Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Groei

De afgelopen weken komt het steeds vaker en helderder naar voren. Op onbedachte momenten vliegen de dubbele getallen om mijn oren. Voordat de regen haar intrede deed vloog er met grote regelmaat een vlinder vlak voor mijn neus voorbij. En meerdere momenten zeggen mensen om mij heen zinnen waarvan ik weet dat ze de exacte teksten al hebben gezegd.

Herkenbaar voor jou?

Uitgedaagd

De afgelopen weken kwam ik ook meerdere keren situaties tegen die mij uitdaagden. Steeds op hetzelfde vlak. Ik noem dat soort uitdaagmomenten liefkozend de cadeautjes van het universum. We zijn hier op deze mooie aarde om te leren en te groeien. Dat is mijn visie, voel je vrij om het anders te zien.

De groei die ik achter de cadeautjes zie is de groei naar nog dichter bij mijn pure kern komen. Wat in mijn zit, is alles wat ik nodig heb. Wat in die pure kern zit, heeft antwoord op al mijn vragen. Vanuit dat authentieke stuk mag ik nog helderder krijgen wat ik hier op aarde wil creëren en als imprint achter wil laten.

Uniek

Degenen die mijn eerdere nieuwsbrieven hebben gelezen of mij op social media volgen, hebben kunnen lezen dat ik door happinez ben geïnterviewd (klik om het te lezen) over de KRACHT-tekens die ik creëer. Het interview verscheen in de happinez Astrologie special van september 2021. Ondertussen realiseer ik me hoe ontzettend bijzonder het is om in deze special te staan. Het is een grote erkenning voor de KRACHT-tekens die ik creëer.

Vanochtend trok ik een kaart uit mijn kaartenset. Dat doe ik wel vaker en steeds is het een treffende kaart. Vandaag kwam de kaart Je Pure Kern naar voren (zie foto). Ik deel graag de tekst die daar bij hoort.

Tekst bij de kaart

In je kern ben je puur. Daar ligt de plek waar je naartoe kunt gaan als je twijfels hebt. Daar liggen de antwoorden op je eigen vragen. Alleen jij kunt de antwoorden ontdekken want het is jouw unieke pure kern die jouw ZIJN representeert. Vraag om hulp als je er nog niet bij kunt. De antwoorden zijn de moeite waard.

Wat ik jou wens

Als je naar de tekst van de kaart kijkt, hoop ik dat deze jou mag aanraken. Dat door de aanraking een zaadje geplant mag worden of een zaadje dat al aanwezig is, mag ontkiemen. Dat je bij jouw unieke pure kern kunt, waar alles wat jij nodig hebt voor je klaarstaat voor meer groei.

Lieve groet,
Patricia

Wil je dat ik vanuit mijn achtergrond als coach (lees meer) met je mee kijk wat jou tegenhoudt om je authentiek te leven?
Of wil je dat ik als natuurgeneeskundige (lees meer) je energiesysteem doormeet om te kijken hoe je verbetering kunt creëren in je leven?

Bel me dan op telefoonnummer 0614760540.

Aangeraden posts