Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

Jouw space is jouw space heeft alles te maken met je grenzen aangeven en assertiviteit.

Ken je dat: iemand komt nèt iets te dicht bij je staan. Of iemand is nèt iets te aanwezig. Of je krijgt nèt niet genoeg tijd om in stilte te werken of je (lichamelijke) batterij op te laden.

Het heeft allemaal met jouw space te maken. Waar jij grenzen mag afbakenen. Waar je goed voor jezelf mag opkomen. Waar je Nee mag zeggen.
En waar je ook nog eens oké bent met jezelf als je je grenzen aangeeft.

Veel van mijn klanten vinden het lastig om hun eigen space te creëren. Op meerdere vlakken. En ik snap dat helemaal. Ik heb er zelf jarenlang mee geworsteld. Het kostte me heel wat moeite en tijd en moed om stapje voor stapje assertiever te worden. En het mooie is: het is me gelukt! Als ik het kan, kun jij het ook.

Grenzen aangeven

Voor mij begon het met ‘het moet toch anders kunnen?’, ‘ik moet het toch gewoon aan kunnen geven?’, ‘waarom durf ik het niet uit te spreken?’ Allerlei vragen gingen vooraf aan de acties die nodig waren. Maar ja, zonder actie geen resultaat. Dus het mocht echt overgaan naar acties. Met kleine stapjes die me – heel waardevol – steeds een stukje extra zelfvertrouwen gaven.

Langzaam aan merkte ik dat het oké was om mezelf uit te spreken. Het was steeds minder eng en ik merkte dat ik mezelf meer op nummer één in mijn leven durfde plaatsen. Dat het belangrijk was om goed voor mezelf te zorgen. Daarmee ging ik ook steeds meer ontdekken dat het waardevol voor de mensen om je heen is als je jezelf uitspreekt. Zolang je niets uitspreekt, kan een ander er ook geen rekening mee houden. Soms is het voor hen een kleine moeite of krijg je de reactie ´had maar eerder aangegeven´.

En weet je, het lucht op. Je voelt je steeds minder bezwaard om iets te uiten.

Assertiever worden

Als ervaren ‘mijn space’ bouwer kan ik jou ondersteunen als het voor jou lijkt alsof je net jouw eigen levensverhaal hebt gelezen. We kunnen samen aan jouw groei bouwen en je op een prettige manier meer in je kracht zetten.

Bel me op 0614760540 dan plannen we een afspraak in om kennis te maken.

Jij kunt het, ga over tot actie.

Liefdevolle groet,
Patricia

Aangeraden posts