Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-wo-do 9.00-17.30 u

Foto oude authentieke kist

Vanochtend bekroop me een onrust. Eentje waar je niet blij van wordt. Eentje waarvan je jezelf af kunt vragen of het op de loer heeft gelegen tot het zijn kans kon grijpen om in je te glippen. Eentje die je in je energie omlaag trekt. Je ‘zijn’ komt verstoren. Zonder aanwijsbare reden was het er gewoon ineens.

Eerst dacht ik: jeetje, wat een onrust. Ik wil dit niet. Ik wil ervan af. Waar komt het vandaan. Totdat ik (gelukkig) weer snel tools in mijn hoofd kreeg die ik al jaren gebruik. De eerste die in me opkwam was het stellen van een simpele vraag: “Van wie is dit?” Een vraag die ik meteen stelde en wat het me bracht is een direct gevoel van meer ruimte ervaren.
Precies dat gevoel betekent dat de onrust niet van mij was. Hoewel ik de onrust erg herken. Er zijn veel mensen die op dit moment enorm onrust ervaren.

Voor mij is het interessant om daar wat dieper naar te kijken en verder in mijn waarnemen te kruipen. Het brengt me altijd nét dat ene stukje interessante informatie waar ik blij van word en op kan verder borduren.

Waarnemen

Waarnemen doe ik door me af te stemmen. Als je meer over mij hebt gelezen, weet je dat ik energetisch werk. Mijn voelsprieten en mijn verbinding met het universum brengen mij altijd extra informatie. Je kunt het ook ‘helderweten’ noemen of een sterke intuïtie.

Vanochtend besloot ik via mijn waarnemen te kijken waar de onrust, in het collectief, mee te maken heeft. Als ik mezelf openstel voor het ontvangen van informatie komt het inzicht vanzelf. Ik kroop achter mijn computer, kreeg meteen te maken met synchroniciteiten. Het getal 9 kwam bijzonder vaak voorbij: het staat voor de Goddelijke, oordeelloze, alomvattende liefde. Ik besloot een meditatie te doen en koos op gevoel het thema authenticiteit. Tijdens de meditatie kwam heel mooi in beeld hoe we ons authentieke stuk kwijt kunnen zijn. Hoe we opnieuw zoekende kunnen zijn. Hoe we nog één keer door de oude pijnen uit het verleden worden geduwd. Hoe we opnieuw mogen kijken wie we nou eigenlijk echt zijn. Wanneer zijn we authentiek? Wanneer zijn we echt onszelf en voelen we ons echt onszelf? Wanneer zijn we volledig op ons gemak? Wanneer zitten we in de vibe van allesomvattende liefde ontvangen?

Jij kiest

Het mooie is: jij kiest. Jij bent degene die verantwoordelijkheid mag nemen om je leven vorm te geven. Jij bent degene die mag kijken wat nodig is om de vibe te kunnen ervaren die JIJ graag wilt ervaren. Jij mag kijken wat je nu al kunt doen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw doel bereikt?
Kijk naar de resultaten die je nu hebt. Het weerspiegelt wat je tot nu toe hebt gedaan en het weerspiegelt je manier van denken. Zet daar je verbeelding naast door een super mooi doel te creëren. Zorg ervoor dat je erin blijft geloven én voer keer op keer acties uit die je dichter bij jouw super mooie doel brengen.

Kanttekening: Het ‘geen keuze maken’ brengt onrust met zich mee. Hoe langer je geen keuze maakt, hoe meer onrust het brengt en hoe meer energie het bij je wegneemt.

Ik wens je de intuïtie die je leidt naar de juiste keuzes. Die je op haar beurt leidt naar de vibe van allesomvattende liefde. Het is een heerlijke energie om jezelf in te baden. Als een oerrust waarvan je was vergeten dat het bestaat.

Lieve groet,
Patricia

Wil je dat ik vanuit mijn achtergrond als coach (lees meer) met je meekijk wat jou tegenhoudt om je mooie doel te creëren of om te onderzoeken waardoor je jezelf blokkeert?
Of wil je dat ik als alternatief therapeut (lees meer) je energiesysteem doormeet om te kijken hoe je verbetering kunt creëren voor je emotionele en lichamelijke welzijn?

Bel me dan op telefoonnummer 0614760540.

Aangeraden posts