Telefoonnummer

+ 31614760540

E-mailadres

patricia@energeticflow.nl

Openingstijden

Di-do 9.00-17.30 u

geborgenheid

Hoe vind jij geborgenheid in jezelf? Wat is het eigenlijk voor jou: geborgenheid? Wat betekent het woord voor jou en wat roept het bij je op als je het woord leest? Brengt het je een emotie? Ga je via het woord terug naar een mooie herinnering waarin je jezelf veilig en geborgen voelde?

Geborgenheid is een thema dat ik heb gebruikt voor één van de kaarten in mijn inspiratie kaartenset. Het KRACHT-teken van deze kaart zie je hier rechts. De tekst die bij het teken hoort is:
“Wat ben je hard aan het zaaien geweest. Je laat een spoor van zaadjes achter en bent daarna door het stof gegaan. Je mag nu zacht en liefdevol naar jezelf zijn. Je mag gaan oogsten. Jij weet hoe hard je hebt gewerkt. Zorg dat je binnen jezelf de geborgenheid en liefde vindt. Zodra dat lukt pakt niemand het je af en is het voor altijd aanwezig.”

geborgenheid

Ben je afhankelijk van anderen

Als je de tekst van de kaart over geborgenheid leest, staat er een voor mij belangrijk stuk in. Het stuk over geborgenheid binnen jezelf vinden. Hoe vaak hebben ‘we’ niet de neiging om op een ander te leunen of ons geluk afhankelijk te maken van een ander? Ik betrap mezelf er ook nog wel eens een enkele keer op.

Aan de ene kant laat het zien dat je het belangrijk vindt dat het met anderen goed gaat. Hoe mooi zou het aan de andere kant zijn als je jezelf veilig en geborgen kunt voelen, los van hoe een ander zich voelt of manifesteert. Het zou betekenen dat je sterk in je eigen kracht staan en een stootje kunt hebben. Dat je niet snel van je stuk bent.

Mijn man en ik hebben twee kinderen, van 16 en 17 jaar. Vanaf het moment dat ik zwanger was van de eerste merkte ik hoe ontzettend veel het welzijn van een ander (lees ‘mijn ongeboren kind’) met je kan doen. Al wist ik al jaren van mezelf dat ik van slag kon zijn als iemand dicht bij mij van slag was. Als het om mijn kinderen gaat, is het gevoel van wankel zijn dichterbij.

Wat heb je nodig

Mijn vraag aan jou is: wat denk je dat jij nodig hebt om sterk genoeg in je schoenen te staan om je geborgenheid niet kwijt te raken. Zelf heb ik mogen ervaren hoe krachtig het juist is voor je kinderen en de mensen die je liefhebt als je vanuit vertrouwen in je geborgenheid weet te blijven. Wat er met ‘de ander’ gebeurt is oké. Het mag er zijn. Het hoeft geen effect op mij te hebben. Door de kennis en ervaring die ik als energetisch coach heb opgedaan heb ik een rugzak vol tools die ik in kan zetten.

Heb jij voldoende tools? Heb je tools die voldoende aansluiten om jezelf overeind te houden? Soms kan onzekerheid of onrust als een bom inslaan. Je weet even niet waar je het moet zoeken. Je staat met je handen in het haar. Misschien lijkt het zelfs alsof de grond onder je voeten wegzakt.

Wat als het niet zo heftig hoeft te zijn? Wat als je kunt gaan ontdekken hoe je de geborgenheid in jezelf kunt vinden? Wat als je in je kracht kunt blijven ongeacht de situatie van de mensen om je heen? Wat als je jezelf dat zou gunnen?

Samen op pad

Als je het jezelf gunt en klaar bent om op ontdekking te gaan, sta ik voor je klaar om je hierin te begeleiden. Neem contact met me op om vrijblijvend kennis te maken. Daarna beslis je op je gemak of je met mij van start wilt gaan.

Ik wens je sowieso dat je geborgenheid in jezelf vindt of… heb je het al in jezelf gevonden? Dat is helemaal super!

Liefdevolle groet,
Patricia van Gerwen
0614760540

Lees hier over de mogelijkheden voor begeleiding.

Aangeraden posts