Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

automatisme

Het automatisme doorbreken om klachten te verminderen

Lichamelijke, mentale, emotionele klachten. Problemen en belemmeringen. Als je ze hebt, ben je niet blij. Je wil er waarschijnlijk graag vanaf. Je wil liefst meteen al deze klachten verminderen, toch? Maar hoe dan?

Ik neem je eerst graag mee in een theorie. Namelijk de theorie dat van een enorm deel van alle klachten, problemen en belemmeringen de oorzaak ligt in je energetisch systeem.

Hier zoom ik graag nog iets verder op in om je een duidelijker beeld te geven. Daarna neem ik je mee in wat voor jou mogelijk is als je klachten, problemen of belemmeringen hebt.

Alles is energie

In de basis is alles energie. Wij en alles om ons heen is opgebouwd uit kleine deeltjes die samen een bepaalde vorm aannemen. Dat kan een materie zijn of bijvoorbeeld een emotie.

Alles wat je meemaakt, vang je op als prikkels. Deze worden door je energetisch systeem verwerkt. Lichamelijk verwerk je ook prikkels. Wat je ziet, verwerken je hersenen bijvoorbeeld in beelden. Dat is bij veel mensen bekender en makkelijker voor te stellen dan de werking van het energetisch systeem (je aura, chakra´s, energievelden, meridianen).

Onverwerkte emoties

Als je prikkels niet goed verwerkt, bijvoorbeeld als ze een bepaalde emotie creëren en je deze niet goed verwerkt, krijg je te maken met een prikkelverwerking die ´vastloopt´. Het blijft als eerste in je chakra´s zitten en verstoord daardoor de functie van de chakra´s (lees hier meer over chakra´s). Wanneer je de onverwerkte emoties lang niet onder ogen komt, kunnen de chakra´s zodanig verstoord raken dat ook je energievelden uit balans raken. Ze creëren een emotie in jou zoals bijvoorbeeld angst, verdriet, boosheid, verwardheid.

Neem die emotie serieus, het vertelt je dat je iets nog niet hebt verwerkt. Vooral als het langdurig aanwezig is.

Het ontstaan van lichamelijke klachten

De lichamelijke klachten die zonder verklaring zijn ontstaan, komen vaak vanuit het negeren van onverwerkte emoties. Je bent gestart met het negeren van de emotie, je chakra´s raakten uit balans, je energievelden raakten uit balans en daarna startte je lichaam met het afgeven van signalen. In de vorm van lichamelijk klachten.

Sta je er wel eens bij stil dat je lichaam je iets wil duidelijk maken? Kun je voor jezelf herkennen dat je bepaalde emoties voor langere tijd hebt weggestopt? Dat je op de automatische piloot door bent blijven gaan in plaats van stil te gaan staan en bewust te kijken wat er aan de hand is? Probeer jij al zelf hierin je automatisme te doorbreken? Wist je al dat je hiermee klachten kunt verminderen?

Verandering creëren

Als je gedrag op de automatische piloot staat, kun je geen veranderingen creëren. Door stil te gaan staan en bewust te kijken naar wat er aan de hand is, pak je de kans om het te doorbreken. Vanuit de oorzaak zelfs. Doorbreek het automatisme.

Bewust kijken naar wat er speelt, kan lastig zijn. Wie weet heb je het zelf geprobeert en lukt het je niet.

Wat als ik je hierin tools kan aanreiken? Zou je dat prettig vinden?

Automatisme doorbreken

Via technieken en tools kan ik samen met jou ontdekken welke chakra´s en energievelden uit balans zijn. Het mooie is dat deze informatie meteen als tool dient om de oorzaak te ontdekken. Ze wijzen precies aan wat er onder de disbalans schuil gaat. Zo kunnen we stap voor stap met verdere bewustwording bezig en het automatisme te doorbreken.

Tegelijkertijd kan ik je behandelingen geven die ondersteunend zijn in het aanpakken van de oorzaak. Een mooie bijkomstigheid is dat de behandelingen door mijn klanten als heel ontspannend worden ervaren.

Je gaat dus serieus werken aan het doorbreken en herstellen én je ontvangt ontspannende behandelingen.

Aan de slag

Zie jij het zitten om hiermee aan de slag te gaan via energetische coaching en natuurgeneeskunde? Neem dan contact met met op of plan een kennismakingsgesprek bij me in.
Ik sta voor je klaar.

Liefdevolle groet,
Patricia

Aangeraden posts