dag, veel creatieve momenten, dat je hart ontzettend veel sprongetjes mag maken, dat je ogen sprankelen en de glimlach niet van je gezicht wil verdwijnen.


Lieve groet,
Patricia

Aangeraden posts